Horoskop: Kako bo v marcu na vaše znamenje vplivala Venera v vodnarju?

Venera je planet, ki vodi osebne želje, denar in intimne odnose. Venera v znamenju vodnarja je čas za ljubezen z namenom in ohranjanje idealov enotnosti, prijaznosti in individualnosti.

Horoskop: Kako bo v marcu na vaše znamenje vplivala Venera v vodnarju? - Foto: Profimedia

Do 5. aprila, ko se Venera pomakne v znamenje rib se obkrožite s prijetnimi ljudmi in odprite svoj um vsem oblikam ljubezni. To je vpliv, ki pritegne ljubezen na čuden in edinstven način. Spogledovali se ne boste le z očmi, ampak tako, da da delite svoje nenavadne ideje in mnenja.

Venera v vodnarju ceni futuristično razmišljanje in uživa v znanosti, tehnologiji, izumih, humanitarnih zadevah, družbenem aktivizmu, skupinskih dejavnostih in spodbujanju progresivnih vrednot. Vpliv bo olajšal raven intimnosti in vas spodbujal, da se ponovno povežete s poštenostjo, prijateljstvom in skupnimi interesi. Samski, bolj kot boste odprti, večja je verjetnost, da boste našli ljubezen.

Kako bo Venera v vodnarju vplivala na vaše astrološko znamenje?

OVNICA

Ne glede na to, ali gre za reševanje situacij, vprašanj ali pomoč sosedu, boste našli tolažbo ter hkrati navdih v tem da nekomu nesebično pomagate. Zavzemali se boste za vprašanja socialne pravičnosti, v katera verjamete. Svoboda in spontanost vam bo še kako pisana na kožo, želeli boste nekaj drugačnega, bolj strastnega in še bolj posebnega. Če boste dovolj pogumni, se vam bo vse to tudi uresničilo!

BIKICA

Včasih se preveč zaprete v svoje življenje in pozabite pokazati ljudem, ki jih imate radi, da vam je zanje zelo mar. Sedaj je pravi čas, da se odprete in podarite kakšno lepo misel ali kompliment. Prihaja odlična možnost izboljšanja ljubezenskega odnosa. Vpliv lahko tudi izboljša stvari povezane s kariero, še posebej odnos s šefom, zato igrajte pošteno ter pravilno in morda vas na koncu čaka povišica ali napredovanje.

DVOJČICA

Poslušajte, preden se odzovete na zadeve, ki vam morda ne bodo všeč in z njimi povzročite konflikte. Uporabite svoje diplomatske spretnosti za reševanje težav, da se rešite težkih energij v odnosih. Bodite manj impulzivni in bolj premišljeni, da boste lažje krmarili na vseh področjih. Mikalo vas bo, da raziščete in poiščete čim več načinov za popestritev svojega spolnega življenja, ne glede na to, ali ste vezani ali samski.

RAKICA

Ker ste znani tako po svoji varčnosti kot po ustrežljivi naravi, bo to čas, ko bi morali postaviti meje. Dovolj vam bo večnega prilagajanja in razmišljanja kaj ljubljeni osebi godi, sedaj boste želeli poskrbeti zase ter za svoje potrebe. Iskali in negovali boste odnose in prijateljstva, ki bodo trajala. Intenzivno se boste spraševali, s kom želite ustvariti spomine v prihodnosti. Ozrite se na odnose, ki vas obkrožajo ter se izognite tistim, ki so za vas obremenilni.

LEVINJA

Levinje pazite, da ne boste preveč vpletene v odnose, ki vam ne omogočajo, da bi zasijale v največji možni meri. Prišli boste do spoznanja, da se moč nahaja v vaši notranjosti, odlično jo boste znali uporabiti v pozitivni smeri. Obdobje je primerno za nadgradnjo že obstoječega odnosa, vendar se izogibajte postavljanju vprašanj povezanih z dolgoročno prihodnostjo. Samski imate v spletnih klepetalnicah odlične priložnosti!

DEVICA

Vaša praktična in organizirana glava se bo sedaj znašla nekoliko v oblakih, kar lahko povzroči nekaj zmede. Preden se odpravite na pomembno zadevo, se prepričajte, da odidete od doma z denarnico in ključi. Zalotili se boste, da končno uživate v sproščenih pogovorih s sodelavci in sosedi, zato prihaja veliko novih informacij. Spremenil se bo tudi vaš odnos do denarja, z veseljem si boste privoščili nekaj lepega in kvalitetnega.

TEHTNICA

Širši krog družine vam bo neprestano zastavljal vprašanja o vašem čustvenem življenju, službi, odnosih in prijateljstvu. Preplavil vas bo občutek, da želijo preveč posegati v vaše odločitve. Preden zanetite konflikt, postavite meje in odgovorite samo na določena vprašanja. Romantiko, intimnost in zabavo, boste iskali na vsakem koraku. Ljubezensko življenje bo bolj vroče ter strastno kot običajno.

ŠKORPIJONKA

V obdobju Venere v zračnem znamenju vam bo najbolj ustrezalo biti doma z ljubljeno osebo in lenariti do nezavesti. Vzemite si čas zase, da se sprostite in ohladite od vročih tematik preteklega obdobja. Označevali vas bodo za še bolj introvertirane kot običajno, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali. Lahko se vrnete v stik s svojimi koreninami, bolje spoznate svoje sosede ali pa samo polepšajte svoj dom.

STRELKA

Zaradi spogledljivih pogledov in spontanih besed boste zelo iskani in oblegani s strani takšnih in drugačnih moških. Da se izognete morebitni drami v ljubezenskih odnosih bodite predvsem iskreni in direktni v komunikaciji. Če ste v resnem razmerju, izklopite obvestila na telefonu, da ne zanetite po nepotrebnem kakšnega nesporazuma. To je ugoden čas za začetek novega projekta, še posebej če diši po drznosti!

KOZOROGINJA

Venerin vpliv se vas bo dotaknil tam, kjer ste najbolj občutljivi, to je področje denarja. Finančne zadeve vas lahko močno obremenijo. Preden začnete panično iskati izhode v zvezi z denarjem, poskusite sami skovati boljši varčevalni načrt. Pomembno bo tudi, da pazite, da ne zapravite več, kot zaslužite. Ljubezenske vibracije vas bodo prisilile k temu, da se končno odprete in izrazite svoja čustva brez odvečnih zavor.

VODNARKA

Venera v vašem znamenju vam bo omogočila, da boste srce nosili na dlani. Odprti boste za ljubezen, romanco, pozitivno naravnano energijo in iskrena prijateljstva. Dovolite si občutiti toliko ljubezni, kot jo dajete. Zadovoljni boste, saj boste izgledali odlično, tudi počutili se boste odlično ter sprejeto, kjerkoli se boste pojavili. Samski imate pred sabo številne simpatične možnosti za prijeten nov začetek.

RIBICA

Postavite svoje potrebe na prvo mesto in prenehajte samo razmišljati, kako bi lahko pomagali bližnjim. Želeli se boste nahajati v zdravem vzajemnem odnosu. Zanimal vas bo tudi zaključek čustvenih ciklov, zato je to pravi čas, da za vedno pospravite v predal tistega bivšega, ki se vam še vedno plete v mislih. Na dan prihajajo zapleti iz preteklih razmerij, s katerimi se bo potrebno soočiti in jih rešiti na umirjen način.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham elegantno nosila dve barvi, ki ju je najtežje kombinirati. Navdušeni boste!

Priporočamo tudi: Svilena srajčna obleko bo to pomlad priljubljena kot še nikoli, napoveduje Mojca Mavec

Najbolj brano