Horoskop: Poglejte, v katerem nebesnem znamenju so rojene ženske, ki se najlažje znebijo svojih starih vzorcev

Večino časa ne razmišljamo, ampak se spominjamo, saj ljudje delujemo na podlagi podatkov, informacij in številni prepričanj iz preteklosti.

Horoskop: Poglejte, v katerem nebesnem znamenju so rojene ženske, ki se najlažje znebijo svojih starih vzorcev - Foto: Profimedia

Ženske, ki se ne želijo več zapletati v negativne miselne zanke znova in znova, se znajo zavestno truditi za nadzor in prepoznavanje svojih misli. Nekateri izmed nas se oklepamo preteklosti skozi življenje, prav tako se težko ločimo od določenih negativnih vzorcev. Določene ženske pa so mojstrice v tem, da se znajo lažje kot ostala znamenja znebiti negativnih vzorcev. Preverite, če ste med njimi? 

Ovnica 

Ovnica je prva na spisku, ker jo preteklost resnično ne zanima. Ona živi za danes in jutri, včeraj je zanjo pokopana preteklost. Prav tako nikoli ne sledi negativnim vzorcem, saj je njeno življenje pravi ples, poln optimistične energije. Tudi ko se ji določeni slabi vzorci ponavljajo, se ovnica zbere, razmisli, oblikuje lekcijo in se poda naprej. Ko ovnica zazna miselno zmedo v glavi, se najprej vpraša ali le ta zares predstavlja resničnost. Zaveda se, da je določen vzorec samo misel in misel lahko vedno spremeni, tako da postane njena resnica. Ona dobro ve, da lažne zaznave v njenem življenju nimajo prostora, zato jih zavrže brez razmisleka. 

Dvojčica 

Dvojčici je pomembno predvsem to, da ji njene misli dajejo moč, ter da služijo kakršnemu koli pozitivnemu namenu v njenem življenju. To, da si zna lažje kot ostale ženske zagotavljati pozitivnost in spodbudo, ji pomaga, da je preteklost ne vleče navzdol. Zaznave povezane s preteklostjo dvojčici služijo kot prehod, da živi pozitivno življenje. Če določeni vzgibi, povezani z negativno vibracijo ne spodbujajo njenih ciljev in sanj, jih je sposobna zavreči. Negativne misli in vzorce, zna domiselna dvojčica z lahkoto spremeniti v pozitivne. Dvojčica se zelo dobro zaveda, da lahko negativne vzorce spremeni šele takrat, ko jih prepozna in se z njimi sooči. 

Levinja

Levinja zna odlično uporabiti negativen vzorec ali izkušnjo v svoj prid. Njen namen je da s soočenjem postane še močnejša, vendar negativnih vzorcev nikoli ne vleče v prihodnost. Levinja se dobro zaveda, da jo tudi tisti najtežji trenutki, če jih reši spremenijo v še boljšo osebo.  To je njen moto, zato se namesto osredotočanja na negativne vzorce spretno premakne na pozitivne zaznave in situacije. Slabih navad, ki vodijo do samouničevanja ne uporablja za izhod, saj se zaveda, da jo odvračajo od osebne rasti in njenega razvoja. Levinja zna proučiti svoje življenje in si z distanco ogledati, kaj je tisto, kar si še zasluži prostor v prihodnosti. 

Vodnarka

Vodnarka je prava vizionarka, ki živi za lepši jutri. Pretekli negativni vzorci so za to pogumno žensko le nepotrebna navlaka, ki jo zna spretno izpustiti. Vodnarka si dovoli, da strahovi in negativni vzorci priplavajo na površje, nato se z njimi sooči in se vpraša, kaj bi lahko spremenila. Ona si dovoli občutiti in zaznati vsak vzorec, ter ga pustiti tam kjer bi moral ostati. Ker se želi po vsaki težavi, ki jo doleti osvoboditi, zadihati in biti srečna, je zanjo lahko življenje lažje. Vodnarka se zna imeti rada, zato si ne dovoli, da bi negativni vzorci iz preteklosti krojili njeno življenje.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj modna barvna kombinacija tega trenutka, ki jo minimalistke naravnost obožujejo

Priporočamo tudi: Pozabite na klasične kavbojke, to je najbolj priljubljena dolžina kavbojk, ki jo bomo odslej nosili

Najbolj brano