Numerologija: Izračunajte svoje osebno število in preverite, kaj vam prinaša! (življenje, ljubezen, uspeh)

1,2,3 ... kje ste znotraj velikega cikla numerologije? Morate v letu 2018 stopiti korak nazaj in razmisliti o stvareh ali se zaleteti z glavo skozi zid? Poiščite svojo številko in berite dalje ... 

Numerologija: Izračunajte svoje osebno število in preverite, kaj vam prinaša! (življenje, ljubezen, uspeh) - Foto: Unsplash.com/Caju Gomes

Kako izračunati svojo število?

V numerologiji življenje teče v ciklu devetih let. Če želite vedeti, kaj boste doživeli v letu 2018, seštejte svoj dan rojstva z mesecem rojstva in številko dve, nato pa številki v rezultatu seštevajte tako dolgo, dokler ne dobite številke med 1 in 9.

Na primer: rojstni dan 19. avgusta


19 + 8 + 2 = 29


29 2 + 9 = 11


11 1 + 1 = 2


V letu 2018 je osebna številka te osebe 2.


1


Naredite to!


Ste že na poti! Na poti v nov cikel, ki vas bo popeljal vse do leta 2026. Vse vam govori, da začnite, da se odprite in uresničite! Motivacija se vrača, obzorja so se zjasnila, vrata se odpirajo, pojavljajo se novi obrazi.

Kako biti uglašeni s seboj

Pustite nered preteklosti za seboj. Projicirati se morate v prihodnost, pogledati daleč naprej in storiti tisto, kar vam je všeč, ne da bi se ustavili. Drznite si biti vi, prizadevajte si za drugačno življenje, razglasite svoje stališče, začrtajte svoje potovanje.

Dajte prednost sebi, mislite nase, poslušajte se, sledite svoji smeri.

Um

Naredite nov, svež začetek, pojdite v drugo smer, zaženite osebni projekt, drugačno dejavnost. Želeli si boste tega, motivirani boste. Na ničemer ne obvisite, oprimite se, prijavljajte se na stvari, bodite motivirani, neodvisni, skočite v zadeve, investirajte, stavite na prihodnost, oživite ... Zaupajte si!

Srce

Zaradi 1 se lahko počutite samotno ali oddaljeno. Če ste v razmerju, mislite nase bolj kot na drugo osebo. Leto 2018 vas bo odklonilo od tega, kar vam ne ustreza več, bodite samostojni, dajte si možnost, da živite svobodno ali doživite strast. Če ste samski, se boste vezali v letu 2019. Do takrat iščite pustolovščine, flirt, doživite nove stvari in osvajajte zmagovalne stopnice!

2


Midva!

Osamljeni? To je zdaj mimo. Zdaj boste bližje sebi. Številka 2 odraža ravnotežje, ki ga je treba ustvariti ali vzdrževati, duo ali dvoboj, vse je odvisno od dane situacije. V primeru večjih napetosti 2 pomeni prelom. Če iščete svojo drugo polovico, pa obstajajo velike možnosti, da se bo pojavila.

Kako biti uglašeni s seboj

Ne bodite nestrpni. Če je ritem leta počasen, se mu prepustite, bodite voljni, diplomatski, prilagodite se in pustite svoj ego v garderobni omari. Ideje, projekti in semena, zasajeni leta 2017, so v procesu kaljenja. Dajte jim čas.

Um

Ne poskušajte sami. Vaša vloga je podpirati, pomagati in ponovno združiti. Bodite bolj dovzetni kot aktivni. Zaupajte intuiciji. Prednost imajo zaposlovanje, združevanje, kolektivno delo, pogajanja in podpis pogodb. Če hodite po ozki brvi, bi številka 2 lahko pomenila umik ali prekinitev pogodbe.

Srce

Vibracije so močne, čustvene. Številka 2 odraža spravo, skupna podjetja, zlitja. Za pare v nevarnosti zvoni alarm: to bi lahko pomenilo razhod, ločitev. Če ste sami, se vam vaša duša dvojčica približuje! Leto 2018 je namenjeno srečanjem, spoznavanjem in združitvam!

3


Oživitev

3 odraža ponovni zagon. Stvari se bodo spremenile, se premaknile naprej, za vas neugodno. Toliko bolje! Čas je, da greste v akcijo, porinete svoj nos v vse, kar gre mimo vas. Bodite radovedni, bodite mobilni, odprti, iščite nove obraze, drugačne pokrajine ali življenjski slog.

Kako biti uglašeni s seboj

Spremenite okolico, pretresite svojo dnevno rutino, bodite nezadostni, naredite tisto, česar si ne bi upali storiti prej, in uživajte! Morate priti in iti, potovati, se premakniti, odkriti, obnoviti povezave, zaloge idej, prijateljev in znancev, poskusite začeti nekaj ali z nekom.

Um

Ne iščite uspeha ali višje plače, ne gradite ničesar trajno, a hkrati načrtujte nove situacije, bodite raznoliki, spremenite urnik, ritem in vrsto sodelovanja. To leto se morate izraziti, živeti drugače, začeti ustvarjalno dejavnost, konjiček.

Srce

Ne glede na to, ali ste v razmerju ali ne, gre za delo v procesu, v dobesednem in prenesenem pomenu. Spremenite stalno prebivališče tako, da ga obnovite ali preuredite, spustite v prostor svež zrak svobode, avanture ... Če imate družino, številka 3 označuje rojstvo! Če ste samski, označuje povečanje stikov, prijateljstev, užitkov. Ne poskušajte se pripraviti na to, ampak jih kar najbolje izkoristite.

4


Bodite v okvirih

Odmislite, kako zadovoljni ste, in trdo delajte! Številka 4 se nanaša na fiksno obliko – kvadrat, s katerim boste leta 2018 stabilizirali svoj obstoj. Torej, obremenite se, vzpnite na pobočje ... ne bo zastonj. Razvijajte se, uresničite se ali vsaj ostanite trdni.

Kako biti uglašeni s seboj

Potrpežljivost, vztrajnost, vera vase in v svoje cilje so vrline, ki jih morate razvijati. Določite si meje, poiščite svojo držo, disciplinirajte se, ugotovite, kaj je resnično. Nič ne pade z neba, samo stalni napori bodo prinesli bolj konkretno situacijo ali bolj trden položaj.

Um

Nad ritmom ne boste nujno navdušeni, zato še vedno obstaja tveganje, da upočasnite. Bodite realni, prevzemite odgovornosti, bodite disciplinirani, sledite metodi, urniku, rutini. Ne obupajte. Ljudje računajo na vas, bodite nekdo, ki je absolutno ključnega pomena in nepogrešljiv. Leto 2018 ni namenjeno spreminjanju ali spremembam (to bo leto 2019), ostanite v tirnicah in pustite svoj žig.

Srce

Številka 4 zahteva zvestobo, doslednost in poštenost do druge osebe in sebe. Če ste v razmerju, je to strukturirano, smiselno, organizirano. Če bo šlo kaj narobe, ne izsilite sprememb. Če bo potrebno, se bo situacija spremenila v letu 2019. Če ste samski, ne dovolite, da bi delo okupiralo vaše zasebno življenje.

5


Pospešek

Želite spremeniti življenje? Zdaj je čas! Stvari se dogajajo in navade se začenjajo lomiti. 2018, ključno leto, označuje pretrganje s preteklostjo, radikalno evolucijo, fazo. Razprostrli boste krila, se rešili bremen in ovir, doživeli več neodvisnosti in več svobode.

Kako biti uglašeni s seboj

Odnehajte, rešite se vsega, kar vas omejuje ali zadržuje. Vrzite se na vse, kar se premika, tako na priložnosti kot na ljudi. Bodite nestrpni, aktivni, pripravljeni na vse! Kar je staro, je mrtvo, kar je novo, se vam približuje. Naj v vašem življenju delujejo vera, sreča, improvizacija in presenečenje.

Um

Čas je, da spremenite urnik ali kraj dela (morda delo samo) ali zamenjate delodajalca. Skočite v neznano, spustite se v izziv, stavo, brez čakanja na kakršnekoli posebne rezultate. Za trenutek pustite denarju, ljudem in idejam, da pridejo in gredo, ne držite se jih.

Srce

Seks, strast, lačni boste neodvisnosti, hrepeneli boste po tem, da bi živeli bolj polno. Če ste v razmerju, vaše nezvestobe ni mogoče izključiti. Samskim se srce in telo segrevata, to je leto presenečenj in srečanj. Bodite preudarni, počakajte do oktobra, da se v celoti vključite ali sprejmete zavezujočo odločitev.

6


Odgovornosti

2018 je odgovorno leto! 6, skladna številka, vam prinaša moč za zadovoljitev na družbenih, čustvenih in družinskih področjih. Delite, strinjajte se in imejte trdne vezi z drugimi, skupaj boste naredili korak naprej v življenju in v novo obdobje vstopili v bolj zrelem stanju.

Kako biti uglašeni s seboj

Pripravljenost, ukrepanje, sprejemanje odločitev, ključne izbire ... Bodite močni, odločni v tem, kaj hočete, določite si prednostne naloge in trdno držite vajeti v rokah. Leto 2017 je spremembe nakazovalo, leto 2018 pa jih bo uresničilo in vas nagradilo.

Um

Osredotočite se na tisto, kar počnete, in v zameno boste pridobili napredovanje, napredek, izboljšanje ravni življenja, naložbo, dobiček ali hierarhično napredovanje ... vi ste gospodar lastne družbene usode. Umetniki vedo, kaj je navdih, in prepoznajo svoj talent.

Srce

Ne prosite za nič drugega kot razcvet. Sprejeli boste nekaj skupnih odločitev, znova se boste našli in združili s svojo dušo. Če govorimo o družini, boste vlagali, se preselili, morda pričakovali otroka. Leto 6 je plodno, vaša starševska vloga bo v ospredju. Če ste samski, sprejmite to, da je vse odvisno od vas. Spremembe, ki so se zgodile leta 2017, prevzemajo svojo obliko.

7


Odražanje

Ste v središču tega leta. Morate si zastaviti nekaj vprašanj in poskrbeti zase. Da bi to naredili, vzpostavite distanco in se postavite ob bok drugim v zunanjem svetu. 2018 prinaša prizadevanje za vaše resnične vrednosti in globoko motivacijo.

Kako biti uglašeni s seboj

Pokličite sebe na zaslišanje, preštudirajte svoje stanje od zgoraj in od daleč ter se vrnite k osnovam. To ni vprašanje materialnosti, oprijemljivih situacij, izpolnitve, je pa vprašanje raziskovanja, študija, fizičnih ali duhovnih potovanj. Razrahljajte vezi, pobegnite iz rutine, bodite izvirni, sledite svoji poti.

Um

Prežagajte palice svoje kletke, oddaljite se od nepričakovanih okoliščin, vzemite si prosto, odkrijte nekaj drugega, nekje drugje. Tempo bo nepravilen in podvržen turbulencam ter nepričakovanim elementom. Ne načrtujte, ne sprejemajte velikih odločitev, to pustite za leto 2019.

Srce

Številka 7 je vpogled in posledično neke vrste izolacija. Če ste v razmerju, boste bombardirani z vprašanji ali pa bodo vaši odnosi postali celo kritični. Odtujili se boste in tam, kjer bo potrebno, bo prišlo do takojšnjega zloma. Samski razmislite o tem, kako želite živeti in kaj izboljšati. Nova srečanja vas bodo presenetila.

8


Rezultat

Zdaj se bodo stvari zgodile ali razbile. Prizadevanja v zadnjem letu bodo našla svoj odgovor, želi boste, karkoli ste že posadili. Počakajte na nagrade, pošten izid, ki temelji na zaslugah, sočni sadež z drevesa. Če niste ničesar posejali, ste pač zafrknili.

Kako biti uglašeni s seboj

Ostanite na tirnicah, sprejmite nekaj odločitev, prepričajte se, pokažite moč svojega značaja, ukrepajte kot odrasli, prevzemajte odgovornosti in odgovornosti drugih. Bodite v celoti vključeni, vzemite zadeve v svoje roke, rešujte situacije in se premikajte naprej. Ne morete stati pri miru in zagotovo se ne morete premakniti nazaj.

Um

Če niste stvari vzeli resno, če ste izbrali preprost način ali počitek, pričakujte sankcije, nazadovanje ali razočaranje. Pozitivno pa je, da so vaši talenti priznani. Napredovanje, finančne koristi, družbeni uspeh, pomembna naložba, razstave, dosežki, izpolnjevanje in, zakaj ne, potrditev.

Srce

Temperatura se dviguje, vroče je, gori! Strast, naraščanje libida, ljubosumje, prevzemajoča čutnost, odločilno srečanje ... Vezi postajajo močnejše. Vaša zveza postaja uradna kot tudi vaša skupna življenjska potovanja. Če ste v razmerju in čutite precejšnje napetosti, se zavedajte, da vodijo v razhod, in vi boste pobudnik.

9


Izid

Vaš cikel, ki se je začel leta 2010, se tukaj konča. 2018 simbolizira konec, je rezultat zadeve, zaključek zgodbe ali izid situacije. Kar ste nakopičili, morate odložiti na trdna tla, razvrstiti, prečistiti, očistiti, naslednje leto pa odhajate v nov cikel devetih let.

Kako biti uglašeni s seboj

Ne začnite nič pomembnega prej kot v oktobru. Ne iščite nakupa, ničesar ne gradite in nabirajte, nasprotno, spraznite se, razrahljajte vezi, raztovorite vso težo, odgovornost, presežek, skrb, dolgčas ali utrujenost. Lahko se zgodi, da boste šibki, nestabilni ali ranljivi.

Um

Ocenite pretekla leta. Poiščite tisto, kar vas še vedno motivira, in določite tisto, kar vas ne zanima več. Dokončajte dejavnost, zapustite položaj, ponudite odstop, upokojite se, prodajte hišo, podjetje ali delnice v podjetju. Rešite se pritiska in zajemite nekaj zraka, potujte, pobegnite in se trajno znebite slabih navad.

Srce

Čas nežnosti. Če ste v razmerju, gre za epilog in vse, kar ni bilo izrečeno, zdaj bo. Bodite razumni. Potrebovali boste dokaz ljubezni. Če ne boste razumni, se bo zgodil razhod, vaš partner pa bo tisti, ki se bo za to odločil. Če ste samski, stavite na človeške odnose, prijateljstvo, manj ali nič pa na strast.

Fotografije: Unsplash.com/Caju Gomes

Preberite še: Jokanje med gledanjem filmov nakazuje na posebno osebnostno lastnost!

Priporočamo tudi: Hlače z Instagrama, zaradi katerih boste pozabile na "skinny" džins

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri