Mesečni horoskop APRIL 2018 (služba, ljubezen, počutje)

Pred nami je čisto pravi začetek pomladi, ter tudi nabor novih energij! Preverite, kakšnih! 

Mesečni horoskop APRIL 2018 (služba, ljubezen, počutje) - Foto: Unsplash.com  / Spencer Dahl

Oven

Bi bil že čas za malo manj drame, mar ne? Za božjo voljo in lastno zdravje umirite svoj ritem. Ta mesec vam omogoča, da predelate nedavni vihar, v katerega se je spremenilo vaše življenje. Stopite korak stran od napetih situacij in se za nasvet obrnite k prijateljem. Pridružite se silam ljudi, ki imajo podobno vizijo in vrednote. Vaša naloga tega meseca: ugotovite, od kod lahko črpate energijo, in jo uporabite za večji namen.

Bik

Po liniji najmanjšega odpora plujete s svojo barko v miren pristan? Brez prave volje vas premetava po morju življenja in pred očmi si slikate svojo lažno resnico. S polno silo se zapodite k nečemu novemu, nato pa vas zagrabi zvesto brezdelje, in takrat še vaš edini cilj ni več tako pomemben. Čas je, da prevzamete odgovornost in zgrabite za delo. Z obema rokama! Hočete ali nočete?

Dvojčka

Ta mesec naredite inventuro življenja: odnosi, delo, sodelavci, prosti čas. Pretehtajte, kaj vas veseli in kaj bremeni. Običajen pogovor ali brskanje za idejami lahko hitro postane genialno sodelovanje. Je v vašem življenju področje, kjer niste dovolj opaženi? Kmalu boste uzrli svoj potencial in ugotovili, kako velik je zares. Ko se združite s pravimi ljudmi, so možnosti neomejene.

Rak

Ste še vedno zaslepljeni z znanimi strahovi in starimi skrbmi? Brez potrebe, oddahnite si, pred vami je sproščeno obdobje. Dvignite jekleno ograjo in odprite srce. Imate popolno osebo, na kateri lahko vadite: sebe. Raziščite, kaj se zgodi, če s sabo ravnate s tako ljubeznijo, kot bi jo namenili svojemu partnerju. Če nič drugega, se prepustite preprostim užitkom in vsakdanji čarobnosti.

Lev

Lahko se vam zgodi, da zaslišite neizogiben klic po spremembi vašega pogleda na življenje – od kariere in odnosov do zunanjega videza. To lahko pritegne tudi več pozornosti na vaši poklicni poti. Z odločitvami si boste gledali globoko v oči, ko boste ugotovili, da je neko poglavje v vašem življenju zaključeno in ste pripravljeni na naslednjo fazo. Pomahajte omahljivosti v slovo!

Devica

Ste pripravljeni, da se premaknete iz starega in zdrsanega poglavja v svojem življenju? Nov mesec prinaša odklon v vašem življenjskem slogu. Presenečeni? Zdaj ko imate več samozavesti, je čas za spremembe. Dobra novica je, da vam gre po padcu lahko le bolje. Ampak saj to že veste. Vaše zasebno življenje lahko prinese nove zahteve, morda povezane z otrokom ali družinsko situacijo.

Tehtnica

Ste si prejšnji mesec dali duška, zdaj pa vas to tepe po denarnici? Preden poniknete v dolgove, se spomnite prvega pravila, ki velja ob kopanju lukenj – če se znajdete v luknji, prenehajte kopati. Na vašo srečo ta mesec prinaša nekaj več zmernosti. Pazite na jezik, izbirajte besede. Počasi spoznavate, da se s spremenjenimi vzorci komunikacije lahko izognete sporom. Lahko ste najboljši, če le verjamete.

Škorpijon

Prejšnji mesec je od vas zahteval veliko pozornosti in osredotočenosti. Namesto da bi se sprostili, še vedno čutite posledice presenečenj in novosti. Poglejte nazaj, ugotovite, kje ste zgrešili napake, in začnite znova, s svežimi mislimi, tudi v ljubezni. Uspeh ni tako pomemben, kot je pomembna pot. Ne hitite, počasi se daleč pride, ob tem pa lahko sproti preučite vsak svoj naslednji korak.

Strelec

Priložnosti, ki vam padajo pred noge, se zdijo neomejene in vsako bi pozdravili z odprtimi rokami. Je čas, da skujete načrte za nepozabno potovanje ali s svojega seznama odkljukate večno željo? Vaša pozornost se bo usmerila na novo ustvarjalno pot, ki vas bo napolnila z energijo in optimizmom. Leteli boste zelo visoko, zato se pazite morebitnega nenadnega padca. Nihanje počutja ni izključeno.

Kozorog

Počasi se k vam vračata vera in zaupanje v lastno moč. Zadnji tedni so metali slabo luč na odnose, zdravje, posel in finance, zato je zdaj čas, da se osredotočite na najpomembnejše. Vleče vas na vse strani, a to energijo, ki jo namenjate drugim, raje porabite zase. Poslušajte svoje telo in mu privoščite odmor. Vašim strogim zahtevam težko kdo ustreže, pa vseeno ... prosite za pomoč.

Vodnar

Lahko naletite na nenadne spremembe, ki pa bodo svoje usodne in dolgotrajne posledice razkrile šele čez čas. Ne skrbite, če se znajdete sredi viharja, ki bo vse poznano postavil na glavo. Ob koncu meseca bo mnogo stvari dobilo svoj smisel. Na ljubezenski fronti bo udarilo po čustvih in, kot je to pri vas običajno, bodo intenzivno pozitivna ali pa močno negativna. Ne ustrašite se, le mirno.

Ribi

Preveva vas žalost in polnijo dvomi. Česa se bojite? Nočete se vračati na začetek, a kaj bi v resnici pogrešali? Vaša neodločnost vas lahko drago stane, ne morete gledati nazaj in živeti od preteklih trenutkov. Privlecite na dan svojo radoživost in naj vam služi kot luč pri izstopanju iz preživete situacije. Nov mesec vas bo posedel v prvo vrsto vaših samouničujočih vzorcev, učite se.

Fotografije: Unsplash.com  / Spencer Dahl

Preberite še: Christina Aguilera je posnela (prelepo) kampanjo brez ličil!

Priporočamo tudi: Našle smo popoln navdih za pomladno modno kombiniranje!

Najbolj brano