Preverite, kako bo polna luna ta teden vplivala na vas! (lunina napoved med 26.3. in 1.4.)

26. 3. 2018
Preverite, kako bo polna luna ta teden vplivala na vas! (lunina napoved med 26.3. in 1.4.) (foto: Jeremy Cal / Unsplash.com)
Jeremy Cal / Unsplash.com

Teden se bo začel čustveno, zaključil pa se bo s polno luno v tehtnici. Preverite, kako bo vplivala na vaše počutje!

Ponedeljek, 26.3. 

Ponedeljkovo jutro z luno v raku bo čustveno obarvano. Prebudili se boste zasanjani in malce občutljivi. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Popoldne luna pride v znamenje leva, zato prihaja močno želja po druženju. Čas je ugoden tudi za ljubezenske dogodivščine, veliko uslugo pa si boste naredili, če boste direktni in iskreni, saj vas takšen način vodi v prave rešitve.

Torek, 27.3. 

Torek z ognjeno luno v levu bo nenavaden, optimističen dan. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Z rdečo barvo lahko danes zablestite v vsem svojem sijaju in dosežete kar si boste zadali. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi!

Sreda, 28.3. 

Dopoldne se boste z luno v levu samozavestno odločali, kako bi lahko napredovali. Vaše modne kombinacije bodo danes drzne, krasili jih bodo zlati detajli, s katerimi boste poudarili eleganco. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili. Popoldne pride luna v devico, zato ne bodite presenečeni, če vas bo v domačem okolju kar naenkrat marsikaj začelo motiti.

Četrtek, 29.3.

Današnji dan bodo spremljale energije lune v devici, zato bo izbira modnih kombinacij bolj toga in hladna. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Danes se izognite frizerju, saj vas lahko popelje v nezadovoljstvo ali jezo. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Povečalo se bo vaše zanimanje za zdravo prehrano, zato se boste odločali o spremembah na tem področju, mikale vas bodo tudi spletne vsebine, povezane s to tematiko.

Petek, 30.3.

Petek bo kritičen in analitičen. Vpliv lune v devici vas vodi v načrtovanje, zato se danes ne boste znali prilagoditi in se sprostiti. Spremljal vas bo občutek krivde, če boste karkoli zamudili ali izpustili. V večernih urah preide luna v znamenje tehtnice, zato se boste notranje umirili. Godila vam bo meditacija, s katero lahko ob dišeči svečki pridete do novih spoznanj. Kuhinja bo zvečer prostor kreativnosti in ustvarjanja, dišala vam bo lahka hrana.

Sobota, 31.3. 

Sobota s Polno luno v tehtnici bo nekoliko neugoden dan. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. Če imate težave na ginekološkem področju, bodite danes še posebej pozorni. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Koža je dobro prekrvljena in se dobro odziva na vsako nego, zato ji privoščite kakšno naravno masko. Privoščite si post, saj bo zelo učinkovit.

Nedelja, 1.4. 

Luna v zračni tehtnici bo danes poskrbela, da bo na vrhu vaših zanimanj moda. Razmišljali boste o novih kombinacijah in o tem področju brskali po spletu, ter iskali nove smernice. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Privoščite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte. Velikonočni zajtrk bo kraljevski in seveda ne pozabite na dekoracijo.

Fotografije: Jeremy Cai / Unsplash.com

Preberite še: 3 razlogi, zakaj odpustiti tistim, ki so vas najbolj prizadeli

Priporočamo tudi: TI 3 lepotni triki vas bodo v trenutku pomladili!

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk