Finančni horoskop za julij: Prihaja polna luna, en dan je še posebej nevaren in kdaj lahko zapravljate?

7. 7. 2024
Finančni horoskop za julij: Prihaja polna luna, en dan je še posebej nevaren in kdaj lahko zapravljate? (foto: Profimedia)
Profimedia

V določenih julijskih dneh nas čaka zelo ugodno obdobje, obstajajo pa tudi zelo tvegani datumi.

Vsi imamo včasih težke finančne trenutke, ki nas lahko vznemirijo in spravijo ob živce. Poskusite slediti priporočilom denarnega luninega koledarja, ki vam bo pomagal ohraniti srečo v juliju. Če želite biti čim manj odvisni od razpoloženja lune in drugih planetov, se ne zanašajte preveč na astrologijo, ampak razmišljajte razumno. Kar zadeva mesec julij, naj bo produktiven in ugoden v finančnem in poslovnem smislu.

1. in 2. julij: prva dva dni julija bo vladala padajoča luna v biku. To so zelo uspešni dnevi za finančno dejavnost, v katerih se vam obeta velik uspeh na poslovnem in ustvarjalnem področju. Varno lahko nakupujete, tudi drage stvari. Ne bo vam žal.

3., 4. julij: ta dva dneva bo luna skoraj brez moči v znamenju dvojčkov. Pojemajoča Luna pod vplivom elementa zraka je čas, ko morate biti previdni pri ravnanju z denarjem. Nočna svetloba nas lahko vse naredi bolj impulzivne z denarjem. Bodite pozorni.

5., 6. julij: 5. je zadnji dan pojemajoče lune, 6. julij pa je lunin mlaj. Oba dneva bosta pod vodstvom raka in oba sta precej ugodna za posel in nakupovanje. Te dni lahko kupite nova oblačila, pohištvo in spremenite svoj stil. To bo izboljšalo vašo finančno srečo v prihodnosti.

7., 8. in 9. julij: Prve tri dni luninega vzhoda bo vladal element ognja, ki ga predstavlja lev. To je izjemno pozitivna kombinacija, ki ljudem daje motivacijo in željo po napredovanju. V tem obdobju lahko zapravljate denar za svojo drugo osebo, hodite na zmenke in delate nove korake v službi.

10.,11. julij: Rastoča luna je na začetku svoje poti in je te dni v znamenju device. To je čas, ko se je bolje vzdržati preveč finančnih aktivnosti. Bolje se je posvetiti delu. Produktivnost bo najboljša doslej.

12., 13. in 14. julij: luna bo še naprej rasla v tehtnici. To so trije izjemno ugodni dnevi za finančno dejavnost. Obdobje bo produktivno za tiste, ki nenehno nekaj kupujete ali prodajate. Delo bi moralo potekati enostavno in kot po maslu, če ostanete zvesti svojim načelom in si ne izmišljujete nepotrebnih stvari.

15., 16. julij: vzhajajoča luna v znamenju škorpijona – to so dnevi, ko si je bolje ne dovoliti zapraviti več, kot ste izračunali. Tveganja in dogodivščine v teh dveh dneh zagotovo ne bodo pripeljale do dobrega. Bolje je posvetiti čas reševanju stvari, ki jih ni mogoče odložiti za pozneje.

17. 18. julij: vzhajajoča luna v strelcu je zelo ugoden čas, v katerem bo finančna dejavnost za vsako osebo najugodnejša. Nakupovanje bo odličen način za izboljšanje razpoloženja. Če morate zaslužiti denar in ga ne porabiti, vam bo pri tem pomagala luna v strelcu.

19., 20. in 21. julij: zadnja dva dneva rastoče lune sta 19. in 20. julij. 21 - polna luna. Vsi ti dnevi bodo minili pod vplivom kozoroga. Astrologi menijo, da je to najbolj nevarno obdobje, v katerem ne smete ničesar kupovati ali prodajati. Bodite previdni.

22., 23. julij: prvi dnevi pojemajoče lune bodo prešli pod okrilje vodnarja, kar bo imelo precej dober vpliv na naše mišljenje in ustvarjalni potencial. Najbolj donosni poklici v teh dveh dneh bodo oblikovalec, urednik in programer.

24., 25. julij: pojemajoča luna v ribah je zelo dober čas za delo, ustvarjalnost in nakupovanje. Te dni je bolje in celo potrebno pospraviti hišo, urediti dokumente, odplačati dolgove. Finančni tokovi se bodo okrepili, denarna intuicija se bo povečala.

26., 27. julij: lunin pojem v ovnu ni najboljša kombinacija, vendar luna do tega trenutka ne bo izgubila veliko moči, zato lahko 26. in 27. štejemo za obdobje razmeroma stabilne produktivnosti.

28., 29. julij: pojemajoča luna v biku je čudovito obdobje, da se popolnoma posvetite delu. Najbolj donosni poklici bodo v teh dneh poklici, kot sta gradbeništvo in strojništvo.

30., 31. julij: drugi poletni mesec se bo končal pod vplivom padajoče lune v dvojčkih. To sicer ni najbolj ugoden čas, a tisti, ki manj govorijo in več delajo, se bodo v teh dneh lahko izognili velikim finančnim izdatkom. Prodajalci in odvetniki bi morali biti previdnejši. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zadnji videz Carrie Bradshaw vas bo prepričal, da iz dna omare potegnete hlače, ki smo jih oboževali v 2000-ih

Priporočamo tudi: Melanie Griffith: Natikači, za katere so se ženske poleti pripravljene odpovedati eleganci

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan