Mesečni horoskop SEPTEMBER (ljubezen, zdravje, uspeh)

Preverite, kaj so vam zvezde namenile v tem mesecu!

Mesečni horoskop SEPTEMBER (ljubezen, zdravje, uspeh) - Foto: Unsplash.com/Erriko Boccia

#Tehtnica

Tempo v službi je vse večji, vi pa se spotikate ob delo in že nekaj tednov lovite sapo. Dobro bi bilo, da preuredite urnik, na novo postavite prioritete in čim prej ulovite ravnotežje. Če boste v službenem času prenehali sanjariti o rajskih plažah in pokazali delovno vnemo, bodo vaši nadrejeni to opazili in obeta se vam lahko celo priložnost za napredovanje. Toda, če to ni tisto, kar hočete, se za trenutek ustavite in ozrite okoli sebe. Morda boste našli odprta vrata, skozi katera lahko pobegnete.

#Škorpijon

Zadnje obdobje ste zelo čustveni, celo tako zelo, da če bi čustva lahko finančno ovrednotili, bi bili zelo bogati. Ljudje okoli vas zaradi tega že zavijajo z očmi, vam pa je povsem vseeno, kaj si mislijo. Trenutno ste se znašli v ljubezenskem vakuumu, neki vrsti nekompatibilnosti med svojim življenjskim slogom in zvezo, v kateri ste. Ugotovite, kaj vam več pomeni, nato pa tisto drugo brcnite stran in vse bo še dobro.

#Strelec


Čeprav spadate med hitre voznike, še vedno upoštevate razmere na cesti in promet okoli sebe, kar je lahko precej stresno, mar ne. Stopite s plina, da boste lahko uživali še v pokrajini. Vaše življenje je točno to – divja vožnja – in zdaj je pravi čas, da jo umirite. Pozneje v življenju za kaj takega morda ne bo več priložnosti. S stvarmi, ki bi jih želeli početi v tretjem življenjskem obdobju, se začnite ukvarjati že zdaj.

#Kozorog

Proti vam drvi komet, ki s seboj nosi skoraj nepredstavljiv razdor. Ko ga boste končno opazili, vam bo instinkt najprej dejal, da ostanite mirni in se ne premikajte, saj je nemogoče, da bi zadel prav vas. A na vašo nesrečo ne bo švignil mimo vas. Če boste stali na mestu, vas bo zadel s takšno silo, da si še nekaj let ne boste opomogli. Vstopate v obdobje, ko boste morali steči stran in si najti varno zaklonišče.

#Vodnar

Že zdavnaj ste opazili, da so priložnosti sestavljene iz kombinacije kratko- in dolgodelujočih dejavnikov, a še vedno se ne znate odločiti, kako, kaj in kdaj. Bo lažje, če vam povemo, da vaša sreča ugaša in hiti proti koncu svojega cikla? Ugodne možnosti, ki se vam bodo ponujale v naslednjih nekaj tednih, bodo zadnje takšne vrste. Zagrabite jih, pa čeprav le za rep, če le lahko. Zajemite sapo, odštejte 5, 4, 3, 2, 1 in – gremo!

#Ribi

Kar nekaj časa so bile stvari, ki ste jih morali opraviti, in stvari, ki ste si jih želeli zase, skoraj enake. Peljale so vas v isto smer, zdaj pa vas hočejo vaše ambicije usmeriti drugam. Polagoma boste morali izstopiti iz vloge, ki vam je tako všeč in jo imajo tudi drugi zelo radi. Še nekaj časa boste hoteli ubirati iste strune, kaj kmalu pa bo melodija zvenela neuigrana. Ne bo lahko, a prej ko boste začeli, bolje bo.

#Oven

Več znakov kaže, da se bo v naslednjih nekaj tednih projekt, v katerega ste vložili veliko časa, truda in čustev, počasi iztekel. Izpustite ga iz rok, zase pa obdržite lepe spomine. Ne skrbite, če bo kar naenkrat v vašem življenju zazevala luknja, ki je ne boste mogli z ničimer zapolniti, zvezde bodo poskrbele, da vam ne bo dolgčas. Proti koncu oktobra se pripravite na začetek novega poglavja.

#Bik

Ste že kdaj doživeli kaj neprimernega? Takega, za kar ste takoj vedeli, da ni prav, a je bila želja tako močna, da ste bili pripravljeni preslišati glas razuma? Spustili ste se v afero, ki je točno taka izkušnja. Slaba presoja vas je vpletla v zgodbo, ki se ne bo prodajala kot uspešnica. Seveda bo vroče in seksi, toda tudi polno jeznih čustev in brezupno. Želeli ste slišati resnico ... no, zdaj pa jo poznate!

#Dvojčka

Vi in še nekdo se končno premikata v isto smer. Kar je dobro za vas, je, da ste vi tisti, ki kažete in vodite po poti, po drugi strani pa se lahko zgodi, da boste zaradi prevelike vneme in neprevidnosti stopili na rob prepada. Kakorkoli, tokrat ste pripravljeni tvegati in vseeno vam je, kaj sledi. Ugotovila sta, da vama je zelo mar drug za drugega in da si bosta pomagala, če bo potrebno. To ni več dirka, je skupno popotovanje.

#Rak

Ljudem okoli vas se zdi, da imate čarobni dotik. Vse, kar naredite, deluje dobro. Lahko se vam zgodi, da boste zaradi priljubljenosti v službi celo zlezli po lestvici napredovanja. Čeprav ste dokazali, da imate resnični talent in odlične izkušnje, si ne boste mogli pomagati, da ne bi dvomili o sebi. Otresite se strahu, resda jahate na visokem valu, a dobro ste pripravljeni. Prepustite se!

#Lev

Skočite v neznano. Skočiti bo za vas pomenilo narediti le en majhen korak, saj se v bistvu ne boste ničemur zavezali. V neznano pa, ker se radi oklepate stvari, za katere veste, da jih znate, to pa pomeni, da težko pokažete vse svoje talente. Izstopite iz svoje cone udobja, pa če se vam zdi to še tako strašljivo. Vsi se sprašujejo, zakaj še vedno postopate na istem mestu, ko bi morali biti že daleč stran.

#Devica

Kako veste, ali je zveza resna ali minljiva? Morda je eden od pokazateljev to, kako se odzovete, ko odnos prinese težave. Na začetku se vam je vse zdelo lepo in slastno, zdaj pa zadeve dobivajo grenak priokus. Poznate se tako dobro, da veste, da ob prvih ovirah radi obupate in odvržete puško v koruzo. Se morda tokrat izplača malo zastati in premisliti? Vaša končna odločitev lahko vpliva na velik del vašega življenja, vzemite si čas!

Fotografije: Unsplash.com/Erriko Boccia

Preberite še: Ženskam, rojenim v teh 4 znamenjih, je VEDNO vredno prisluhniti
Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so daaaaleč najbolj zabavna družba!

Najbolj brano