Zadnji krajec prinaša vrsto čustvenih izzivov! (Lunina napoved med 5.3. in 11.3.)

Luna nam bo v tem tednu prinesla vrsto čustvenih preobratov. Preberite, kakšnih! 

Zadnji krajec prinaša vrsto čustvenih izzivov! (Lunina napoved med  5.3. in  11.3.) - Foto: Averie Woodard / Unsplash

Ponedeljek, 5. marec

Današnje dopoldne z luno v znamenju tehtnice bo umirjeno in harmonično. Veliko vam bo pomenilo, da ste dobro sprejeti, ter da ste urejeni točno tako kot vam je všeč, zato z veseljem oblecite tiste nove hlače ali majico. Popoldne preide luna v škorpijona in z njo bo naraščal vaš občutek nemira, povečala se bo tudi strast, zato se podajte na razigran ljubezenski sestanek, če pa ste sami si privoščite bolj pikantno večerjo.


Torek, 6. marec

Danes vas bo vodil vpliv lune v škorpijonu, zato se nikar ne predajte nervozi, ki se bo občasno pojavljala, ko nekaj ne bo točno tako, kot ste si zamislili. Poskusite se, če je le mogoče, izogniti kirurškim posegom ali puljenju zob, da si prihranite odvečne zaplete. Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri.


Sreda, 7. marec

Današnji dan bo hiter, bliskovit, vendar zaradi lune v škorpijonu tudi čustveno obarvan. Ustrezali vam bodo vsi odtenki rdeče, ki jih lahko, da ostanete skrivnostni, kombinirate s črno barvo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Pozno zvečer, ko luna pride v strelca, pa se boste veliko smejali.


Četrtek, 8. marec

Dan žena z luno v strelcu bo sproščen in svoboden. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Pri izbiri rožice ali darila ne boste preveč komplicirali, pomemben bo namen. Skratka, najboljše boste dan preživeli, če se boste znali sprostiti, se prepustiti sanjarjenju in pustiti dnevu, da vas vodi v zanimivo smer.


Petek, 9. marec

Danes vas bo spremljal Zadnji krajec, ki je prispodoba zbistritve in čiščenja na materialni in duhovni ravni. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo danes v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.


Sobota, 10. marec

Danes dopoldne se boste zresnili in se, ko luna pride v kozoroga usmerili v napredek in urejanje finančnih zadev. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu. Dan je ugoden čas za začetek zdravega prehranjevanja. Če želite shujšati, pa si pripravite več zelene zelenjave in ribe.


Nedelja, 11. marec

V današnjem dnevu se boste z luno v kozorogu notranje umirili, ohladila se bodo tudi vaša čustva. Všeč vam bodo vsi zemeljski odtenki, intenzivnim barvam se boste danes raje izognili. Poskrbite za svoje nohte, saj je čas ugoden za urejanje in striženje. Barve lakov pa naj bodo bolj pastelne, saj boste hrepeneli po nežnih odtenkih in umirjenih kombinacijah.

Fotografije: Averie Woodard / Unsplash

Preberite še: Kako pogosto perete svoj jeans? Nasvet Victorie Beckham veleva ...

Priporočamo tudi: RECEPT: TO božansko sladico brez jajc in masla si lahko privoščite brez slabe vesti!

Najbolj brano