Horoskop: Poglejte, kaj prinaša Saturnovo direktno gibanje v znamenju vodnarja - izkoristite to energijo

Saturn, planet izzivov, avtoritete in odgovornosti, se je 11. oktobra končno začel gibati direktno v znamenju vodnarja. Saturn je planet ki nas spodbuja, da uvedemo smiselne spremembe. Deluje kot stari modrec, čigar nauki so včasih grozljivi, vendar so tako zelo poučni za rast in urejeno življenjsko strukturo. V znamenju vodnarja je njegova energija bolj lahkotna in manj obremenilna. Energija vodnarja je humanistična in socialistična, zato ta tranzit vodi v napredek.

Spirituelle, 15. 10. 2021
Horoskop: Poglejte, kaj prinaša Saturnovo direktno gibanje v znamenju vodnarja - izkoristite to energijo - Foto: Profimedia

V obdobju direktnega gibanja lahko pričakujemo postopne spremembe, ki bodo spremenile naš svet, vendar le, če smo pripravljeni opraviti trdo delo in se razvijati. Saturn je planet, ki nagrajuje tiste, ki se trudijo, kar pomeni, da boste če se lotite dela sedaj končno prejeli tudi nagrado.

Izkoristite to energijo, da se borite za tisto, kar je resnično pomembno.

Podarite denar revnim, izrazite svoje mnenje, poskrbite, da bo vaš glas slišan. Nauči vas lahko, da smo skupaj močnejši in da lahko stvari naredimo, če delamo skupaj za višje dobro.

V tem Saturnovem obdobju si bomo vsi prizadevali najti svoje mesto, skupaj s tem revolucionarnim vplivom prihaja tudi tehnološki napredek. Vodnar je povezan z najsodobnejšimi tehnologijami in idejami, zračnimi in vesoljskimi plovili, internetom, elektronskimi in medicinskimi tehnologijami, znanostjo in akademiki ter zvestobo veri ali ideji, zato so to področja, ki se jih bo Saturn dotikal. Saturnova vibracija nadzora in reda vam lahko omogoči avtoritativni odnos, zato ostanite odprti za ideje in predloge drugih.

Saturn je vodja nalog, prinaša različne izzive in vas spodbuja, da premagate ovire, da boste lahko doživeli smiselno rast.

Odgovornost in trda ljubezen sta simbol Saturnove igre in trde lekcije, ki jih spodbuja k učenju, so povezane z energijo vodnarja. Saturn v vodnarju je odločen, da bo pretresel slabe stvari, spremenil pravila in svet na bolje. Na področju politike lahko kmalu pričakujemo spremembe, svežo energijo in nove zakone ter globalne spremembe. Humanitarni vpliv želi zagotoviti enakost, zato bo omogočil več pravic vsem. Zanimivo je dejstvo, da je bil Saturn nazadnje v vodnarju, ko je internet postal del našega vsakodnevnega življenja.

Saturn v vodnarju zlata priložnost za postopne, vključujoče spremembe v svetu, vendar Saturn ne opravlja vsega dela namesto nas. Ne pozabite, da je Saturn vodja, ki pričakuje predvsem odgovornost. To pomeni, da je to obdobje, ko lahko s trdim delom spremenite nekaj večjega.

Poleg svetovnega vpliva prinaša tudi osebne spremembe v življenje.

Če ste odgovorni in sposobni soočiti se s težavami, vam lahko Saturn pomaga ustvariti strukturo ter dodati trajno vrednost v vaše življenje. Če pa ste leni in se izogibate obveznostim, lahko vpliv povzroči še večje težave in blokira vaš napredek. Delovali boste pred časom, vaše ideje bodo veliko bolje kot do sedaj. Tudi če boste delovali kot odločni individualist in verjeli vase, lahko dosežete veliko. Za ta namen se boste borili, saj vpliva na vaše lastne motive. Saturn vam bo omogočil, da se povežete v z drugimi ter da sledite svojim naprednim idejam brez občutka, da bi vam lahko spodletelo.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poslovite se od svetlih kavbojk, modne revije napovedujejo ta trend

Priporočamo tudi: Amal Clooney še nikoli lepša v čudoviti beli obleki z bleščicami

Najbolj brano