Horoskop: Kaj vam prinaša Venera, ki prehaja v znamenje dvojčkov?

Z Venero, ki 23. junija prehaja v znamenje dvojčkov boste veliko bolj prilagodljivi, tako da se boste, če začenjate novo službo ali razmerje, z lahkoto soočili s kakršno koli spremembo, ki vam bo prišla na pot. Pripravite se na pestrost v svojem ljubezenskem življenju. Bolj kot običajno boste radovedni, skakali boste iz ene teme na drugo, zato vas bo težko uloviti za besedo. Privlačnost bo osredotočena na duševno stimulacijo, ki bo spominjala na otroško navdušenje. Gre za raznolikost in doživljanje ne le ene, ampak več poti do užitka.

Horoskop: Kaj vam prinaša Venera, ki prehaja v znamenje dvojčkov? - Foto: Profimedia

Venera v znamenju dvojčkov vas bo zagotovo popeljala na divjo vožnjo, zato se pripnite! Vendar ne pozabite, da z vso to živahno energijo pride tudi nekaj razpršenosti. Ko gre za odnose lahko občasno doživite nekaj trenutkov neodločnosti in nihanja razpoloženja. V prijateljskih odnosih boste smešni, karizmatični, radovedni in prilagodljivi glede načrtov. Ko pa se vse skupaj zgrne nad vas, lahko postanete nerodni, živčni, neiskreni ter nezvesti. Izogibali se boste vsemu, kar je preveč omejujoče ali čustveno komplicirano. 

Ljubezen bo dobila bolj lahkoten ton, namesto povezovanja zaradi globokih strasti ali intenzivnih fizičnih privlačnosti vas bodo pritegnili tisti, ki bodo navduševali vaše misli. Komuniciranje skozi dolge pogovore in igriva besedila vas spodbuja k prijetnim vibracijam. Za tiste, ki ste v razmerju, lahko vpliv pomaga, da se naučite nekaj čisto novega drug o drugem in ponovno prebudite navdušenje. Da bi ostali zainteresirani, boste potrebovali raznolikost, zato se lahko odnosi, v katerih se prepletata dolgčas in nezadovoljstvo znajdejo na razpotju.

Na področju financ vas Venera v dvojčkih spodbuja, da porabite denar za stvari, ki bodo obogatile možgane in okrepile vaš duh, kot so knjige, igre ali pripomočki.  Ključ do sreče je, da ne gre za testiranje, ampak za okušanje. Gre za doživljanje različnih okusov, raziskovanje svežih idej in spoznanje, da sta življenje in ljubezen tako vznemirljiva, kot ju sami ustvarite.

NAJBOLJŠE SE BOSTE V OBDOBJU VENERE V DVOJČKIH POČUTILI ROJENI V ZNAMENJU DVOJČKA, OVNA, STRELCA IN VODNARJA

Vaše socialno omrežje bo ves čas oblegano, z lahkoto boste pridobili najnovejše informacije. Spontani in razigrani se boste odzvali na vsa povabila. Zelo dobro se boste izkazali v kreativnem pisanju. Odlična komunikacija vas bo reševala na mnogih področjih zato jo izkoristite v svoj prid. Pritegnili vas bodo vas tisti, ki imajo veliko za povedati, tukaj lahko preskoči tudi iskrica. Med togimi ali dogmatičnimi ljudmi se boste počutili ujete, zato se jim umaknite. Vaše lahkotno delovanje bo pomirjalo tudi druge, zato boste v družbi še posebej pri nasprotnem spolu zelo iskani. Velikodušno boste širili svojo pozitivno energijo. V ljubezni boste zelo optimistični, obdani z novimi upi in pričakovanji. Lažje kot v preteklem obdobju boste spregovorili o tem, kar vas muči v notranjosti.

Ne bodite presenečeni, če se zapletete v odnose zgolj iz radovednosti. Radovednost  vas bo motivirala na romantični in družbeni ravni. Verbalni komplimenti in intelektualna združljivost bosta odličen način za krepitev vaših vezi z drugimi. Če ste samski in iščete ljubezen, jo sedaj lahko najdete brez posebnega truda in načrtovanja.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlene zmagoslavna v smaragdno zeleni obleki in nasmejana z možem na filmskem festivalu v Monte Carlu

Priporočamo tudi: Kendall Jenner nosila kombinacijo s svileno obleko, ki smo jo pred natanko 6 leti nosili ves čas

Najbolj brano