Veliki poletni horoskop (kariera, odnosi, zdravje)

Preverite, kaj vam zvezde prinašajo to poletje!

Veliki poletni horoskop (kariera, odnosi, zdravje) - Foto: Unsplash.com/Sonnie Hiles

OVEN

Kariera

Končno je prišel čas za obiranje sadov vašega dela. Čeprav je trajalo kar nekaj časa, ste lahko zadovoljni, sadeži so poleti najbolj sočni.

To lahko vzamete zelo zares. V najtoplejših mesecih tega leta, od julija do avgusta, pričakujte ugled, napredovanje, nagrade, poleg tega bodo vaša semena truda, ki ste jih sadili vse od leta 2003, še zlasti skrbno pa 2010, obrodila sadove.

Ne obremenjujte se z neuspehi, kot se po navadi, ampak se osredotočite na to, kar vam gre v življenju dejansko dobro od rok. Poletni čas bo obdobje, ko boste zasijali.

Odnosi

Čeprav se sliši kot kliše, vseeno vedno drži: nič ni bolj seksi kot uspeh. In ker se približujete vrhuncu svoje kariere, ki se pojavi le trikrat na vsako desetletje, boste zelo samozavestni, zaradi tega pa boste privlačili druge. Trenutni partnerji, tako zasebno, kot poslovno, vas bodo še bolj občudovali. Če ste samski, se pripravite na ljubezensko invazijo. Vroče bo!

Zdravje

Občudujte tudi sami sebe in se razvajajte, poskrbite za zdravje z dodatno vadbo v naravi. Telo vam bo hvaležno in vas bo nagradilo z veliko mero energije.

Sanjsko poletno potovanje: Dubaj, Združeni arabski emirati

Poletna mantra: Uspeh si zaslužim, ker sem trdo delala zanj!

BIK

Kariera

Ne bi mogli izbrati boljšega obdobja, da začnete načrtovati poslovno sodelovanje, saj je poletje 2018 čas za vroče predpriprave. Za vas bo to obdobje, ko se boste morali oborožiti z novimi znanji in izkušnjami, ki vam bodo pomagali doseči visoke rezultate v 2021. 

Pojdite na tečaje, udeležite se treningov, sodelujte v delavnicah ali potujte, da se boste le okrepili za prihajajoče profesionalne priložnosti.

Čeprav se boste sami težko odpravili na naštete dejavnosti, vam bo na koncu vseeno uspelo, če na nekaj vneme boste morali počakati.

Odnosi

Po letu 2006 je to za vaše znamenje najboljše leto za povezovanje. In ta blagoslov se k vam po njem ne bo vrnil vse do leta 2030. Resne zveze so vaš glavni adut. Čeprav še v sanjah niste pomislili na to, poletje je s svojimi romantičnimi sončnimi zahodi odličen čas za pogovor ali razmišljanje o poroki.

Zdravje

Zdravje vam bo v juliju sprva nekoliko pešalo, vendar ne bo nič tako resno, da ne bi mogli sami doma zanj poskrbeti z domačimi pripravki. Proti koncu meseca se boste počutili bolje, v avgust pa boste skočili polni energije in elana.

Sanjsko potovanje: London, Velika Britanija

Poletna mantra: To poletje bo obrodilo odlično zvezo.

DVOJČKA

Kariera

Dolgi dnevi in topli poletni meseci so najboljša priložnost, da izboljšate svojo trenutno karierno situacijo ali jo povsem spremenite. Čeprav načrtujete daljše počitnice, to še ne pomeni, da boste samo lenarili. Kakorkoli že, obrestovalo se bo in v svojem delu boste čutili večje zadovoljstvo kot po navadi. Če mislite, da to ni mogoče, stopite korak stran in na vso zadevo poglejte z bolj neobremenjenimi očmi.

Odnosi

Čez vroče poletne mesece bodo vaši odnosi blesteli, saj se boste počutili polni energije,  bolj zdravi in srečni. Zrasla bo tudi vaša samozavest zaradi kariernega uspeha, ki vam bo prišel naproti, zaradi česa vas bodo ljudje še bolj občudovali. Ko se počutite dobro in ste videti dobro, ste pač dobro.

Zdravje

Pustite naravi prosto pot. Zoperstavite se ji le, če občutite nenaden glavobol, ki vam lahko pokvari dopust, če ne boste ukrepali. Ne pozabite, prej ko se boste spopadli z bolečino, hitreje bo minila.

Sanjsko poletno potovanje: Toronto, Kanada

Poletna mantra: Priložnosti so vsepovsod.

RAK

Kariera

Med težavnima letoma 2003 in 2010, ki sta bila za vsa res velik izziv, ste lovili zadnje atome energije, a vam je uspelo, da ste se obnovili in postali nova osebnost. Če pogledate nazaj, boste opazili, da ste si od takrat zagotovili prostor v domu in delo, ki vas je kot človeka postavilo na preizkušnjo. Na srečo bo letošnje poletje vaš vroči zadetek. Vse vaše preteklo trdo delo bo cenjeno in nagrajeno.

Čas je, da zahtevate potrditev za svoje delo in trud. Naj vam ne bo nerodno, vse ste si še kako zaslužili.

Odnosi

Resne zveze bodo zahtevale veliko predanosti, poleg tega lahko začutite spremembo dinamike v odnosu. Pričakujte nove izzive. Tega vas je sicer strah, kar je ironično, saj dobro veste, da je poletje čudovit čas za odkrivanje nove ljubezni.

Zdravje

Da se obetajo čudoviti dnevi in krasen dopust, vam sporoča tudi zdravje, ki bo boljše kot kdaj koli prej. Izkoristite lepe dneve za sprehode ali tek po naravi.

Sanjsko poletno potovanje: Dublin, Irska

Poletna mantra: Drznem si biti tisto, kar v resnici sem.

LEV

Kariera

Posel okoli nepremičnine, s katerim se že dalj časa ukvarjate, bo poskrbel za dobiček, a za dobre rezultate bo treba med poletjem vložiti veliko truda. Čeprav že močno hrepenite po počitku, ne pričakujte preveč od dopusta, ko se bo izpel zadnji poletni dan, se bo vaše delo šele dobro začelo.

Vaša delavna vnema bo takšna, kot da morate sebi in drugim dokazati, česa vsega ste sposobni. Čeprav vas bodo tu in tam zajeli črni dnevi, ne obupajte, vaš trud bo bogato poplačan v letu 2021.

Odnosi

Vaši poslovni odnosi bodo zacveteli in tudi odnosi v družini bodo več kot prijetni. Ni kaj, poletje ljudi sprosti, zato postanejo srečnejši in bolj odprti. Vse okoli vas bo utripalo od optimizma in dobre volje in vsi bodo vsesplošno velikodušni. Neki družinski član bo poskrbel za nove ljubezenske priložnosti. Glavo gor in ostanite na preži.

Zdravje

Pazite na zdravje, saj ga lahko načnejo nenadni stresni dogodki. Čim prej se posvetite meditaciji in drugim tehnikam sproščanja.

Sanjsko poletno potovanje: New Orleans, ZDA

Poletna mantra: To poletje si bom uredila sanjski dom.

DEVICA

Kariera

Julij, avgust in september bodo za vas obdobje rasti in optimizma, saj ste pripravljeni, da začnete razmišljati na veliko. Zdi se vam, kot da življenje teče lahkotno. Ker boste bolj sproščeni, bo tudi komunikacija z nadrejenimi in za posel pomembnimi ljudmi tekla kot po maslu. To je tudi dober čas za finančna pogajanja. Bodite pa previdni z vlaganjem, še zlasti na področju gostinstva.

Odnosi

Ker boste veliko bolj sproščeni in preprosti, se bodo vsi vaši odnosi izboljšali. Z lahkoto boste postali bolj potrpežljivi, odpuščajoči in strpni. Zaradi teh vrlin in ob upoštevanju večje navdušenosti nad življenje boste postali bolj zapeljivi in privlačni drugim.

Zdravje

Zdravje bo na vaši strani in tako boste lahko dosegli vse, kar ste si zadali, brez nepotrebnih ovir. Dopust izkoristite za dolge sprehode ali tek, tudi plavanje vam bo dobro delo, izogibajte pa se soncu.

Sanjsko poletno potovanje: Agra, Indija

Poletna mantra: Ljubim in sem ljubljena.

TEHTNICA

Kariera

Poleti se osredotočite na učvrstitev temeljev svojega poklica, ki so v zadnjem obdobju vašega življenja postali precej majavi. Izobražujte se, pojdite na delavnico ali tečaj, naredite vse, da boste čim bolj nadgradili svoje znanje. Že od leta 2012 prenavljate tudi sebe, zdaj pa končno veste, kdo ste in kaj hočete.

V treh mesecih po poletju se bo pojavila prelomnica, ko se boste začeli vzpenjati proti bodočemu vrhuncu svoje kariere. Vaši prihodki se bodo povišali, kar vam bo pomagalo pri doseganju ciljev.

Odnosi

Poletje vam bo prineslo veliko razmišljanja, rezultat pa bo, da boste glede svoje zveze postali resni. Ker ste predani oblikovanju močne družinske baze, potrebujete partnerja, ki vas bo pri tem podpiral. kakorkoli, za večje prihodke boste res veliko delali, ampak hkrati tudi uživali v življenju.

Zdravje

Zaradi dobrega finančnega stanja se vam ni treba bati, da bi vas stres in slabo počutje ovirala, blesteli boste kot še nikoli.

Sanjsko poletno potovanje: Pariz, Francija

Poletna mantra: Hvaležna sem, da sem lahko izboljšala svoje zdravje.

ŠKORPIJON

Kariera

To bo eno od vaših najlepših poletji do zdaj, saj je srečni Jupiter vaš znak prvič po letu 2006; in ne bo se vrnil do leta 2030. Čeprav se vam trenutno stanje ne zdi preveč rožnato, mislite celo, da tako nizko v življenju še niste padli, se vam bodo vsa vrata na stežaj odprla, le počakati morate še malo. V toplih in s soncem obsijanih poletnih mesecih boste našli novo moč, sreči in zadovoljstvo, vendar boste morali paziti pri razsipnosti, zlasti pri naložbah.

Odnosi

Poletje bo tudi čudovito obdobje za vašo osebno življenje, ponovno bodo na vas delovale srečne zvezde, zaradi česar boste sproščeni in umirjeni oziroma magnet za vsakogar, ki ujame vaš pogled.

Zdravje

Proti koncu avgusta se lahko zgodi, da vam bo počutje nekoliko nihalo, vse pa bo v povezavi z novimi izkušnjami, ki vas čakajo. Če še niste, poiščite vadbo, ki vam ustreza, in bodite vztrajni. Rezultat bo kmalu viden.

Sanjsko poletno potovanje: Reykjavik, Islandija

Poletna mantra: Všeč mi je, kdo sem, in hvaležna sem za to, kar imam.

STRELEC

Kariera

Po poletju se pripravite na trdo delo. In ko rečemo trdo, mislimo res trdo. Svojo vrednost boste želeli dvigniti na tako visoko raven, da bo konkurenca nizko pod vami. Za uresničitev česa takega bo potrebno veliko odpovedovanj, zato ohranite pozitivno miselnost, saj sta optimizem in fizična aktivnost ključ za vaše preživetje.

Organizirajte svoje finance in nato pozabite nanje. Srečni Jupiter bo vstopil v vaš znak novembra, tako da vas kmalu po poletju čakajo dobri časi.

Zdravje

ne ustavite se le pri duhovnosti, ampak storite tudi kaj za svoje fizično telo in zdravje; sproščujoča masaža ali tek, tudi to bo v redu, da prečistite um.

Sanjsko potovanje: Santa Fe, Nova Mehika, ZDA

Poletna mantra: Ni pomembno, kaj počnem

KOZOROG

Kariera

To poletje je vaša karierna prelomnica. Od leta 2015 se odpovedujete različnim stvarem, ljudem, imetju, službam in mogoče celo državi. Za sabo boste pustili večino tistega, za kar ste od leta 2003 trdo garali. Čas je, da zablestite na novi poti. Pričakujte, da boste v kratkem zamenjali službo, lokacijo ali poštni nabiralnik. Ljudje vam bodo pomagali, le prositi jih boste morali.

Odnosi

To bo eno od najbolj popularnih poletji v preteklem desetletju. Vsi bodo hoteli biti v vaši družbi. Ker boste priljubljeni in zaželeni, bo to pozitivno vplivalo na vas in vašo samopodobo, ki je že precej načeta. Bodite odprti do ljudi, ki so drugačni.

Zdravje

Zaradi nenadnih sprememb je mogoče, da bo stres na vas vplival negativno, zato se ga naučite obvladovati. čeprav se ne zdi preprosto, boste morali nekje začeti. Ugotovite, kaj vas sprošča, je morda to joga, kuhanje ali branje knjig?

Sanjsko poletno potovanje:

Havana, Kuba

Poletna mantra: Z lahkoto sprejemam nove izkušnje in ljudi, ki vstopajo v moje življenje.

VODNAR

Kariera

Takoj po poletju bo na službenem področju prišel vaš čas. Obetajo se vam sloves, napredovanje, priznanja, pohvale, in čudovite priložnosti za doseg ugleda v očeh vrstnikov. Veliko vas bo imelo delo, ki bo tesno povezano s potovanjem. Začnite razmišljati na veliko, saj je poletje obdobje predpriprav da postavite svoje ime pod sijaj luči.

Odnosi

To je edini čas med letoma 2006 in 2030, ko bo Jupiter kraljeval na vrhu vaše lestvice še do konca leta. Prav zaradi njega boste videti uspešni in premožni. Ljudje vas bodo občudovali in tudi nove ljubezenske priložnosti, čeprav niste samski, so mogoče. nekateri od vas pa bodo prekinili odnose, ki ne delujejo več.

Zdravje

V poletne mesece boste vstopili z nekoliko slabšim počutjem, vendar bodo uspehi, ki se bodo nenehno nizali, vplivali tudi na to in poskrbeli, da boste čim prej zdravi. Posvetite več pozornosti zdravi, lahki in uravnoteženi prehrani.

Sanjsko potovanje: Sevilija, Španija

Poletna mantra: Pozdravlja uspeh in maham v slovo preteklosti.

RIBI

Kariera

Pozno poleti boste začeli pripravljati temelje za uspeh, ki ga boste začutili v naslednjem letu. Dodatno se izobrazite, saj boste tako izboljšali svoje karierne možnosti. Potujte in si obogatite življenje. Storite vse, kar je v vaši moči, in izkoristite priložnosti, ki vam bodo prekrižale pot, ko se bo Jupiter premaknil na vrh vaše lestvice v novembru.

Potem pričakujte napredovanje, ki bo z veliko verjetnostjo prišlo prihodnje leto.

Odnosi

Kar zadeva zveze in ljubezni: privlačili vas bodo ljudje, ki so drugačni. In nasprotno, vi boste pritegnili njih. Obstoječe zveze se bodo okrepile prek potovanj ali sodelovanja na delavnicah, kjer si boste želeli razširiti horizont.

Zdravje

Čim prej se odločite za preventivni obisk zdravnika in se tako prepričajte, da je z vami vse v redu. Za nove življenjske izzive je dobro biti popolnoma pripravljen, mar ne? Okrepite svoje obiske v fitnes centru.

Sanjsko poletno potovanje: Bali, Indonezija

Poletna mantra: Pozdravljam nove priložnosti, saj zaradi njih rastem in se učim.

Fotografije: Unsplash.com/Sonnie Hiles

Preberite še: Ženskam, rojenim v teh 4 znamenjih, je VEDNO vredno prisluhniti
 

Priporočamo tudi: TO je učinkovit način, kako postati oseba, kakršna ste si vedno želela biti!

Najbolj brano