Astrologi so si enotni: To je najnevarnejše horoskopsko znamenje

Tako kot dvojčka ima tudi vodnar svojo skrito in temno stran. Znano je, da imajo vodnarji veliko in močno energijo, a tudi sposobnost, da vsako težavo analizirajo, pogledajo z več zornih kotov in skoraj brez izjeme sprejmejo pravo odločitev.

Spirituelle, 27. 12. 2022
Astrologi so si enotni: To je najnevarnejše horoskopsko znamenje - Foto: Profimedia

Na tem svetu nihče ni popoln; vsakdo ima napake in pomanjkljivosti. Vsak ima drugačen način razkrivanja svoje jeze, ki se lahko včasih izkaže za precej nevarnega in strašljivega. Zelo negativna osebnost se lahko nagne celo k storitvi kaznivih dejanj, kot sta umor ali rop na visoki ravni. Astrologija je bila uspešna pri ugotavljanju pozitivnih in negativnih osebnostnih lastnostih na podlagi astroloških znamenj. Zato vam predstavljamo najnevarnejšo znamenje v astrologiji. 

Ne spreglejte:

Pripadniki tega znamenja imajo veliko željo po svobodi, zato se izogibajo ljudem in situacijam, ki jih omejujejo in ovirajo. Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, so običajno hladni, mirni in umirjeni, vendar znajo biti zelo kruti in pokažejo svojo drugo plat, če čutijo, da so v nevarnosti.

Vodnar je fiksno znamenje, kar pomeni, da je zelo stabilna, a hkrati omejena oseba. Nekateri astrologi vodnarje navajajo celo kot najslabše znamenje v astrologiji in ljudem, ki jih ne poznajo dobro, se lahko zdi njihovo običajno vedenje nevljudno.

Pogosto jih imajo za nekulturne ljudi brez manir, a prava resnica je, da stvari počnejo točno tako, kot se v tistem trenutku počutijo, in v tem ne vidijo nič slabega. Zaradi vsega naštetega vodnarji težko dosegajo globoke in stabilne čustvene odnose, saj so lahko po naravi spremenljivi, temperament pa trmast. Za vodnarje se govori tudi, da imajo slab smisel za humor, resnica pa je, da se v resnici prevečkrat šalijo na tuj račun in občutljive teme, zato jih okolica pogosto dojema kot žaljive.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:"Štirideseta leta so najbolj seksi in najmočnejše desetletje za žensko": Modrosti hollywoodske igralke Kate Winslet, ki bi jih morala poznati vsaka ženska

Priporočamo tudi:Kaj o vas povedo številke, ki vas vsakodnevno obkrožajo? Izračunajte svoje numerološko število in spoznajte odtenke vašega značaja

Najbolj brano