Ljubezenski horoskop za december 2023: Strelce lovijo bivši partnerji, eno znamenje pa bo pravi magnet za nasprotni spol

3. 12. 2023
Ljubezenski horoskop za vso zimo prinaša tako veselje kot izzive, preverite, kaj prinaša vašemu znamenju. (foto: Profimedia)
Profimedia

Oglejte si astrološke napovedi za svoje znamenje v decembru 2023.

Ljubezenski horoskop za vso zimo prinaša tako veselje kot izzive... Kaj nam bo na ljubezenskem področju prinesel december 2023?

Ne spreglejte:

Oven

V zadnjem mesecu leta boste še posebej občutili pomanjkanje ljubezni in romantike. Če je ta občutek neznosen, naredite prve korake in povabite zanimivo osebo na zmenek ali zmenek. Vesolje obljublja, da bodo ta srečanja uspela in bodo imela velik potencial!

Bik

Želeli si boste nekaj sprememb, da osvežite svoj ljubezenski status in doživite nova čustva. Zvezde svetujejo, da ne spremenite partnerja, temveč okolje. Pojdita na primer skupaj na kratek dopust, pojdite na nenavaden zmenek. Zavoljo eksperimenta lahko nekaj dni živite ločeno!

Dvojčki

Decembra boste uživali v miru in harmoniji v odnosih. Prijeten občutek samozavesti vam bo pomagal uravnotežiti druga področja vašega življenja. Omislite si zanimivo novoletno darilo za partnerja, nekaj, kar gre iz vaše cone udobja.

Rak

Mesec bo nekoliko naporen, še posebej za samske rake. Morda vas bo na zmenke vprašalo več ljudi hkrati. In ne zavrni. Zmenkov zdaj ne jemljite preveč resno. Sprostite se in uživajte v pogovoru in spoznavanju.

Lev

Decembra boste priljubljeni pri nasprotnem spolu. Toda bodite previdni, nekdo bi lahko vašo vljudnost zamenjal in napačno razumel kot spogledovanje. Če ste v zvezi, ne bi smeli dajati razlogov za ljubosumje. Samski levi tudi ne potrebujejo zmenkov iz dolgčasa, lahko si sami organizirate čas in koga spoznate.

Devica

Na začetku zime boste imeli odlično priložnost, da spoznate svojo sorodno dušo. Vse se lahko zgodi kot v romantični komediji. Zadovoljni boste sami s seboj in se boste ta mesec pogosto pospravljali, zato boste spoznali tisto novo osebo. In ne pozabite se nasmehniti! To bo pritegnilo vašega bodočega partnerja.

Tehtnica

Tehtnice v paru občutijo intenzivnost strasti. Na konflikt bo vplivala splošna utrujenost med letom. Poskusite se znebiti stresa na način, ki je varen za vašega partnerja. Priporočljivo je, da se skupaj odpravite na kakšen izlet, na primer v toplice ali na kakšen zanimiv vikend izlet.

Škorpijon

Ponovno morate razmisliti o svojem odnosu do partnerja. Morda ste začeli nanj izvajati večji pritisk ali ga omejevati. Bodite bolj strpni in mirni, potem se bo romanca vrnila v ustaljene tirnice. December je dober mesec, da popravite svoje vedenjske napake.

Strelec

V tem mesecu obstaja velika verjetnost, da se bo vaš bivši partner želel vrniti k vam. Ali mu boste odpustili ali ne, je odvisno samo od vaše pripravljenosti deliti svoje življenje s to osebo. Zvezde svetujejo, naj se ne mudi. Naj vaš bivši dokaže, da se je spremenil in da vas resnično ljubi.

Kozorog

Dobro obdobje za začetek skupnega življenja ali razmišljanje o razvoju razmerja. V decembru je možna ponudba za poroko. Kozorogi, ki so že dolgo v paru, lahko prejmejo dobre novice o nosečnosti.

Vodnar

Pazljivo poglejte svojega izbranca in si iskreno odgovorite - ali je pravi za vas ali ne? Snemite rožnata očala in poslušajte svojo intuicijo. Zvezde svetujejo, da se s partnerjem iz srca pogovorita o razvoju vajine zveze in smeri, v katero se giblje.

Ribi

V decembru so velike možnosti, da doživite ljubezen na prvi pogled. In ta zgodba bo imela nadaljevanje - svetlo, čustveno in zagotovo nepozabno. Strast vam bo zameglila razum in ne boste mogli razmišljati o ničemer drugem. Poskusite do konca leta ne pozabiti na druge naloge.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ste na seznamu? To so 3 najbolj urejena horoskopska znamenja

Priporočamo tudi: Ana Klašnja nas je navdušila v elegantnem stajlingu. Nikoli ne boste uganili, kako drzno je pozirala v teh hlačah