Mesečni ELLE horoskop za mesec DECEMBER

Preverite, kaj lepega vam za mesec december 2017 napovedujejo zvezde ...

Strelec

Po vseh težavah, s katerimi ste se soočali v predhodnjem obdobju, se bo vaše življenje zdaj umirilo v bolj prijetnem ritmu. Glavne sestavine vašega življenja se niso spremenile, bolj gre za to, da ste - podobno kot pri preureditvi pohištva v sobi - našli najboljši način, da se jim prilagajajte. Ste bolj sproščeni, in to se kaže na vseh področjih, še najbolj pa na poslovnem, kar lahko izkoristite sebi v korist.

Kozorog

Čeprav radi izrazite svoje stališče in vztrajate pri tem, da se stvari izvajajp na določen načon, to đe ne pomeni, da ste puristka. Dobro bi bilo, da se naučite opazovati druge in opustito stvari, ki vas negativno zaznamujejo. Dogodki v tem mesecu vam bodo dali misliti. Pripravite se. Morda je čas za radikalno spremembo.

Vodnar

Za rešitev preprira je najboljša rešitev, da se obe strani srečata na pol poti. Oseba, s katero se spopadate, je bila usmerjena v vašo smer, vendar se je ustavila na varni razdalji. Zdaj ste na vrsti vi. Pozitiven razplet neprijetne situacije je odvisen od tega, ali se boste potrudili za zapolnitev vrzeli ali le prizadeto obstali na mestu in čakali na opravičilo.

Ribi

Naslednjih nekaj tednov je za vas lahko čustveno zelo nemirnih in pretresljivih, vendar ne skrbite, vi niste vzrok za ta neprijeten preobrat. Ste samo ogledalo, ki odraža to, kar se dogaja okoli vas, nikakor pa niste dejansko vpleteni ali odgovorni. Niti ne boste mogli vplivati na izid. Torej, najdite svoj mir in pojdite najprej po začrtani poti.

Oven

Zelo skrbno analizirate svoje razmere. Do zdaj je bilo vse v najlepšem redu, vendar hočete, da je še več kot to. Če je ta zveza res nekaj posebnega, pričakujte, da boste to močno začutili. S svojo simpatijo preživite nekaj več skupnega časa stran od družbe, k je (pre)pogosto z vama, delajta vama najljubše stvari in iskrica lahko končno postane plamen.

Bik

Zdi se vam, da vam življenje ponudja preveč možnosti in premalo gotovosti in varnosti. Pri iskanju trdne osnove vas trga med dvema izbirama, vendar čutite, da nobena ni prava za vas. Pravilno! Do sredine decembra boste odkrili tretjo priložnost, ki bo usmerjena v prihodnost in ima resnične možnosti za pozitiven razvoj.

Dvojčka

Ko sta se srečala prvič, sta komaj zaznala obstoj drug drugega. Zdaj sta se srečala ponovno in jasno vama je, da so vajini pogledi na določene stvari svetlobna leta narazen. Kmalu se bosta srečala že tretjič in zavedate se, da lahko drug drugemu, čeprav imata različne pristope, ponudita tisto, česar drugi nima. Prav zaradi tega lahko postaneta drzna poslovna partnerja.

Rak

Čez zimo si naberite veliko psihične moči za pomlad, ko vas čakajo velike preizkušnje. Imate prav posebne sanje in lepo bi bilo, če bi se uresničile. Čeprav dvomite, da bo tako, se lahko zgodi če si to res močno želite. Seevda bo na vaši poti prišlo do ovir, a dokler boste ostali zvesti sami sebi, vam nič ne more preprečiti uspeha.

Lev

Imate sposobnost, da si objektivno ogledate svoje življenje, ga razčlenite in preučite, kaj ste nekoč cenili, in tako lahko ugotovite tudi, da te stvari niso več pomembne. Pripadajo vaši prejšnji 'različici'. Ni se vam treba povsem spremeniti, samo tiho opustite stvari, ki jih ne želite ali potrebujete.

Devica

V preteklosti ste plesali in delali tako, kot so drugi želeli, zdaj pa ste odločeni, da boste poslušali svoj glas in storili tisto, kar mislite, da je prav, tudi sami, če bo to potrebno. Vaša silovita energija in vaša absolutna odločitev, da vas ne bodo prestregli na tej poti, bosta k vašemu cilju kmalu pritegnili zaveznike.

Tehtnica

Včasih najdete tisto, kar želite, čisto ob koncu dneva - in ko to vidite, veste, da je prav to tisto pravo, vendar ste se medtem že odločili za drugo možnost. Morda dvomite in se sprašujete, ali ste se tako odločili zato, ker ste utrujeni, toda ne, to je prava stvar. Dolgo je trajalo, da ste jo našli, to je vse. Nihče vam ne bo zameril, če si boste premislili.

Škorpjon

Ko bo zapletena in zahtevana situacija na delu končno rešena, se bodo vrata odprla. Z nekaj presenečenja se zavedate, da je to lahko popoln trenutek, da svoje življenje preusmerite v drugo smer. Nihče vas ne sili tja in morda vam ni povsem jasno, kakšna je ta nova smer, vendar je vaše razmišljanje pravilno. Nadaljujte!

Fotografije: Unsplash / La Caravan

Preberite še: → Kakšen naj bo vaš jedilnik v tednu med menstruacijo?

Priporočamo tudi: → TO je najlepša služba na svetu in uganite kaj? Zaposlujejo!

Najbolj brano