12 parov nebesnih znamenj za najbolj uspešno ljubezensko razmerje in zakon: Njihovi odnosi so stabilni in lahko trajajo večno!

Prav poseben občutek je vedeti, da ste s svojim izbrancem kompatibilni, in če vajino vez odobrijo še zvezde in planeti, je lahko še kaj bolj usodno privlačnega? Preverite, kateri pari se najbolje ujamejo v ljubezni...

12 parov nebesnih znamenj za najbolj uspešno ljubezensko razmerje in zakon: Njihovi odnosi so stabilni in lahko trajajo večno! - Foto: Instagram

Pojem sorodne duše ali t.i druga polovica je eden najpogostejših motivov literature, umetnosti, življenja nasploh in vsi si svojo sorodno dušo želimo spoznati.

V življenju, ne glede na to, kako uspešni smo na ostalih področjih, vedno iščemo tisti občutek prave ljubezni, ki bo vsemu našemu uspehu in sreči dal še dodaten, globlji pomen in naše življenje osmislil.

A kot nam pravijo izkušnje, včasih za vzpostavitev resnično spoštljivega, iskrenega in sočutnega partnerstva, samo ljubezen ni dovolj. Potrebujemo tudi, da je oseba, naš partner z nami kompatibilen, tako značajsko, vedenjsko, najti moramo podobnost v vrednotah ter ciljih. Včasih za dober odnos potrebujemo tudi malce prilagodljivosti in truda, ki ga vsakodnevno vlagamo v odnos, kjer pa nam zvezde žal ne morejo pomagati. 

Ne spreglejte: 

Kako nam torej lahko horoskop pomaga najti pravo osebo?

Tukaj je 12 horoskopskih parov, ki se po mnenju astrologov najbolje ujamejo v ljubezni. Ste našli svoj par? 

Oven in vodnar

Oven in vodnar sta nebesni znamenji, ki v odnosu zagotovo obljubljata in napovedujeta pustolovščino. Znana po svojem pustolovskem duhu, skupaj ustvarjata izjemno vznemirljiv in dogodivščin pol odnos. Njuna energija je tako močna, da sta vedno pripravljena na akcijo in zelo odprtega duha.

Skupaj rada preizkušata nove stvari in se v procesu vedno dobro zabavata. Najboljše je, da želijo vse početi skupaj, tako pa njuna vež ostaja stabilna in močna. Govorimo o paru, ki bo ostal skupaj, ne glede na vse, saj je njun odnos tako poln, barvit in bogat, da se skupnega življenja praktično ne morejo naveličati. Kljub temu, da večino časa funkcionirajo na način, da drug brez drugega ne morejo, si vseeno znajo vzeti čas zase in si nameniti tako potreben prostor. Na ta način pa ohranjajo iskrice v odnosu.

Bik in rak

Ti dve nebesni znamenji  sta močno povezani, tako na fizični kot na čustveni ravni.

Razumevanje jima pomaga zgraditi presenetljivo povezavo, ki se krepi z rastjo odnosa, oba lika pa imata nekaj, kar drugemu manjka, zato se odlično dopolnjujeta.

Dvojčka in vodnar

Ta par se zelo razlikuje od drugih parov. Čutita neverjetno povezanost na miselni in čustveni ravni, zato se jima zdi, da se poznata že leta. Čeprav je vsak trenutek, ki ga preživita skupaj fenomenalen, oba razumeta potrebo po svobodi, ki jima pomaga krepiti odnos.

Rak in ribi

Ti dve vodni znamenji imata globoko kozmično povezavo in lahko odlično delujeta v vseh situacijah. Ponosna sta drug na drugega, ker se tako dobro poznata in njun odnos sčasoma postaja vse močnejši. Tako pa njun odnos sčasoma postane prava neuničljiva sila. Kombinacija ribe in raka je usodno privlačna in tudi zabavna. Ribe so tisti zabavni del para, ki stvari ohranja zanimive, raki negujejo odnos in se mu posvetijo – za vedno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Lev in strelec

Lev in strelec imata zelo strasten odnos, oba uživata v življenju, ljubita življenje in drug drugega. Njuno partnerstvo je okronano z močno podporo in spoštovanjem, drug drugega navdihujeta, tako močno, da bi vsem nam lahko bila za zgled. 

Lev in strelec sta izredno čuteči in empatični znamenji, ki rada pomagata prijateljem v stiski. Pripravljena sta celo izkoristiti svoj čas za pomoč drugim parom ali samskim prijateljem, ki imajo težave v življenju.

Gojita neverjetno vzporedno mentalno povezavo, ki je ni mogoče zlahka uničiti.

Devica in bik

Ta dva lika se odlično razumeta. Oba sta zemeljska znamenja, ki se skupaj zlijeta kot glina. Uživata v življenju s sproščenim odnosom, zaradi česar je njun odnos zelo miren.

Ti dve znamenji sta izredno pošteni in iskreni ter dosegata veliko intimnost v resnih in dolgotrajnih odnosih. Znamenji sta iskreno predani drug drugemu, saj ne samo, da ohranjajo svojo integriteto, ampak se v vseh pogledih počutijo popolnoma enako in bivajo v sinergiji.

Tehtnica in dvojčka

Povezava med tema dvema znakoma temelji na zelo močni intelektualni povezavi. Lahko bi celo trdili, da so umi teh nebesnih znamenj sinhronizirani za višjo raven ljubezni in čustev.

Oba lika imata visoko stopnjo duhovnosti in inteligence, zato uživata v globokih in neskončnih pogovorih, ki jih lahko razumeta le sama. Močno cenita drug drugega, cenita harmonijo in mir v svojem odnosu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Škorpijon in rak

Intenzivnost, s katero bogatita svoj odnos je neizmerna. Vodna znamenja imajo močna čustva, zaradi česar sta ta dva znaka še bolj združljiva in kompatibilna. Hranita se s skupno strastjo, sta zelo zvesta partnerja in se resnično iskreno podpirata.

Zavezanost in zelo podoben moralni kompas naredita njun odnos intenziven, a uravnotežen. Medsebojna skrb in podpora naredita ta par osredotočen in intenziven.

Strelec in oven

Ognjena znamenja so polna strasti, kar velja tudi za strelca in ovna. Njuna strast lahko večkrat preraste v eksplozivnost in buren odnos, a vseeno ju veže posebna, trdna energija, ki njun odnos ohranja stabilen.

Skupaj tvorita nepremagljivo kombinacijo, zato so ljudje radi v njihovi družbi. Ko pravimo, da se nasprotja privlačijo, imamo prav gotovo v mislih ti dve znamenji. To je močan par, ki lahko premaga vse ovire v življenju.

Kozorog in bik

Ti dve nebesni znamenji drug do drugega lahko gojita močno privlačnost in pogosto tudi sami svojo ljubezen enačijo z neskončno. In prav imajo, povezava, ki jo lahko gojita kozorog in bik, je neverjetna. Prav tako drug do drugega čutita veliko občudovanja in imata visoko stopnjo spoštovanja v odnosu. Sta prava definicija sorodnih duš.

Vodnar in dvojčka

Ta par ima neverjetno psihološko povezavo, ki sčasoma postaja vse globlja in globlja. Najboljša stvar v tem odnosu je skoraj telepatski način komuniciranja, zdi se, kot da si bereta misli in kot da vedno vesta, kaj bo druga oseba rekla.

Ta odnos je skoraj mističen in nihče drug ga ne more razumeti. Ti dva znaka natančno vesta, kaj je dobro zanju in jima je popolnoma vseeno, kaj si mislijo drugi, saj dobro vesta kako živeti svoje življenje. Ob koncu dneva morda potrebujeta malce prostora in časa zase, vendar to ne škodi njunemu odnosa, temveč ga samo krepi.

Ribi in škorpijon

To je zelo intuitiven par. Na intelektualni ravni sta močno povezana, želita pa tudi razumeti in v celoti spoznati dušo svojega partnerja. Drug o drugem resnično želita vedeti vsako malenkost. Čutita veliko medsebojno spoštovanje, njuna strast seže do zvezd in nikoli ne pozabita na ohranjanje romantičnega življenja. 

Fotografije: Instagram/@josefinehj

Preberite še: Rešitev za suhe in poškodovane lase: Masko, ki obnavlja lase in spodbuja njihovo rast, lahko naredite doma

Preberite tudi: Hlače z nizkim pasom so uradno spet v modi. Poglejte, kako jih nositi

Najbolj brano