Horoskop: To so ženske, ki znajo najbolj uživati življenje

V hitrem tempu se žal dogaja, da si ne vzamemo dovolj časa zase, kar ni dobra izbira, saj si s tem načinom ne dajete možnosti, da bi spoznali in razvili sebe v pravi smeri.

Horoskop: To so ženske, ki znajo najbolj uživati življenje - Foto: Unsplash/ Marcelo Matarazzo

Dve predstavnici zodiaka pa se v tej vlogi odlično znajdeta!

OVNICA

Ovnica je ženska, ki nikoli ne počne zgolj tistega, kar misli, da mora, ampak zna uživati v življenju s polno paro. Njeno delovanje je popolnoma brez obžalovanj, ne podreja se zunanjim smernicam, raje sledi sebi in svojim instinktom. Ona se zelo dobro zaveda, kako pomemben del življenja in njegovih odtenkov je v resnici. Sama zna poiskati stik s samo seboj in zaveda se, da je to za uspešno življenje zelo pomembno.

Nikoli ne želi biti podobna drugim, ne primerja se niti z boljšimi, niti s slabšimi, preprosto je takšna kot je. Zaradi njenega pozitivnega razmišljanja ji življenje ponuja zrelost in zavedanje da zmore, prepričanje, da ji lahko uspe, in zmožnost, da ob pravem trenutku, čeprav je običajno zelo nemirna, poišče mir in harmonijo v sebi.

Ovnica se zaveda, da imamo v življenju možnost izbire. Vedno je obkrožena s tistimi, ki jo sprejemajo takšno kot je in je ne spreminjajo. Dobro pa ve, da kar v življenju daš, to tudi dobiš, zato je pripravljena priskočiti na pomoč, vendar do meje, ki ne ruši njenega miru. Ovnica zna svetovati tudi žalostnim in jih prepričati, da je v vsakem od nas pozitivna energija in strast, le prebuditi jo je treba, tako kot zna to ovnica, ki kljub natrpanemu urniku in partnerju zna poskrbeti tudi za zabavo in simpatične dogodivščine.

Iluzije niso v njeni domeni, zna se jim izogniti, zato ji realen pogled omogoča da živi življenje v okviru svojih zmožnosti, seveda tako da je zadovoljna. Ovnica se zelo dobro zaveda, da jo bodo drugi ljubili takrat, ko bo vzljubila sebe, kar pa zanjo predstavlja prijeten izziv.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je polna energije, samozavestna in prepričana, da deluje prav, tudi če se spusti čez mejo običajnega. Ko se v sebi začne v določenih situacijah zavedati, da si želi nekaj več, zna odpreti svoje skrivnostne oči in prehoditi prag, ter se usmeriti k novi izkušnji. Ona se zelo dobro zaveda, da bo našla prav vse odgovore na pereča vprašanja le v sebi, zato je edino kar resnično potrebuje v življenju tesna povezava s svojim notranjim jazom. Z veseljem si kljub natrpanemu urniku vzame čas, ki ga namenjate spoznavanju sebe.

Zna si ustvariti širšo sliko in spoznati, da biti žrtev ne vodi nikamor, v bitki zmagajo le močni in samozavestni. V miru in tišini se podaja v stik s svojo resnico ter zna sprejemati ljubezen na svojstven način.
Škorpijonka ima najraje sebe, kar ji omogoča, da nihče ne uspe podreti njene stabilnosti in odvzeti njene svobode. Zaveda se, da nam je življenje podarjeno, da ga živimo polno, razigrano, ne pa da životarimo ujeti v primež vsakodnevnega stresa.

Dobro pa se zaveda, da je potrebno za srečo tudi delati in se boriti, zato skoraj vedno počne to kar jo osrečuje, zna združiti prijetno s koristnim in se pri tem ne ozira na to, kaj bodo rekli drugi. Zanjo vse v življenju pride z razlogom in njene lekcije so njena šola, ki jo obiskuje z nasmeškom na obrazu.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash/ Marcelo Matarazzo 

Preberite še: Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, so v življenju najbolj uspešne

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, ljubijo hitrost

Najbolj brano