Ljubezenski horoskop za avgust 2023: Ribe bodo doživele polno ljubezenskih doživetij, eno znamenje pa v svoje življenje zopet sprejme bivšo ljubezen

6. 8. 2023
Ljubezenski horoskop za avgust 2023: Ribe bodo doživele polno ljubezenskih doživetij, eno znamenje pa v svoje življenje zopet sprejme bivšo ljubezen (foto: Profimedia)
Profimedia

Ugotovite, kaj vas avgusta čaka na področju ljubezni!

Ljubezenski horoskop za avgust 2023!

Ne spreglejte:

OVEN

Vaše ljubezensko življenje se bo v tem obdobju izboljšalo, če se boste s partnerjem bolj odkrito pogovarjali. Komunikacija bo ključna za krepitev vajinega odnosa. Poslušajte svojega partnerja in izrazite svoje potrebe, prepričanja in strahove. Ostanite odprti za razprave in pripravljeni spremeniti svoje stališče. Če ste samski, vam bo morda težko izraziti močna čustva do osebe, ki vam je všeč. Pomembno je, da se zavedate svojih čustev in svojih notranjih konfliktov ne prenašate na druge.

BIK

V ljubezni boste doživljali vzpone in padce. Morda se bo pojavila oseba, s katero boste začutili močno povezanost, a pazite, da zaščitite svoje srce pred morebitnimi razočaranji. Pomembno je, da se zavedate, katerih vzorcev in omejitev se morate osvoboditi, da razvijete zdrave in stabilne odnose. Bodite odprti za spremembe in pripravljeni na izzive, ki jih prinaša ljubezen.

DVOJČKA

Partnerski odnosi bodo v tem obdobju zahtevali več truda in iskanja ravnovesja. Pomembno je, da se soočite s konflikti in nevšečnostmi ter ohranite mirno in iskreno komunikacijo. Samski boste imeli priložnost spoznati osebo, ki bo delovala kot zdravilo za njihovo dušo, živce in srce. Bodite sproščeni, odprti za nove odnose in si vzemite čas za druženje in spoznavanje.

RAK

Vaše ljubezensko življenje bo doživelo nepričakovane spremembe. Nekatere zveze se lahko končajo, druge pa bodo dobile novo moč. Možno je, da boste spoznali osebo, ki bo prinesla spremembo v vaše življenje. Pomembno je, da se odprete novim izkušnjam, ki vam bodo pomagale rasti in se bolje spoznati.

LEV

Pretekla ljubezen se lahko vrne v vaše življenje in vas preseneti s svojo močjo. Morda se boste počutili ponovno povezani s čustvi, za katera ste verjeli, da so jih premagali. To je priložnost, da ponovno prižgete plamen ljubezni, vendar bodite pogumni in pripravljeni stopiti iz cone udobja. Ljubezen ni vedno to, kar pričakujete, zato bodite odprti za nove možnosti.

DEVICA

Vaše ljubezensko življenje bo dinamično in polno pozitivnih dogodkov. Vendar se lahko v svojih odnosih soočite z distanco. Fizična ali čustvena oddaljenost je lahko preizkušnja za vaše odnose. Pomembno je, da se zavedate, koliko ste pripravljeni vložiti v vzdrževanje in vzpostavljanje novih odnosov.

TEHTNICA

Vaša čustva bodo v tem obdobju postala prioriteta. Ljubezenski odnosi, družinski odnosi in prijateljstva bodo pritegnili vašo pozornost. Bodite pozorni na tiste, ki so pozorni na vas, ker jim je mar. Pomembno je, da se zavedate svoje vloge v teh odnosih in kako dajete in prejemate ljubezen.

ŠKORPIJON

Partnerstva prinašajo izzive, povezane s tradicionalno delitvijo vlog. Pomembno se je izogibati jezi, zameri in maščevanju. Ohraniti je treba potrpežljivost, taktnost in krepiti lastne meje. Samski se lahko znajdejo v dramatičnih situacijah, ko morajo pristati na modele odnosov, ki zanje morda niso najbolj naravni.

STRELEC

Avgusta se lahko soočite s skušnjavo, ki je še niste doživeli. Morda se bo pojavila oseba, ki vas bo očarala in ustvarila močno zvezo. Pomembno se je upreti tej skušnjavi in ​​ostati zvest obstoječemu partnerju. Bodite pozorni in obzirni, saj lahko nepreviden poseg v življenje nekoga prinese bolečino in razočaranje.

KOZOROG

V tem obdobju se boste soočili s svojimi globokimi notranjimi močmi in izzivi iz preteklosti. Preučevanje preteklih razmerij bo ključno za razumevanje, kaj vas je zadrževalo in omejevalo. Imate moč, da se soočite s temi izzivi in ​​jih premagate. Samski kozorogi imajo priložnost za samospoznavanje in srečanje z osebo, ki jim bo pomagala pri osebnem razvoju.

VODNAR

Osredotočite se na pošteno komunikacijo in taktnost v odnosih. Pomembno je, da izrazite svoja čustva in potrebe ter da ste obzirni do drugih. Samski se lahko soočite s samorefleksijo, ki lahko vodi v kritiko in ostrost. Bodite pozorni na to, kako vplivate na druge in nadzorujete svoja čustva.

RIBI

Vaše ljubezensko življenje bo polno dogodkov in intenzivnih čustvenih doživetij. Pomembno je ohraniti širšo perspektivo in se zavedati sebe, svojih občutkov in reakcij. Zavedajte se morebitnih konfliktov v odnosih in ocenite, ali so ti odnosi zdravi za vas. Nekatere ribe bodo imele tudi priložnosti za samovpogled in prepoznavanje omejujočih vzorcev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi najsrečnejši datumi v avgustu za vsa horoskopska znamenja

Priporočamo tudi: Popolna neumnost? Pravijo, da ženske po 40. letu ne bi smele nositi teh oblačil

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik