Jutri je petek, 13., in ti dve nebesni znamenji bosta najbolj čutili njegove učinke

Poglejte, kaj vas čaka jutri.

Jutri je petek, 13., in ti dve nebesni znamenji bosta najbolj čutili njegove učinke - Foto: Profimedia

Kljub razvpiti negativnosti, ki obkroža ta dan, je vaš horoskop za petek, 13. januarja 2023, poln možnosti. Bodite pozorni na priložnosti za povezovanje s podobno mislečimi ljudmi, ki si delijo podobne interese, upe in vizije za prihodnost. Ni skrivnost, da bodo nekateri naredili vse, kar je v njihovi moči, da bi se izognili številu 13. Astrološko je petek pravzaprav dan Venere. Poleg tega, da je Venera arhetipsko utelešenje ljubezni in lepote, je tudi simbol božanskega.

Poglejte, kaj vam glede na vaše horoskopsko znamenje prinaša petek 13. in zakaj bo najbolj pretresel dvojčka in devico.

Oven (21. marec - 19. april)

Vaš nebesni vladar, Mars, se je vrnil k osnovam v dvojčkih in energizira vašo okolico. Luna se bo gibala skozi tehtnico in poudarjala čustva v vaših odnosih ena na ena, vse v harmoniji z Venero v vodnarju skozi vašo 11. hišo prijateljstva in poslovanja. Izkoristite čarobnost svoje okolice še danes.

Bik (20. april - 20. maj)

Spet se počutite sami, zahvaljujoč Marsu, ki gre neposredno skozi vašo drugo hišo zaupanja. Najboljši del? Na delovnem mestu napredujete, saj se bo Luna preko vaše 10. hiše javnih osebnosti in ugleda v svetu povezala z vašo nebesno vladarico Venero. Kaj manifestirate v kariernem smislu? S kom lahko sodelujete?

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Mars je neposredno v vašem znamenju in nihče vam ne stoji na poti. Ne bojte se zgrabiti pozornosti, dvojčki. Luna bo zasijala skozi vašo slavnostno peto hišo slavnih, strastne projekte in edinstveno samoizražanje. Oblikoval bo tudi sladki trigon z Venero v vodnarju preko vaše devete hiše spontanosti in pogleda na svet. Uporabite svoje ustvarjalno razmišljanje.

Rak (21. junij - 22. julij)

Pred vami je trdno sodelovanje, ne glede na to, ali nanj gledate v smislu ljubezni in romantike ali v smislu vaše kariere in ugleda. Sledite svoji intuiciji, saj Luna v tehtnici vžge vašo čustveno vodeno četrto hišo najglobljih občutkov, vse v harmoniji z Venero prek vaše osme hiše skupnih prizadevanj.

Lev (23. julij - 22. avgust)

Vaša sreča je v preživljanju časa z najdražjimi, Mars v dvojčkih pa je razlog več, da to uresničite. Navsezadnje se nizka energija, ki ste jo morda čutili v družabnem življenju, končno razblini in prehod Lune skozi tehtnico osladi stvari v vašem neposrednem okolju. Ste zaljubljeni? Luna bo plesala z Venero v vašem sektorju odnosov, zato nikoli ne recite nikoli.

Devica (23. avgust - 21. september)

Vaše sposobnosti monetizacije so še posebej poudarjene, zato ne oklevajte in prevzamete potrebno tveganje; vredni ste več, kot si mislite. Poleg tega, da je Mars v vaši 10. hiši, bo Luna pretresla vašo stabilnosti željno drugo hišo financ, ves čas pa se bo poravnala z Venero v sladkem trigonu. Bolj kot si dovolite, da se zabavate, večja je verjetnost, da boste uspevali, osebno in finančno.

Tehtnica (21. september - 22. oktober)

Odkrito kažete svoja čustva in vse to počnete brez napora. Luna potuje skozi vaše znamenje in njegov bleščeči trigon do vaše nebesne vladarice, Venere, preko vaše pete hiše ljubezni, strasti in samoizražanja. Ne samo, da se zavedate samega sebe, ampak ste tudi prijazni in se povezujete z drugimi.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Manifestirate kaj v zakulisju? Ne glede na to, ali je osebno ali poslovno, Lunino potovanje skozi vašo skrivno 12. hišo zdravljenja vas popelje vase in razjasni vaše cilje in sanje v zvezi. Prisotna je tudi Venera, zato se počutite kot doma.

Strelec (22. november - 20. december)

Druženje z najboljšimi prijatelji še nikoli ni bilo tako dobro. Mars je končno neposreden v vašem sektorju odnosov in vas vrača v odnose ena na ena. Vendar pa Lunino potovanje skozi tehtnico osvetljuje vašo družbeno ozaveščeno 11. hišo družbenih zadev, Luna pa bo istočasno v konjunkciji z Venero.

Kozorog (21. december - 19. januar)

Sprostite svojo moč in pokažite svetu, iz česa ste v resnici. Z Luno, ki se iskri skozi vašo 10. hišo ugleda, medtem ko je v harmoniji z Venero nad vašo drugo hišo samospoštovanja, ste do preostalega sveta tako prefinjeni kot prijazni. Kako lahko to razkošno karizmo povežete s svojo stopnjo produktivnosti?

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Mars je končno stacioniran neposredno v dvojčkih in prinaša energijo in zagon vaši peti hiši strastnih projektov in samoizražanja. Vendar pa bo Luna osvetlila vašo deveto hišo avanture in spontanosti, kar vas bo verjetno navdihnilo, da se podate v neznano. Luna bo zaplesala tudi z Venero v vašem znamenju in poudarila vaš šarm in duhovitost.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Čutite potrebo po vlaganju v nekaj? To je lahko profesionalno ali romantično gledano, vendar Lunino potovanje skozi tehtnico in vaša intimna konjunkcija osme hiše poudarja vašo predanost. To energijo bo dopolnila Venera v vaši drugi hiši vrednot, financ in zaupanja, zato sledite svojemu notranjemu vodniku in naredite vse, kar je najbolje za vaš občutek varnosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Melania Trump blestela v srebrni midi obleki, posuti z bleščicami, kontroverzne modne znamke

Priporočamo tudi: Ti zimski bulerji Anele Šabanagić so najbolj vsestranska obutev za hladne mesece

Najbolj brano