Horoskop: Poglejte, kaj prinaša Venera v znamenju device

Venera se vrti okoli ljubezni do življenja, okusov in vrednot. 22. julija se je iz znamenja leva zavihtela v znamenje device, kjer se bo nahajala do 16. avgusta, ko preide v tehtnico.

Horoskop: Poglejte, kaj prinaša Venera v znamenju device - Foto: Profimedia

V času Venere v znamenju device boste poskušali izboljšati situacije, v smeri da bi ustvarili produktivne odnose. Potrpljenje se bo izkazalo za pomembno vrlino. Veliko bolj pozorni boste na zapravljanje in varčevanje z denarjem. Pozitivna vibracija se bo izražala v predanosti, ter pripravljenosti, da delate na razmerju v smeri da bodo odnosi resnično delovali.

V odnosih boste delovali premišljeno in preden se boste premaknili naprej, morate biti popolnoma prepričani, da se obeta nekaj boljšega. Ker boste odlični poslušalci, vam bodo z veseljem zaupali skrivnosti. Da vam je mar, boste pokazali z nagajanjem ali kritiziranjem. Želeli boste, da vas cenijo za vse malenkosti, ki jih počnete. Težava je v tem, da boste vse počeli tako tiho, da vas morda niti ne bodo opazili. Strmeli boste k temu, da poskrbite za osnovne potrebe.

Ljubezen boste izražali s praktičnimi kretnjami. Ljubezen mora imeti smisel in namen v nasprotnem primeru se vam bo zdela nesmiselna ter prazna. Delovali boste čutno, a hkrati tudi zelo zadržano. Temna stran tega vpliva je, da ste lahko preveč kritični do ljubljene osebe, izbirčni ali zaskrbljeni. Analizirali boste svoje ljubljene, njihove reakcije in besede, ter ljubezensko življenje na splošno.

Lepoto boste tokrat našli v čistem in zdravem. Skromni ter zadržani boste v tem obdobju zvesti. Morda navzven ne boste kazali veliko čustev, vendar boste še kako občutljivi na to, kar drugi mislijo. Drugim boste z veseljem poskušali pomagati, da se izboljšajo, da rešijo težave, skratka pripravljeni boste ustvariti harmonijo. Cenili boste točnost in nekoga, na katerega se lahko resnično zanesete.

Raje boste počasi gradili medsebojno spoštovanje, kot da bi razpihovali plamen strasti. V spalnici boste prisrčno skromni, vendar se boste odzivali na dotik in sčasoma lahko razkrijete več plasti čutnosti. Spremljal vas bo miren slog, analitičen um in izbirčni boste, s kom se družite. Bežali boste pred čustveno dramo.

Kaj Venera v devici prinaša posameznim astrološkim znamenjem?

Ovnica

Morda v tem obdobju ne boste sentimentalni, vendar boste zelo zanesljivi. Zanesljivost se bo izkazala za bolj pomembno od sladkih izjav, saj vas bodo bližnji potrebovali bolj kot kdaj koli prej, še posebej kot ramo na kateri lahko jočejo.

Bikica

Vaša ustvarjalnost bo naravnost cvetela, kar vam lahko pomaga, da dvignete svojo samozavest na višjo raven. S pomočjo svojih prijateljev si boste ustvarili prav prijetno vzdušje. Naslonite se na rame ljubljene osebe in enostavno uživajte.

Dvojčica

Čas je, da polepšate svoj dom. Ne odlašajte v tem obdobju z nakupom čudovitih novih predmetov, ki bodo vašemu stanovanju dodali posebno noto in izboljšali vaše dnevno počutje. Težko se boste zadrževali, da ne bi povedali kar si mislite.

Rakica

Zavedali se boste, da je način izražanja čustev lažji kot kdaj koli prej, saj čustva sedaj prosto drvijo iz vaših ust. Srčno in spontano boste svoja občutja delili s tistimi, ki vas zanimajo in tokrat ne boste imeli občutka, da pretiravate z nežnostjo.

Levinja

Znali se boste iskreno prepustiti svojim čustvom. Pomembno je, da v odnosih načrtujete, saj spontanost ne bo dovolj. Privoščite si prijeten skok v čustven vrtiljak, ki bo sicer malce manj strasten kot ste vajeni. Zavedajte se svoje vrednosti.

Devica

Počutili se boste bolj priljubljeni kot kdaj koli prej, zaradi česar se bo polepšala tudi zunanja podoba. Odprite se novim možnostim in si dovolite biti spontani. Nikoli ne veste, kakšne izkušnje vas čakajo, morda vam prinesejo srečo in zadovoljstvo.

Tehtnica

Spočijte si v tem obdobju od vsakdanjih dejavnosti. Namesto da bi ves čas tekali po opravkih in se prepričevali, da je vse na seznamu opravljeno, si privoščite oddih in počitek. Pazite, da se v tem obdobju ne boste počutili preobremenjene. Delujte počasi.

Škorpijonka

Prijatelji bodo v tem obdobju vir tolažbe, kar vam bo služilo kot dober način, da se počutite bolj samozavestni. Prijetno delovanje vam bo omogočilo nekaj lepih trenutkov. Odprite se dobrim vibracijam, ki vam prihajajo na pot in vas prebujajo.

Strelka

Zahteva za povišico vam lahko prinese finančno spodbudo. Ne bodite sramežljivi in ​​prosite za več denarja ali boljši položaj. Približajte se resničnim čustvom in jih izrazite brez bojazni, da bi vas morda kdo narobe razumel.

Kozoroginja

Zdaj je čas, da se malce odtrgate od trdega dela ter začnete razmišljati o svoji naslednji pustolovščini. Počitek s prijatelji ali družino vam bo omogočil napredek in osebno rast. Za vas bo dobro, da se kljub obveznostim sprostite z drugimi.

Vodnarka

Potreba po razumevanju zadev z intuitivnega vidika vas bo spodbudila k iskanju srčnih rešitev. Spoznali boste, da lahko ljubljeni osebi popolnoma zaupate. Poslušajte svoje občutke in se skušajte ravnati tako, kot vam narekujejo.

Ribica

V odnosih si boste želeli miru in nežnosti, zato se odločite, da boste o svojih občutkih razpravljali na prijeten način, ki ne ustvarja drame. Namesto argumentov in konfliktov so zaželene prijetne izmenjave lepih komplimentov.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako modno in elegantno nositi živalske vzorce pri 50. in več letih

Priporočamo tudi: To je najbolj drzen model oblek, ki ga to poletje vidimo povsod

Najbolj brano