Kako ugotoviti, ali je nekdo "pravi" za vas

Metuljčke v trebuhu, ob določeni osebi, ste zagotovo doživeli. A to ni edini znak, ki nam ga ob gospodu 'pravemu' pošilja naše telo. Ne samo srce, celo telo oddaja reakcije, ko smo s 'pravo' osebo.

Kako ugotoviti, ali je nekdo "pravi" za vas

Se sprašujete, ali je oseba, s katero ste v zvezi "prava", morate morda utišati vaš um in prisluhniti telesu. Vam daje katerega od spodnjih znakov?

Toplina. Počutite se toplo in odprto, ko ste v bližini te osebe. Dober odnos se kaže v toplini, ki prihaja od znotraj, da kar žarite.

Crkljanje. Občutek močne povezave, ko se crkljate, je tako enostaven pa tako pomemben znak, da smo z nekom kompatibilni.

Vonj. Če vas vonj osebe nenadoma osreči, v vas zbudi občutke ljubezni, gre za močen indikator, da je to prava oseba za vas. Konec koncev smo le živali.

Optimizem. Oseba vas enostavno osreči in naredi bolj pozitivne.

Lahko ste brez maske. Počutite se popolnoma sproščeno in udobno, ko ste s to osebo. Običajno si nadanemo različne maske, ko smo z ljudmi. Vaš idealni partner pa bo v vas spodbudil vaš resnični jaz, brez pretvarjanj.

Motivacija. Poleg pozitivnih občutkov, vam daje strast in energijo, da ste produktivni. Noben izziv ni pretežki, imate občutek, da lahko naredite karkoli.

Zdravje. Ta oseba vam daje občutek, da ste bolj zdravi. Spodbudi vas k bolj zdravim odločitvam.

Mir. Ko ste s to osebo, se počutite mirni, sproščeni in varni.

Intuicija. Šesti čut vam enostavno pravi, da je ta oseba prava za vas.

Vir: Sensa.si

Preberite še: Postanite kraljica svojega časa in uresničite vse življenjske želje! (nasveti strokovnjakinje)

Priporočamo tudi: Eden od načinov, kako najti srečno ljubezen, je EROTIČNA MEDITACIJA

Najbolj brano