Mesečni horoskop JULIJ (ljubezen, zdravje, uspeh)

Preverite, kaj vas na področju ljubezni, zdravja in kariere čaka v prihodnjem mesecu. 

Mesečni horoskop JULIJ (ljubezen, zdravje, uspeh) - Foto: Unsplash.com/Luke Dahlgren

Rak

22. jun - 23. jul

Obdobje, ki prihaja, je namenjeno izmenjavi idej in življenjskih izkušenj. Nekdo, ki je starejši ali bolj izkušen, ima za vas morda lahko zelo dober nasvet ali pa vam lahko pomaga na praktičen način. Ste opazili, da se zadnje čase veliko pogovarjate z mlajšimi od sebe? Obstaja možnost, da boste s svojimi modrimi izkušnjami nekomu mlajšemu pomagali prav vi.

Vaše strokovno znanje bo lahko prišlo prav v skupini, da skupaj dosežete nekaj pomembnega. Ste pripravljeni, na igro pokra?

Lev
24. jul.–23. avg.

Iz pogovora s šefom, mamo ali kakšno drugo osebo, ki ima na vas močan vpliv, boste lahko odnesli veliko dobrega. Prav verjetno vas bo usmerila na pot, ki se vam bo najbolj izplačala in vas odvrnila od neumne odločitve. Torej, bodite pozorni na to, da boste upoštevali njeno besedo. V nasprotnem primeru jo boste razočarali in prav lahko se zgodi, da vas bo prihodnjih nekaj tednov za storjeno napako pogosto oštevala.

Devica
24. avg.–23. sep.

Izobraževanje ali študij vam gre od rok, saj ste osredotočeni in zbrani. Z lahkoto boste opravili z obrazci in papirji, ki se ji po navadi raje izognete. Pred vami je odlično obdobje za končanje diplomske naloge, zahtevnega besedila ali projektne naloge. Posvetite se lahko tudi izbiri destinacije za poletne počitnice, uspelo se vam bo hitro odločiti in pravočasno rezervirati proste termine.

Tehtnica
24. sep.–23. okt.

Kar lepo zavihajte rokave in uredite nerešene zadeve, ki zadevajo dediščino, zavarovanja ali delitev premoženja, oziroma vse, kar delite še z nekom drugim. Dovolj dolgo ste neprijetnosti odrivali na stran in iskali za lase privlečene izgovore, zakaj teh stvari ne uredite, kot je prav. Razumemo, težko se boste usedli in brez prepirov zaključili načeto situacijo. A kar je treba, je treba! Pred vami je čas, ki je za ureditev teh zadev zelo ugoden.

Škorpijon
24. okt.–22. nov.

Opravili boste zelo resen pogovor z bližnjim sodelavcem ali poslovnim partnerjem. Želite optimalen rezultat in z odprtimi rokami boste sprejeli vsak predlog, ki vam bo pomagal pri boljši organizaciji in posledično zmanjševanju kupčka zaostalega dela. Okoli vas bo veliko akcije. Kaj to pomeni? Osredotočeni bodite na tesna prijateljstva, to je področje, kjer lahko pričakujete veliko presenečenj. Se vam že svita?

Strelec
23. nov.–21. dec.

Čaka vas zelo produktivno obdobje v službi, in zato si želite biti bolje organizirani. Brez skrbi. Vaše delovne sposobnosti so na vrhuncu, zato boste hitro vedeli, česa se morate najprej lotiti in kaj postaviti v čakalno vrsto. Zelo dobro vam bo šlo delo s podrobnostmi. Ker že imate postavljen glavni cilj, vam bo uspelo! Kljub vsem dobrim napovedim pa vas lahko, če ne boste pazili nase, izda zdravje, zato ga postavite kar se da visoko na seznam nujnih ciljev.

Kozorog
22. dec.–20. jan.

Večjo odgovornost boste čutili v vseh zadevah, ki zadevajo otroke. To lahko pomeni tudi, da boste imeli enkratno priložnost prenašanja svojega znanja in poučevanja mladih umov. Morda si boste možgane belili s tem, kako zdravo zaposliti svoje otroke med poletnimi počitnicami ali pa pazili na prijateljičine malčke. Kakorkoli že, pazite, da vam ne zmanjka časa za romantične trenutke, unovčite svoje talente in se lotite kakšnega hobija.

Vodnar
21. jan. –18. feb.

Družinsko posvetovanje bo obrodilo sadove. Starejši član družine bo našel odlično rešitev in vam dal moder nasvet. Toplejši dnevi so odlična priložnost, da si umažete roke in postorite tista opravila okoli hiše, ki že dalj časa čakajo na vaš dotik. Zaposlite še družinske člane in iz tega se lahko izcimi manjša nepričakovana zabava, v vsakem primeru boste z njimi preživeli obilico kakovostnega časa.

Ribi
19. feb.–20. mar.

Delovno bo, vse okoli vas se bo dogajalo tako hitro, da se boste večkrat vprašali, ali boste sploh zmogli takšen tempo. Držite glavo nad gladino s pozitivnimi mislimi, negativne vas bodo samo še dodatno vlekle na dno. Izogibajte se prepirom, čeprav bi želeli s svojim mnenjem nekoga samo razsvetliti in mu pomagati iz zapletene situacije. Ne boste mu kos, iz tega se ne bi izcimilo nič dobrega. Počakajte, bo že prišel pravi čas!

Oven
21. mar.–20. apr.

Zaupajte svojim finančnim impulzom, vaš um deluje v pravem okvirju za služenje denarja. Kar zadeva denarne zadeve, ste zelo občutljivi in praktični, denarja ne zapravljate kar tako. Vedno naredite finančni načrt in kupujete le tiste stvari, ki so praktične in trajajo dolgo (vaša babica bi bila zelo ponosna na vas). Zadnje čase se obremenjujete z mislijo o tem, ali ste srečni na svojem delovnem mestu. Pomislite, kaj je vaša sanjska služba, in odgovor bo jasen.

Bik
21. apr.–21. maj

Znašli ste se v obdobju, ko vas skrbijo pomembne stvari. Na delovnem mestu ste zbrani in vse je pod vašim nadzorom, a kaj ko ni vse odvisno od vas. Da bi se kot skupina bolje organizirali, boste sklicali krizni sestanek, ki bo dvignil veliko prahu. Ko se bo polegel, pa vam bo odleglo. Pravijo, da se lahko iz bolečih situacij veliko naučimo, in če boste odprtega duha tudi vi, boste iz te drame zagotovo veliko odnesli.

Dvojčka
22. maj–21. jun.

Globoko ste se posvetili raziskovanju, ki vam gre zadnje tedne odlično od rok. Seveda ne boste spregledali pomembnih podrobnosti, ki vas bodo popeljale v povsem nove razsežnosti. Imate mentalno odpornost in moč, ki sta potrebni, da še naprej iščete in najdete tisto, kar želite najti. Čeprav se vam okolica zdi mirna, se veliko dogaja v ozadju. Zaupajte svoji intuiciji, do zdaj vas ni še nikoli pustila na cedilu.

Fotografije: Unsplash.com/Luke Dahlgren

Preberite še: Poučna zgodba o tem, kaj povzroča jeza

Priporočamo tudi: Na ta model kavbojk Meghan Markle čaka kar 4.000 ljudi!

Najbolj brano