Mesečni horoskop SEPTEMBER 2017 (služba, ljubezen, počutje)

Zaključili smo vroče poletje. Čas je, da se ohladimo in osredotočimo. Nabor planetov v realistični devici vas bo s začetkom jeseni navdihnil za minimalizem.

Horoskop september 2017

Devica (24. avg.–23. sep.)

Po mesecih napornega dela je nagrada, ki zadeva kariero, v vašem dosegu. A ko bo napočil trenutek prevzema, boste izgubili zanimanje in jo izpustili iz rok. Je bil torej ves vaš trud zaman? Ne, saj ste vendar spoznali, koliko ste vredni. Preprosto ste prerasli službo, ki ste si jo tako želeli. Zdaj veste, da si zaslužite nekaj veliko boljšega.

Tehtnica (24. sep.–23. okt.)

Vaše srce pozna poti za reševanje ljubezenskih težav, ki jih vaša glava ne bo nikoli razumela. Trudite se, da bi premaknili razmerje korak naprej, a vse zaman. Naenkrat se bo od nekod prikazal nekdo nov in nič, kar vas je do zdaj mučilo, ne bo več pomembno. Stvari se bodo postavile na svoje mesto. Zaupajte svojemu instinktu, pa bo.

Škorpijon (24. okt.–22. nov.)

Kar nekaj časa je od tega, ko ste nazadnje srečali osebo, za katero ste nekoč menili, da je ljubezen vašega življenja. Lahko se zgodi, da vam bo ponovno prekrižala pot, in če ste v srečni zvezi, dobro premislite, ali boste sprejeli povabilo na pijačo. Vaša odločitev, kako boste vajin odnos gradili naprej, bo ključna za vaše življenje v prihodnosti.

Strelec (23. nov.–21. dec.)

Ko se znajdete v situaciji, ki vam ni všeč, postanete napadalni, sčasoma sprejmete okoliščine, na koncu pa začnete celo opažati prednosti. In točno v takšnem trenutku ste se znašli zdaj, zato napnite moči in iz zadeve potegnite najboljše, kar lahko. Čez nekaj mesecev bo vse za vami, in takrat boste pogrešali prav vse, kar ste doživljali.

Kozorog (22.dec.–20. jan.)

Težave, ki ste se ji izogibali, ne morete več pomesti pod preprogo. Kmalu boste morali sprejeti odločitev ali pa jo bodo sprejeli namesto vas. Rezultat bo boljši, kot ste si predstavljati. Čeprav boste mislili, da ste premišljeno premlevali o različnih možnostih in se odločili za pravo v pravem trenutku, vam povemo, da ste imeli le srečo.

Vodnar (21. jan.–18. feb.)

Stanje, v katerega ste bili potisnjeni lanskega decembra, vam je dalo priložnost za spremembe. Če ste zadovoljni z zadevami, kakršne so, jih uporabite za izboljšanje prihodnosti. Če ni tako, pa je morda čas, da odidete. Novo priložnost boste dobili še pozneje, a vprašajte se, ali imate živce, da lahko počakate?ž

Ribi (19. feb.–20. mar.)

Ste se že kdaj pretvarjali, da vam je grozno darilo všeč, samo zato, da ne bi vznemirili drugih? Lahko se znajdete v podobni situaciji, ko boste nagrajeni za nekaj, pri čemer raje ne bi sodelovali. Najbolje bo, da se nasmihate in mahate občinstvu. Ko bo proslave konec, boste vse hitro pozabili in nadaljevali po ustaljeni poti.

Oven (21. mar.–20. apr.)

Dobro veste, kaj morate storiti, vendar tega ne naredite, ker se vam preprosto ne zdi prav. Morda pa ni tako in morate le pogledati z drugega zornega kota, da boste zadevo pravilno dojeli. Stopite korak nazaj in si jo oglejte v širšem kontekstu. Potem določite svoje zadržke, da boste sploh lahko naredili razumno odločitev.

Bik (21. apr.–21. maj)

Poskušate doseči prihodnost, medtem ko se držite preteklosti. Če si resnično želite spremembe, morate tvegati. Edini način načrtovanja prihodnosti je, da naredite čisti rez s preteklostjo, pa čeprav bo to neizmerno boleče. Ne premišljujte preveč, le storite, kar bi morali že zdavnaj, in kmalu se boste počutili bolje.

Dvojčka (22. maj–21. jun.)

V naslednjih nekaj tednih bo vaše življenje pospešilo tempo. Sprva se vam bo zdelo zabavno, potem pa boste spoznali, da je malce strašljivo stati na vrhu toliko stvari naenkrat. Nove priložnosti vas osrečujejo, vendar na dan prihajajo tudi vprašanja, na katera še niste povsem pripravljeni odgovoriti.

Rak (22. jun.–23. jul.)

Do tega trenutka je bilo leto polno dolgih borb, tako doma kot v službi. Plima se končno obrača vam v korist in v prihodnost zrete malo bolj optimistično. Pred nekaj meseci vam je bilo nekaj ponujeno, toda takrat ste bili preveč pod stresom, da bi sploh razmislili o tem. Zdaj je ponudba spet na mizi in tokrat vam je bolj dostopna. Morda je čas, da jo zgrabite.

Najbolj brano