Lunin Horoskop

Svet intime, čustev, intuicije.

Velja za obdobje od 10. oktobra do 14. novembra.

Lunin Horoskop - Foto: Fotografija: Shutterstock

Luna v Ovnu

O težavah, ki vas tarejo, si boste končno upali odkrito spregovoriti, kar pa ne pomeni, da jih boste tudi hitro rešili. Če si želite popestritve ljubezenskega življenja, boste morali tudi sami dati pobudo zanjo. Poskusi zbliževanja bodo minevali v znamenju preobčutljivosti, ki pravzaprav le poudarja vašo potrebo po bližini, zato se nikar ne umikajte. Z novembrom se bo začelo boljše obdobje, ko se boste razpoloženjsko umirili in se lotili uresničevanja načrtov, do takrat pa bodite čim bolj potrpežljivi.

Luna v Biku

Vaša čustva se bodo morala v tem obdobju umakniti pritisku razuma, ki bo veleval, da svoja dejanja prilagodite nastalim razmeram. Upočasnite tempo in prilagodite pričakovanja, razmislite, koliko je vaša sreča odvisno od vas samih in koliko od partnerja. Še bolj kot običajno boste pozorni na svoj družbeni in denarni položaj. Nenadoma boste zadovoljni le z najboljšim in temu boste pripravljeni podrediti prav vse. Postali boste nadzorovalni, ukazovalni in morda celo malce mrki.

Luna v Dvojčkih

Čustvene spremembe bodo v vas izzvale željo po spreminjanju stvari tudi na drugih področjih. Opremljeni z novimi načrti se boste lotili dela, vendar najprej ne boste mogli računati na podporo drugih. Naj vas to ne zmoti in vztrajajte pri začrtanem, ne izgubljajte časa z novimi in novimi rešitvami. Tudi v ljubezenskem življenju se obetajo spremembe in novosti, predvsem se boste poslovili od vsega, kar vas bremeni. Vsekakor se morate naučiti najprej poskrbeti zase, da se boste lahko posvetili drugim.

Luna v Raku

Veliko boste dobivali, veliko pa boste morali dati tudi sami. V začetku meseca boste sicer preveč zaposleni, da bi se ljubezni resno posvečali, saj boste uresničevali predvsem svoje poslovne ambicije. Če se bo partner pritoževal zaradi vaše odsotnosti, mu lahko samo pritrdite in se ne spuščate v prepire. Kljub temu boste preveč vročekrvni, da ne bi povedali vsega, kar vas moti, ne glede na posledice. Na koncu vaju bo združila strast, ki je vendarle močnejša od vseh razumskih argumentov.

Luna v Levu

Prihaja težko pričakovano obdobje, ko boste lahko lažje zadihali in bolj uživali v življenju. Dogodki in ljudje okoli vas bodo prijaznejši, kar vam bo povrnilo optimizem in dobro voljo. Seveda se boste zaradi vsega lepega malce polenili, ampak saj ste si zaslužili, da malce izprežete. Če bi vseeno želeli dobivati le najboljše, pa upoštevajte nasvet: čas malenkosti, majhnih dejanj in pozornosti je minil – če hočete veliko, boste morali veliko tudi dati. Polovičarstva pa tako ali tako nikoli niste marali.

Luna v Devici

Le redko se težko obvladujete, tokrat pa se vam nikakor ne bo uspelo. Kakorkoli se boste trudili, v drugi polovici meseca ne boste sposobni prikriti, kaj vam leži na srcu. Storili boste prvi korak in se zavrteli v ljubezenskem plesu. Najprej bo na vrsti govorica telesa, šele potem se boste imeli čas še drugače spoznavati. Počasi boste sprejeli možnost, da vsega le ni mogoče izmeriti in logično razložiti, in končno se boste prepustili toku dogodkov. November bo poln presenetljivih obratov.

Luna v Tehtnici

Dinamičen začetek oktobra bo od vas zahteval veliko več potrpljenja kot navadno. S težavami se boste spopadali razumsko, čeprav bi bilo bolje, da sprostite iz sebe vse, kar vas muči. Ne boste naklonjeni preveč radikalnim spremembam, zato boste raje sprejeli diplomatsko rešitev kot hiter rez. S koncem meseca se bodo začele stvari malce umirjati, čeprav za vas le na površju, v notranjosti pa bo vrelo. Sicer se boste za dober vtis vseeno potrudili, a v sebi boste premlevali, ali ste se pravilno odločili.

Luna v Škorpijonu

Ne ukvarjajte se z malenkostmi, ki vas čustveno vznemirjajo, nimajo pa nobene realne veljave. Komunikacija z okolico in s partnerjem se bo v prihodnjih tednih počasi izboljševala. Ne boste se več počutili tako ogrožene, zato boste tudi nastopali bolj sproščeno. Prebudili se boste iz čustvene zadržanosti in imeli kakovostnejše odnose z ljudmi, ki so vam blizu in vam res veliko pomenijo. Na hitro se boste lotili nekaj zanimivih sprememb, ki pa bodo predvsem izraz vaše potrebe po pozornosti.

Luna v Strelcu

Stvari se bodo hitro izboljševale in imeli boste občutek, da vam nič ne more do živega. Bolj ko bodo pritiskali na vas, več boste dajali od sebe. Da bo okus zmagoslavja res veličasten, ne pozabite nase in na svoje najdražje. Veseli bodo vaših uspehov, a jim ti ne bodo pomenili prav veliko, če boste ves čas odsotni in nedostopni. November vas bo obdaril s svežim valom optimizma, ki ga boste začutili v ljubezni. Znova prebujeni spolni apetit vas bo gnal v nepredvidljiva dejanja.

Luna v Kozorogu

Vaš nemir se bo težko prilagodil počasnemu jesenskemu ritmu, saj ste človek akcije, ki svoje odločitve velikokrat sprejme tudi na vrat na nos. Tokrat vas bodo okoliščine prisilile v previdna romantična dejanja. Veliko bolj boste pazili, komu razkrivate svoja čustva, saj si novih ljubezenskih ran nikakor ne želite, to pa ne pomeni, da vas ne bodo mikale avanture – veselo si boste privoščili občasne izbruhe vroče strasti, le srce boste pač zadržali samo zase. Vroče noči se za vas šele dobro začenjajo.

Luna v Vodnarju

Globoka čustva vas pretresajo in marsikdaj boste pod njihovim vplivom gojili zelo resna ljubezenska pričakovanja, ki pa bodo bolj izraz neizživetih strasti kot večne ljubezni. Kljub temu se ne boste pustili motiti in se boste prepuščali vznemirljivim avanturam ne glede na srčne posledice, na katere ne boste niti pomislili. Vezani boste zelo zaljubljeni v svoje partnerje, hkrati pa se vam bo vse bolj dozdevalo, da je trava pri sosedih vseeno bolj zelena. Če bi bili samski, bi se z velikim veseljem sprehodili po njej.

Luna v Ribah

Umirjeno ste zakorakali v jesen, vendar se bodo vaša čutila kmalu prebudila – potrebovali boste spremembo in nova vznemirjenja. Še najbolj se bo to poznalo na ljubezenskem področju, kjer boste kljub globokim čustvom, ki jih gojite, začutili tudi željo po divji avanturi. Ves čas se boste preverjali v očeh nasprotnega spola in prižigali iskre, ki lahko zanetijo pravi požar. Vezani se boste poskušali zavedati svojega položaja in zadržati dih, samski pa boste zapluli s tokom.

*Če ne poznate svojega rojstnega položaja Lune, ga izračunajte na spletni strani www.astro.com.

Najbolj brano