Mesečni horoskop za april: Biku se nasmiha poslovni uspeh, eno znamenje pa spozna, da ima ob sebi osebo za vse življenje

31. 3. 2024
Mesečni horoskop za april: Biku se nasmiha poslovni uspeh, eno znamenje pa spozna, da ima ob sebi osebo za vse življenje (foto: Profimedia)
Profimedia

Preverite, kaj vam zvezde napoveduejo v aprilu.

OVEN

21. MAR. – 19. APR.

Ste bili kdaj tako optimistični glede prihodnosti kot zdaj? Ali ste bili tako srečni v osebnem življenju? Ko se Venera in Mars srečata visoko v vaši karti, se zdi, da je vse, kar ste si kdajkoli želeli, na dosegu roke - in našli ste tudi popolno osebo, s katero si boste to delili. Bi morala biti pogumna in skupaj narediti velik korak naprej? Vsekakor. To je trenutek, ki ste ga čakali, zato ga izkoristite, dokler lahko.

BIK

21. APR.–21. MAJ

Dolge ure delate pri velikem projektu, nato pa vam čez nekaj dni sporočijo, da je projekt spremenjen ali odpovedan in da je bil ves vaš trud zaman. Jezni ste, vendar ne skrbite. Na koncu se bo vse dobro izteklo. Vaša predanost prvotnemu projektu je bila opažena in bo zasluženo nagrajena, nova smer, ki vam je bila nakazana, pa vas bo hitro pripeljala do večjega uspeha kot prej.

DVOJČKA

22. MAJ–21. JUN.

Ko že mislite, da ste opravili vse, kar morate, in si morda lahko vzamete nekaj dni dopusta, vas doletijo dodatne obveznosti. To je točno to, česar niste želeli, in namesto da bi se spoprijeli z izzivom, se odločite oditi. Sredina meseca prinaša nov navdih in z njim priložnost za ustvarjanje nove in povsem nepričakovane kariere; ta je nekoliko nejasna in tvegana, vendar je za vas to izhod v sili, zato jo izkoristite.

RAK

22. JUN.–23. JUL.

Nepričakovano srečanje vodi do nove romance. Vsaj vi tako mislite. A če je to res, zakaj ste tako negotovi glede tega? Morda so vaše globlje vrednote, stvari, o katerih nikoli zares ne razmišljate, a so pravzaprav okvir vsega, kar počnete, drugačne od vrednot vaše nove simpatije. Bi se lahko naučila sprejeti razlike in najti kompromis? Preden začnete razvijati odnos, se o stvareh pogovorite.

LEV

24. JUL.–23. AVG.

Zunanji planeti vas pozivajo, da izstopite iz ustaljene rutine in se podate na drugačno pot, vi pa se kot običajno upirate. Toda poglejte, kje ste, in nato še, kje bi lahko bili. Zagotovo vidite, da je to, kar boste pridobili, če boste ostali, manj pomembno od tega, kar boste pridobili, če se boste premaknili. Ni razloga, da bi se bali sprememb; v preteklosti ste šli od uspeha do uspeha, in to boste storili tudi zdaj.

DEVICA

24. AVG.–23. SEP.

Konec prejšnjega meseca ste ugotovili, da ste storili vse, kar je v vaši moči, da bi rešili pomembno vprašanje v odnosu, vendar lahko svoje dejanje razumete kot črto na terenu, pri čemer oba ostajata vsak na svoji strani. Poskusite poskrbeti, da se stvari premikajo, hkrati pa dajte drugi osebi čas in spodbudo, da se odzove. In ne dovolite, da bi vas potisnili nazaj na mesto, kjer ste že bili.

TEHTNICA

24. SEPT.–23. OKT.

Intenzivna čustva zadnjih tednov se končno prelivajo v ljubezensko zvezo, ki ste si jo želeli. Ali bo ta izpolnila vaša pričakovanja? Kratkoročno da, vendar se vam lahko v nadaljevanju meseca zgodi, da si boste želeli več in hitreje, kot je druga oseba pripravljena. To je le vaše pretirano navdušenje; a ker je to razmerje z dolgoročnim potencialom, vendarle upočasnite, da se najprej dobro spoznata.

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

So drugi ljudje namerno težavni ali ste to vi? Vsaj dve osebi bosta v prihodnjih tednih rekli, da ste to vi, saj se boste spopadli zaradi tega, kar vi vidite kot ohranjanje svojega položaja, oni pa kot oviranje. Ne glede na vzroke poskušajte ta vprašanja rešiti hitro, dokler so planeti naklonjeni jasnemu razmišljanju; pozneje v mesecu bodo dodatni čustveni dejavniki precej otežili doseganje dogovora.

STRELEC

23. NOV.–21. DEC.

Uresničitev vaših želja in idej je vedno težja, kot ste pričakovali. Pojavijo se podrobnosti, o katerih niste razmišljali, nova znanja, ki se jih je treba naučiti, in dodatni stroški. Predvsem pa morate biti pripravljeni opustiti vse, kar vas je do zdaj zaviralo. Mislite, da je to lahka naloga, a ko pride trenutek, ugotovite, da ste na to še vedno čustveno navezani. Kljub temu morate narediti korak stran.

KOZOROG

22. DEC.–20. JAN.

Včasih govorimo večje resnice, kot se zavedamo. Ta mesec v običajnem pogovoru ugotovite, da je to, kar govorite, tisto, v kar dejansko verjamete, in morda to, kar v resnici ste. Tudi ko govorite, to slišite, kot bi to slišali prvič, in ste šokirani. Tako pa ne čutijo ljudje, s katerimi ste vsak dan obdani. Vse to so že vedeli, in ko vas slišijo tako iskrene, vas imajo še raje.

VODNAR

21. JAN.–18. FEB.

Venera in Mars, ki sta prvič po več mesecih skupaj v vašem znamenju, ustvarjata popolno razpoloženje za začetek nove ljubezenske zveze ali oživitev stare. Težji planeti na dnu vaše karte vas bodo opomnili, da morate razmišljati o resnejših stvareh, kot je igranje s spomladansko romanco. A ker vam to prigovarjajo vse leto, jih nekaj tednov ne upoštevajte – raje sledite srcu kot glavi.

RIBI

19. FEB.–20. MAR.

Zdi se vam, da vsi pritiskajo na vas in vas silijo, da počnete stvari, ki jih ne želite. A pravzaprav želijo le, da jim nakažete, da boste opravili določene stvari, in jim poveste, kdaj bi lahko to naredili. Ne nazadnje gre za čas: v razmerju, službi in čemerkoli drugem so točke, ko je treba sprejeti odločitve. Če želite nadaljevati, to povejte; če ne, povejte da ne. Tako preprosto je.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ste rojeni pod srečno zvezdo ali vedno uberete težjo pot? Datum rojstva razkriva marsikaj o naši usodi in življenju

Priporočamo tudi: V znani high-street trgovini smo našli brezhibno kopijo izjemno priljubljene poletne torbice v stilu tihega razkošja Loro Piana Pocket Pouch