Kako bo (krvavi) lunin mrk vplival na vas?

Danes bomo ob 22:22 uri priča najdaljšemu luninemu mrku v tem stoletju! Poiskali smo odgovor, kaj lahko od njega pričakujemo in kako bo vplival na naše počutje. 

Kako bo (krvavi) lunin mrk vplival na vas? - Foto: Unsplash.com/bryanminear

V astrologiji luna vlada našim čustvom in intuiciji ter nas opominja, da smo mnogo več, kot le to, kar lahko vidimo s fizičnim očesom. Že vekove so se ljudje k luni obračali po vodstvo in razumevanje. 

Tokratna luna ne bo le polna, pač pa nastopi popolni in krvav lunin mrk, gre za eno izmed močnejših aktivnosti lune, saj bo to najdaljši lunin mrk v tem stoletju. Za dve minuti daljši bo mrk šele leta 2123.

Kako po njen položaj vplival na vas?

Mrk bo v znamenju vodnarja, zato se bo lunina moč lahko prebila v dno naše duše, da bi nas spremenila in nam pomagala preiti na povem novo raven.  

Zemlja je dimenzija polna izzivov. Na njej se dogajajo konflikti, vojne, lahkota, bolečina, tepljenje... A kljub temu pride na ta planet ogromno duš. Naše duše vedo, zakaj so izbrale Zemljo v tem času. Smo točno tam, kjer trenutno moramo biti. 

Pod vplivom mrka se bo prebudila karma naše duše. Če smo dovolj pozorni, lahko dobimo uvid ali se spomnimo, zakaj je naša duša izbrala to popotovanje. 

Kot najdaljši lunin mrk, ki ga bomo kadarkoli doživeli, je to priložnost, da gremo zares globoko in opustimo tisto, kar nočemo, da gre z nami naprej in nas "vleče navzdol". Čas je za čistko. Čas je, da razrešimo karmo mnogoterih življenj. Vodnarjeva energija pa nam pomaga, da vidimo širšo sliko. 

S povečano občutljivostjo luninega mrka, bomo lahko videli in občutili bolečino, ljubezen, radost, strah... Vsako čustvo, ki ga doživljajo bitja na tem planetu. Občutimo lahko medsebojno vsepovezanost in svojo pomembno vlogo v tej mreži.

Vir: Sensa.si

Fotografije: Unsplash.com/Bryan Minear

Preberite še: Ženske rojene v teh 4 znamenjih zodiaka so astrološke boginje!

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so najbolj fit!

Najbolj brano