Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, raje sledijo, kot da bi vodile

Nekatere ženske hrepenijo po tem, da bi vodile in usmerjale, druge pa se boljše počutijo, ko sledijo navodilom in naredijo stvari tako, kot nekdo od njih pričakuje.

Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, raje sledijo, kot da bi vodile - Foto: Profimedia

Morda si ne želijo biti na vrhu, ker so preveč sramežljive ali premalo sigurne vase, morda jim pa to omogoča, da jim v življenju ostane več časa za stvari, ki si jih želijo. Katere predstavnice zodiaka raje sledite kot vodite?

Bikice

Bikica se, ko gre za inovativne ideje, spreminjanje igre, predstavitev ideje prestraši, da vsega skupaj ne bi izpeljala, kot od nje pričakujejo, zato raje kot vodi, sledi. Raje ima tisto, kar je vajena početi po svoji uhojeni poti, takšni kot ji jo predstavljajo tisti, ki vodijo. Zaradi njene prilagodljivosti z lahkoto sledi navodilom, s previsokim egom nima nobenih težav. V ljubezenskih odnosih ima bikica najraje partnerja, ki skoraj vse vajeti prevzame v svoje roke in ji nakazuje iskreno pot, ki ji bikica z veseljem sledi.

Rakica

Rakica se zelo težko vživi v vlogo vodje, o kateri običajno tudi ne sanjari. Tudi če ji drugi govorijo, da ima velik potencial za vodenje, to nikakor ni njena želja. Pod dobrim vodstvom je rakica sposobna oblikovati povsem nove in inovativne koncepte, razmišlja drugače kot drugi ljudje. Zato ji je podrejena vloga, kjer lahko prav tako izraža svoje kreativne potenciale. pisana na kožo. Nekaj krivde, zakaj rakica raje sledi, lahko pripišemo tudi njeni neodločnosti in prirojeni občutljivosti, iz katere se rakica v življenju težko iztrga.

ŠKkorpijonka

Čeprav je škorpijonka zelo strastna in energetsko močna ženska, raje kot vodi, sledi dobrim navodilom. Znana je po tem, da pretirava, kako je obremenjena, kar pri podrejeni vlogi niti ni tako zelo moteče.  Škorpijonka je sicer sama sebi dovolj, tudi samozavest ni problematična, pred tem, da bi sanjarila o tem, da vodi, jo zavira to, da nima dovolj potrpežljivosti. Marsikdo je siguren, da želi škorpijonka v ljubezenskem odnosu prevladati, vendar temu ni tako, ta strastna ženska se, ko resnično ljubi, popolnoma podredi, prilagodi in z veseljem sledi zanimivim navodilom in smernicam.

Ribica

Ribice niso zmožne vedno obvladovati svojih čustev, zato se v življenju raje odločijo, da bodo sledile, ne vodile. Če ne delajo tistega, zaradi česar se počutijo izpopolnjeno, niso sposobne držati vajeti v svojih rokah. Zaradi svoje zasanjanosti in počasnega delovanja jih vloga vodje preveč obremenjuje, tudi v notranjosti. Sledenje jim je pisano na kožo, tako na področju kariere kot tudi v domačem okolju, kjer resnično redko prevzamejo glavno vlogo. Ribice torej najboljše delujejo iz ozadja, ko budno opazujejo in počasi plujejo proti skupnemu cilju.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če ste naveličane poletnih oblek, morate poskusiti ta poletni trend

Priporočamo tudi: Črna poleti še nikoli ni bila tako priljubljena. Poglejte, kako jo nositi od glave do pet

Najbolj brano