Temu se izognite med prihajajočo POLNO LUNO! (napoved med 26.2. in 4.3.)

Že veste, kaj nam v tem tednu prinaša polna luna v znamenju device?

Temu se izognite med prihajajočo POLNO LUNO! (napoved med 26.2. in  4.3.) - Foto: Becca Tapert / Unsplash

Ponedeljek, 26. 2.

Danes se boste prebudili z luno v nežnem raku, zato se boste oklepali zavetja svojega doma, v prijetni družbi ostalih domačih. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Najboljše se boste počutili v nežnih roza in zelenih odtenkih, pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Danes se nikar ne obdajte s črno barvo. 

Torek, 27.2.

Že zgodaj zjutraj, ko luna preide v temperamentnega leva, boste občutili, da je vaša energija na višku, zajtrk bo kraljevski, dnevni načrt pa fenomenalen, aktiven, vendar dobro dodelan. V boljšo voljo vas bodo popeljali komplimenti, ki danes ne bodo redki, ne bodite pa presenečeni, če kljub vsej hvali in lepim besedam ne bodo najbolj iskreni. Oblačila v rumeni, oranžni in rdeči barvi bodo danes čudežno delovala na okolico, zato se jim nikar ne izogibajte.

Sreda, 28.2.

Danes, ko bo luna v levu, se vam bodo utrnile zanimive nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Oblecite oblačila, ki so malce bolj vpadljiva, vendar se v njih še vedno dobro počutite, nakit naj bo zlat ali srebren, vsekakor pa eleganten. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. 

Četrtek, 1.3.

V današnjem dnevu se luna pomakne v znamenje device, zato se bo občutno povečalo vaše zanimanje za zdravje in zdravo prehranjevanje. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu. Ker pa se bliža Polna luna, je priporočljivo, da malce zmanjšate vnos hrane in povečate vnos tekočine, telo vam bo zelo hvaležno, vi pa boste le tako bolj polni energije.

Petek, 2.3.

Polna luna vas bo danes popeljala k manjšim nedorečenostim, še posebej na področju čustev, kjer boste nihali iz ure v uro. Najbolje bi bilo, da se danes malce umaknete v svoj svet in razčistite vse tisto, kar vas po tihem bremeni že nekaj časa. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša današnji dan.

Sobota, 3.3.

Zjutraj boste z luno v devici analitični, tudi pri izbiri hrane in oblačil. Nekoliko boste še pod vplivom polne lune, zato boste tudi zmedeni in neodločni, tudi čez dan, ko luna preide v znamenje tehtnice. Povečan bo vaš čut za lepoto in eleganco, zato danes izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek.

Nedelja, 4.3.

Današnji dan z luno v tehtnici namenite sebi in svojemu telesu. Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek. Dan je primeren za depiliranje, saj vam bodo dlake rasle počasneje, njihovo odstranjevanje pa bo manj boleče. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Fotografije:  Becca Tapert / Unsplash

Preberite še: Našle smo poezijo, ki ozdravi še tako strto srce!

Priporočamo tudi: 6 ajurvedskih priporočil za boljše življenje (+ RECEPT za čaj)

Najbolj brano