Horoskop: To so najbolj fizično privlačne ženske glede na astrologijo

Astrologija omogoča, da kazalnike telesne lepote zaznamo že iz postavitve v natalni astrološki karti.

Horoskop: To so najbolj fizično privlačne ženske glede na astrologijo - Foto: Profimedia

Jasno je, da se ideali lepote spreminjajo glede na čas, kulturo in kontekst, poleg tega je lepota pogosto posledica karizme in izražanja osebnosti. Astrologija govori o tem, kako delujete v očeh drugih in kaj vas naredi privlačne.

Fizično privlačnost v astrologiji proučimo skozi položaj Ascendenta in njegovega vladarja, položaj Venere in njenega vladarja, položaj Marsa in njegovega vladarja, povezave med vladarji prve hiše z Venero in zunanjimi planeti Pluton, Neptun in Uran. Lepe ženske so običajno tudi tiste, ki imajo Venero v biku ali tehtnici ali Mars v katerem od vodnih znamenj.

Tanziti med Venero in Ascendentom

Venera je planet lepote, Ascendent in prva hiša pa predstavljata vaš fizični videz. Mnoge ženske s tem vplivom veljajo za zelo lepe. To postavitev imajo v svoji natalni karti Angelina Jolie, Elizabeth Taylor, Kim Kardashian in Beyonce. Tudi če ti ljudje niso obdarjeni s fizično lepoto, imajo močan čar, ki je všeč drugim. Vedno skrbijo zase in za svoj videz. Običajno so prijetne narave, zaradi česar so privlačni za druge.

Neptun v 1. hiši

Neptun je višja oktava Venere, zato simbolizira fizično lepoto. Neptun nakazuje na drugačen tip lepote, te ženske so glamurozne, vedno izstopajo iz povprečja, izgledajo drugače in z lahkoto očarajo druge. Ta vpliv najdemo v natalni karti Marilyn Monroe in Ariane Grande. Ker Neptun briše mejo med domišljijo in resničnostjo imajo te ženske zelo rade modne dodatke in intenziven make up.

Aspekti Venere in Neptuna

Posamezniki s to postavitvijo so sanjskega videza in imajo običajno lepe oči. Imajo odličen občutek za slog. Znajo osvajati in s svojo lepoto tudi hitro osvojiti. Znani so po tem, da pritegnejo pozornost. Njihovo delovanje predstavlja zaupanje in pogum.

Lilit

Lilit v znamenju raka ali tehtnice simbolizira pravo lepotico, ki je obdarjena tudi z močno spolno privlačnostjo. Temperamentne, odločne, fatalne ženske z močno energijo in izraženo strastjo imajo običajno v natalni karti poudarjen Lilit. Lilit govori tudi o vašem pristopu k seksualnosti in temu, koliko si na fizični ravni dovolite.

Kaj simbolizirajo planeti, ko govorimo o fizični lepoti?

-       Sonce simbolizira karizmo

-       Luna spodbuja izražanje in čustveno avro

-       Merkur označuje govorico telesa in izraz obraza

-       Venera simbolizira slog in splošno privlačnost

-       Saturn ima v domeni strukturo kosti in lastnosti telesa

-       Jupiter poudarja fizične lastnosti telesa ter obline

-       Mars poudarja seksualno privlačnost in mišice

-       Pluton poudarja magnetizem in skrivnostnost

-       Uran simbolizira alternativno modo in osebnost

-       Neptun ima v domeni projiciranje podobe in glamurja

Fizična privlačnost je nekaj, kar si želi skoraj vsaka ženska, vendar samo fizična privlačnost še ni dovolj, če ni privlačna tudi notranjost. Fizična lepota pride resnično do izraza, ko je usklajena s prijetno in čisto notranjostjo ter toplo energijo.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta stajling Kate Moss boste oboževali, če široke kavbojke niso po vašem okusu

Priporočamo tudi: Ulični slog v Milanu napoveduje nove trende - tukaj so najlepši stajlingi

Najbolj brano