Horoskop: Ali ste prava vodnarka?

Če ste rojeni v znamenju vodnarja ste nepredvidljivi, znani po vznemirljivi naravi, humanem pogledu na svet in razumevanju stvari, ki jih ostali ne razumejo. Ste edinstvene, domiselne, neverjetno očarljive, zelo inteligentne, skratka prave revolucionarke. Vodnarka ni le iznajdljiva in v nenehnem iskanju novih informacij, svoja prepričanja bo vedno branila do konca. Nagnjena je k nepristranskim odločitvam in spoštuje stališča drugih.

Horoskop: Ali ste prava vodnarka? - Foto: Profimedia

Preverite, ali ste prave vodnarke!

1.    Ste nepredvidljivi in vedno pripravljeni na spremembe ter presenečenja.

Velikokrat v trenutku presenetite z drugačno zgodbo, spremembo ali svojim izredno domiselnim prebliskom, ki pa lahko marsikoga, ki je vajen rutine zmoti ali zmede. Vaši načrti, pomembni in nepomembni se lahko vsak trenutek obrnejo v popolnoma drugo smer.

2.    Simpatičnost in bleščeč nasmeh lahko očarata kogarkoli, zato ne razumete, če vas kdo ne mara.

Ste zelo samozavestne, stabilne ter pogumne in vse te dobre lastnosti želite seveda deliti z drugimi. Zadovoljne ste s svojim telesom, delovanjem, zato tudi vedno izžarevate privlačno energijo, ki pa ni nežna, ampak je zelo intenzivna.

3.    Ste nepristranska in odkrita oseba, ki izbira direkten pristop.

Če nekdo ni sposoben sprejeti resnice ali kritike enostavno ni vaš problem. Vedno poveste vse po pravici, brez olepševanja. Če se vam zdi, da prijateljici frizura ni najbolj uspela, ji boste to tudi direktno povedali. Tisti, ki vas dobro poznajo cenijo vaš iskren pristop.

4.    Nikoli ne obtičite na mestu, polni briljantnih idej imate vedno kakšen predlog, kako določeno situacijo izboljšati.

Vedno delujete v dobro vseh in seveda tudi v svoje dobro. Pritegne vas, da počnete nekaj, kar se vam zdi pomembno. Nikoli vam ni dolgčas, saj imate um, ki deluje nenehno in vas ves čas preseneča s svojimi razsežnostmi.

5.    Po vsakem kariernem ali finančnem padcu se znate pobrati in nadaljevati v višji prestavi.

Znate zmagovati, prav tako pa za vas ne predstavlja večjega problema tudi kakšna situacija, v kateri izgubite. Znate se učiti na lekcijah in osebnostno napredovati. Z denarjem delujete spontano, kljub temu da tvegate, vas spremlja nekakšna sreča, ki vas varuje pred negativnim stanjem na računu. Delo, s katerim si lahko zaslužite dodaten denar je običajno vaš hobi.

6.    Ste izjemno neodvisni in redko igrate vlogo žrtve.

Ne razumete, kako se lahko ljudje smilijo sami sebi namesto da bi pogumno dvignili glavo in poiskali rešitve, ki vodijo k srečnemu življenju. Vodi vas dobra volja, prepletena z optimizmom, ki navdihuje tudi druge. Slabi dnevi in solze so nekaj, česar v bistvu skoraj ne poznate, saj delujete z motom, da po vsakem dežju posije sonce.

7.    Vaš občutek za modni slog je svoboden in unikaten.

Drugačnost je za vas prava izbira. Upate si tako v življenju kot tudi na področju mode. Izbirate unikatne kose in uživate ob tem, ko vas drugi opazujejo. Videz ni nikoli dolgočasen, saj ga znate popestriti. Ste najboljša stranka pri frizerju, saj ste vedno pripravljeni na drzne spremembe.

8.    Verjamete v življenje po lastnih pravilih in le redko sledite splošnim pravilom.

Samozavestne, z visokim egom ste najbolj prepričane da same veste, kaj je za vas dobro in kaj ne. Redko ste žalostne ali nemočne, saj vas vodita neverjeten pogum ter notranja moč.

9.    Ljubezen je za vas zabavna izkušnja.

Ko se zaljubite, želite ohraniti svojo neodvisnost, nikakor se ne znajdete v podrejenem položaju. Potrebujete partnerja, ki mu lahko zaupate, ki vas ne bo poskušal spremeniti in ki bo razumel nekoliko nepredvidljivo delovanje.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec nam je pokazala najbolj prikupno fotografijo vseh časov

Priporočamo tudi: Tudi Sarah Jessica Parker je kombinirala ta dva kosa, ki ne sodita skupaj

Najbolj brano