Horoskop: Na katere ženske zodiaka bo Mars v ovnu najbolj intenzivno vplival?

3. 5. 2024
Horoskop: Na katere ženske zodiaka bo Mars v ovnu najbolj intenzivno vplival? (foto: Profimedia)
Profimedia

Mars se je 30. aprila zavihtel v znamenje ovna, kjer bo ostal do 8. junija. To je obdobje, v katerem se vsi pripravite na hiter tempo ter pogumne in drzne odločitve. 

Mars, planet zaupanja, akcije in pustolovščin bo v ovnu, ki mu vlada deloval s svojo največjo intenzivnostjo. Ko gre za ljubezen in spolno življenje, boste ponosni nase, željni prevzemanja vodstva in zasledovanja strasti. Bojevniška energija vam bo omogočila, da postavite svoje srce in poželenje na prvo mesto. Če si nekoga želite, se boste sedaj brez pomisleka potrudili v smeri, da ga dobite. Prav tako pa lahko pogum, spontanost in impulzivnost privedejo do zapletov in divjih ljubezenskih afer. Skušajte biti v tem obdobju čim bolj aktivni, telovadite, preznojite se, pustite, da se vaš libido razvnema, prepevajte pod tušem ali v avtu, ter raziskujte vse kar vas zanima. Na katere ženske zodiaka bo Mars v ovnu najbolj intenzivno vplival?

OVNICA

Ovnice, vaš planetarni vladar, Mars se povezuje z vašim znamenjem, zato bo najbolj vplival prav na vas. Bitke se bijejo, stvari se odvijajo, na vas pa je, da izpolnite svoje cilje. Na srečo boste pripravljeni na izzive, obdarjeni s pogumom in zaupanjem. Mladostni sijaj se bo svetlikal, če boste podarili prednost tistemu, zaradi česar se počutite živi. Pričakujte fizično dobro počutje in zdravje, ter pripravljenost, da se še več gibate. Odlična motivacija boste za vse ležerne, saj jih boste motivirali, naj bodo tako fizično aktivni kot vi. Kjerkoli boste, boste z veseljem prevzeli pobudo, kar vam bo omogočilo, da boste prejeli tudi priznanje. Postali boste še bolj drzni in pustolovski. V kolikor ste v razmerju, boste vso svojo energijo vložili v to, da razmerje tako na intelektualni kot na ravni intimnosti popestrite. Strast, odločnost in duhovitost bodo stalni popotniki, ki vam bodo omogočali, da ne dvomite več v svoje instinkte. Pričakujte, da boste vedno ob pravem času na pravem mestu. 

TEHTNICA

Tehtnice, v ljubezenskih odnosih se pripravite na strastno dogodivščino. Prebujajo se vroča kemija, impulzivna zaljubljenost in dinamika moči. To je obdobje, ko se ne boste samo prilagajali, ampak boste povedali, česa si želite in česa ne. Mars se bo povezal z vašo sedmo hišo, zato boste začeli razmišljati o poroki, naraščaju in drugih poglobitvah ljubezenskega odnosa. Ljubljena oseba bo v središču vaših misli in pogovorov. Samski, razvili boste povečano strast do zabavnih zmenkov, tudi če se kasneje ne bo iz njih razvilo nič resnega. Upoštevajte svoje potrebe in bodite pozorni na meje. Izogibajte se konfliktom tako, da svoje želje izrazite neposredno. Medtem ko se bodo glavni izzivi situacij pojavili v povezavah, bodo rešitve prišle prav tako hitro. Globlje raziskovanje konfliktov vam bo omogočilo, da zgradite pristno zaupanje. Dovolite si sedaj malce več kot običajno.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke, ker ste povezane z energijo Marsa, vas bo v prihajajočem obdobju napajal z odločnostjo, prepričanjem in avtoriteto. Izzivi, ki so preprečili rešitve za dosego vaših ciljev postajajo bolj smiselni. Preplavilo vas bo globlje razumevanje, ki vam omogoča, da podarite prednost tistemu, kar vas osrečuje. Pomembno bo, da se izognete samokritičnosti, ter gojite zaupanje do svojih instinktov. Da bi nekaj naredili zase, se boste poskušali osredotočiti na vadbo in pravilno prehrano. S trdim delom boste lahko pokazali večjo stopnjo zadovoljstva, ter zakorakali ob koncu vpliva v bolj urejeno življenje. Glede ljubezenskih odločitev boste pridobili samozavest, ter se pogumno soočili z vsakim nasprotovanjem. Če se boste v razmerju znašli pred težavami, se za nekaj časa umaknite in razmislite, da se izognete impulzivnim reakcijam. Samske škorpijonke, pričakujte nepričakovano!

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na pravilo "dva litra vode na dan": Toliko vode bi v resnici morali popiti na dan

Priporočamo tudi: Ne verjame v odrekanje in stradanje: 6 trikov, zaradi katerih ima Nicole Kidman enako postavo že več kot 30 let

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač