Mesečni horoskop za oktober: Vodnarji iščejo nova vznemirjenja, eno znamenje bi se lahko podalo v skrivno razmerje

Kaj so vam zvezde pripravile za oktober, izveste spodaj.

Mesečni horoskop za oktober: Vodnarji iščejo nova vznemirjenja, eno znamenje bi se lahko podalo v skrivno razmerje - Foto: Profimedia

OVEN

21. MAR.–19. APR.

Retrogradni Merkur bo prinesel velike spremembe. Ste dobro razpoloženi, a najpomembnejše je, da zdržite pritisk trenutnih težav. Imate velike načrte in ideje, v fazi uresničevanja pa pričakujte pomoč strelca. Druga polovica meseca vodi v reševanje pravnih vprašanj, k čemur vam pomaga vaš vladar Mars, ki prehaja skozi sedmo hišo, hišo partnerstva, pravic in partnerjev. Samski boste spoznali energično in privlačno osebo. Dobra energija je izražena pri ognjenih znamenjih, predvsem pri ovnu in strelcu. Če ste poročeni ali v zvezi, bodite previdni z denarjem – večji izdatki so gotovi.

BIK

21. APR.–21. MAJ

Tisti, ki se ukvarjate s financami v velikih podjetjih, se boste morali dodatno potruditi pri promociji podjetja, tako finančni kot marketinški. Oseba v znamenju device se bo izkazala kot dober sodelavec, vidno vlogo pa lahko odigrata tudi rak ali kozorog. Konec meseca je možno napredovanje v službi. To je dinamičen mesec, poln sprememb, bojev in velikih odločitev, ki bodo potisnile počasnega bika. Zaradi prehoda vladajočega planeta Venere v znamenje škorpijona bodute poročeni biki na preži. Po 7. oktobru je možna skrivna ali nova erotična zveza, vendar ne dolgotrajna. Samski boste imeli odlično priložnost spoznati devico ali tehtnico.

DVOJČKA

22. MAJ–21. JUN.

Vaš vladar Merkur je retrograden, zato ne boste imeli ambicij in želje, da bi začeli nekaj novega. Čeprav v praksi ta vidik ni tako negativen, vas vrne na stara pota. To je idealna priložnost, da dokončate začeto. To je tudi ugoden trenutek za posle, ki prinašajo hiter dobiček. Bodite previdni, privlačite s svojo karizmo. Če ste samski, se obeta zanimivo srečanje, ljubezen, ki se začne z veliko strastjo, nato pa z globljimi občutki. Če nameravate potovati, se vam bo nasmehnilo poznanstvo s tehtnico ali škorpijonom. Dvojčki v zakonu pričakujejo šibkejšo komunikacijo. Na ugodnejšo situacijo počakajte do konca meseca.

RAK

22. JUN.–23. JUL.

Rakica bo imela priložnost zamenjati delovno mesto. Primerni dnevi za to so sredi tedna. Rakije lahko vpleten v odgovorna ali tvegana dela, kjer je mogoče zaslužiti več denarja. Druga polovica meseca prinaša dela, ki zahtevajo natančnost in odgovornost. Svobodni raki so nagrajeni z dobro energijo. Moškim rakom se obeta morebitno poznanstvo s tehtnico, škorpijonom ali ovnom, medtem ko se bodo rakice družile in dobivale več snubcev. Bodite pozorni na strelca. Poročeni raki se bodo pogovarjali o potovanjih v tujino. Razmislite o odločitvi, ali gre samo za potovanje ali morebitno selitev.

LEV

24. JUL.–23. AVG.

Čeprav retrogradni Merkur močno vpliva na vsa znamenja zodiaka, lahko lev pričakuje veliko spremembo. Dokončati je treba tisto, kar do sedaj še niste. Sredina meseca bo primerna za služenje denarja, v obdobju mlaja pa je pomembno, da se dobro organizirate, saj nadaljnja pogajanja v zvezi s tujino. Prihranite za nadaljnje naložbe v nove projekte. Samski boste imeli priložnost spoznati zanimivo osebo na družabnih srečanjih ali prek služb, ki zahtevajo komunikacijo. Uporabite svojo karizmo, osvojite ljubezen, ki vam pripada. Dobra energija je verjetno pri tehtnici, strelcu ali devici. Če ste poročeni, vas bo denar nekoliko oddaljil od partnerja, a konec meseca prinaša ugodnejšo situacijo.

DEVICA

24. AVG.–23. SEPT.

Zaposlenim v državnih institucijah svetujemo, da zaščitijo svoj položaj. Pomoč prihaja od tehtnice ali leva. Če ste zadolženi, počakajte do konca meseca, kar prinaša možnost dodatnega zaslužka. Vaš vladar Merkur, čeprav retrograden, vam bo pomagal, da stvari opravite neodvisno. Ves mesec je prežet s potrebo po stabilnosti in varnem partnerju ob sebi. Če ste samski, verjetno ne boste več dolgo. Oseba, rojena v zračnem znamenju, kot so vodnar, tehtnica ali dvojčka, bo prava izbira za vas. Poročene Device bodo s partnerjem preživele izjemno aktivne trenutke – od strasti do peklenskih spopadov.

TEHTNICA

24. SEPT.–23. OKT.

Na samem začetku meseca vas čaka dobro finančno obdobje. Pomembno je, da se obvladate, saj se pogosto zapletete v nepotreben prepir, kjer izgubite živce. Ker sta Venera in Sonce v vašem ozvezdju, boste zagotovo uspešni. V začetku meseca se vam obetajo dobri aspekti za ljubezen. Samske tehtnice ne bodo same ali osamljene. Oseba, ki želi biti z vami, je nekdo, ki je dobre volje, poln entuziazma in notranje sreče. Poročene tehtnice ali zvezi bodo pogosteje zdoma. Nekateri moški tehtnice razmišljajo o skrivni ljubezni, spogledovanju z devico ali škorpijonom.

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

Ko morate rešiti poslovni izziv, se počutite nekoliko napeti. Jupiter v četrti hiši bo pomagal pri dobrih vibracijah in sodelavcih. Denar bo prišel, če se tega zavedate ali ne, ko boste najmanj pričakovali. Do 10. v mesecu je pomembno, da si utrdite status. Brezposelnim bi lahko pomagal dober prijatelj. Bodite drzni, naredite tisto, kar drugi ne morejo. Ste pobudnik velikih projektov in sprememb. Poskusite sodelovati z vodnarjem ali ovnom, morda boste opravili dobro delo. Proti koncu meseca je možen izlet.

STRELEC

23. NOV.–21. DEC.

Možnosti za velik dobiček so na vaši strani. Strelci, ki imajo velika podjetja ali delajo zanje, naj bodo pozorni na odnos s sodelavci, možen je prepir ali nesporazum. Največ možnosti za zaslužek in uspeh bodo imeli samozaposleni strelci, ki bodo izjemno iskani. V tem mesecu lahko računate na dobro energijo, polno zanimivih in ljubečih srečanj. Moški strelec naj srečo išče pri tehtnici ali biku. Ni nujno, da je ljubezen vedno povezana s tujino, a vse kaže na priložnost za veliko ljubezen, kar še posebej velja za tiste, ki pogosto potujejo v druge države.

KOZOROG

22. DEC.–20. JAN.

Kozorog uživa v delu, to je vir njegove moči in vzdržljivosti. Kozorogi bodo občutili retrogradnost Merkurja, še posebej tisti, ki so pogosto na službenih potovanjih, za katere je papirologija izjemno pomembna. Luna prinaša priložnost za veliko ljubezen, vrnitev v razmerje ali osebo iz preteklosti. Zvezde nakazujejo možnost stabilne zveze. Za kozoroge je v zvezi in zakonu poudarjen dober odnos s partnerjem, oseba, ki ti sledi, posluša tvoje ideje in sledi tvojim načrtom. Ni slabo, da se včasih umaknete in prepustite drugi strani, da prevzame več pobude. Ni nujno, da je vse po naučenih pravilih. Kozoroginja pričakuje poznanstvo z devico, moški kozorog pa si želi ognjevitega škorpijona.

VODNAR

21. JAN.–18. FEB.

Včasih ste nerealni, ko gre za delo. Če se ukvarjate s papirologijo, ne pozabite na zakonodajo in ne bodite presenečeni, če vas večkrat vrnejo na isto mesto. Bodite potrpežljivi, vaše finance so v začetku in koncu meseca dobro aspektirane. To je za vas navdihujoče obdobje, saj vladanje tehtnice v vas spodbuja ustvarjalnost. Bodite pragmatični in se stvari lotite po občutku. Iščete nova vznemirjenja. V začetku meseca vaš Uran v opoziciji z Venero ne bo počival. Verjetno boste imeli novega partnerja. Za zakonce je mesec primeren za komunikacijo in razplamtevanje strasti.

RIBI

19. FEB.–20. MAR.

Merkur, planet dela in dnevnih aktivnosti, prebuja zanimive ideje in daje poseben navdih. Partnerski odnos bo imel veliko vlogo pri zaposlovanju, sodelovanju, samem delu in napredku. Retrogradni Merkur vam bo dal potreben oddih in sprožil vašo notranjo energijo, ki jo boste ustvarjalno usmerjali. Zatekate se k ljubezni, še posebej, če ste poročeni. Vaš partner je srečen, če ste vi srečni. Če vas obremenjujejo kakšne skrivnosti ali misli, bi bilo dobro, da se zaupate ljubljeni osebi. Drugi del meseca je dober za srečanja s škorpijoni, biki ali devicami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Amal Clooney osupljiva v rdečem čipkastem pajacu

Priporočamo tudi: Sharon Stone je pri 64 letih v obelki z izrezi videti bolj zapeljiva kot kdajkoli prej

Najbolj brano