Mesečni ELLE horoskop za JUNIJ 2017

Po nekaj težavnih mesecih bodo stvari končno spet padle na svoje mesto.

Horoskop

Rak

22. jun .–23. jul .

Lahko se vam zgodi, da boste v tem mesecu odrezani od drugih, zaradi česar se boste počutili osamljeno. Zavedajte se, da se lahko zid, ki ste ga zgradili okoli sebe, da bi se zaščitili, spremeni v samoiniciativni zapor. Stopite v akcijo in pojdite ven! Uživajte v družabnih izletih, pa čeprav je to le poslovna konferenca v tujem mestu, in družite se z ustvarjalnimi in pozitivnimi ljudmi. Ne bojte se nadrejene osebe, vse, kar delate, je prav.

Lev

24. jul .–23. avg.

Poletje je vaš najljubši čas, tako da boste večinoma uživali v sproščenih trenutkih. Mirno vzdušje bo kljub temu malce razburkal ljubimec, romantični partner ali morda eden od vaših otrok. Ne bojte se, obdržite vajeti v rokah in pokažite, kdo je šef. Če bo treba, še malce zarjovite. Po burnem prepiru bo vse še lepše.

Devica

24. avg.–23. sep.

Iskrice v vaših očeh se bodo spet prižgale in zasijale. Se sploh zavedate, kako dobro ste videti? Izkoristite to prednost! Zapodite se za tistim, česar si želite, vendar pričakujte nekaj upora pri vaših domačih. Seveda se vam ne bo treba ukloniti, morali pa boste odgovorno ravnati. Pa saj je sreča družine za vas na prvem mestu, ali ne? 

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Svoboda vam veliko pomeni in zelo si želite pobegniti dnevni rutini. Vse, kar morate storiti, je, da za nekaj časa odpotujete in pustite trenutno kuliso za sabo. Počutite se razburjene, a to pomeni le, da se s tem preveč ukvarjate. Vzrok nemira pa je lahko tudi to, da ste naleteli na nasprotovanje, ko ste svoje želje izdali nekomu, ki je zelo odvisen od vas. Ne bodite reva in storite, kar je prav.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Na vašem seznamu opravil: poravnava dolgov, davkov in neporavnanih računov. Nikar jih ne pometajte pod preprogo; prej ko se jih boste lotili, prej boste prosti! Na srečo ste obdani s prijatelji in partnerji, ki vas podpirajo in bodo ta mesec zelo sočutni, prav to pa vam bo pomagalo prebroditi nekaj težkih trenutkov. Če se le da, pojdite ven, zabava v mestu vam bo dobro dela!

Strelec

23. nov.–21. dec.

Ta mesec potrebujete več spanja, a vaša glavna tema bodo odnosi, saj čutite, da med vami in nekom vam pomembnim nastaja ogromen prepad. Morda zvezde intimnim razmerjem ne kažejo najbolje, toda nikar ne skrbite. Poiščite ravnotežje med svojimi potrebami in dolžnostmi. Res je, sodelovati boste morali, kar pa še ne pomeni, da boste prodali svojo dušo.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Zelo trdo garate, saj se želite bolje organizirati in opraviti veliko stvari, še zlasti na poslovnem področju. Na živce vam bo šlo, ker vaš tesni prijatelj ne bo imel posluha za vašo vnemo. Tokrat nikar ne razmišljajte, kaj bi bilo, če bi bilo, saj lahko to načne vašo samozavest. Trdno držite krmilo in potujte naravnost tja, kamor ste se namenili. Trenutki užitkov bodo že še prišli na vrsto.

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Pred vami je razigran in zabaven mesec in vsi vodnarji, ki imajo srečo, bodo že na počitnicah. Boste med njimi? Lahko se zgodi, da bodo težave s prijateljem ali družbo sabotirale vaše namene. Nikar se ne pustite poteptati. Ves čas ne morete ugajati vsem in zadovoljiti želja vseh, ki vas obkrožajo. Obdobje pred vami je odločno dobro za trdo delo, nore zabave in pogostitve doma.

Ribi

19. feb.–20. mar.

Osredotočeni ste na dom, družino in zasebno življenje. Ker ste zelo družabni in dejavni na športnem in umetniškem področju, boste prav gotovo več gostili doma kot po navadi. Na žalost lahko starejši družinski član začne godrnjati. Smola! Vaša naloga bo, ali to sprejmete ali najdete način, da bodo vsi zadovoljni. Lahko vam uspe!

Oven

21. mar.–20. apr.

Pograbite športne copate in začnite teči, saj nujno potrebujete dobro kondicijo. Mesec pred vami bo poln sestankov, razgovorov, opravkov, kratkih izletov ter povečanega branja in pisanja. Sprejmite dejstvo, da bo vaš dnevni tempo hitrejši. Veliko hitrejši! Prosti trenutki bodo redki, zato jih dobro izkoristite, ko pridejo.

Bik

21. apr.–21. maj

Ta mesec boste osredotočeni na denar in vprašanja denarnih tokov (namig: to je odličen mesec za nakup garderobnih zakladov). Pričakujete lahko, da boste naleteli na ovire v zvezi z oporoko, dedovanjem, skupno lastnino, davki, dolžniškimi terjatvami ali zavarovanjem. Opravite domačo nalogo: ugotovite, katere ovire so resnične in katere le prazne grožnje.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Zvezde so na vaši strani, zato izkoristite priložnost in si napolnite baterije za preostanek leta. Obdobje pred vami je dobro tudi za spoznavanje novih ljudi in pridobivanje novih projektov. Obdajte se s pozitivnimi vibracijami in se ne počutite ogrožene, ko gre za partnerja ali tesne prijatelje. Sprejmite novo pridobljeno moč, a bodite prizemljeni, kar se le da.

Najbolj brano