Šov bo režirala Špela Cimermančič Horvat

Režiserji so generali iz ozadja, ki le redko stopijo pred kamero, a ko so na delu, se vse iskri. Špela Cimermančič Horvat po treh resničnostnih šovih prihaja na TV3, kjer režira največji modni resničnostni šov Slovenski top model.

Šov bo režirala Špela Cimermančič Horvat

Story: V zadnjih letih so se resničnostni šovi razpasli kot gobe po dežju, gledalci pa jih še vedno zvesto spremljajo. Kakšen je po vaše recept za uspešen šov?

Univerzalnega recepta za uspeh ni. Odloča fluid, kemija med akterji šova, ki nastane ali pa ne. Včasih pa je usodi treba tudi pomagati in takrat na plan pride ustvarjalna žilica produkcijske ekipe.

Story: Kaj lahko pričakujemo od slovenskega Top modela? Bo na tako visoki ravni kot njegova licenčna različica v večjih državah?

Gledalci poznajo format, pričakovanja so velika. Mislim, da se je TV3 izkazal, saj kot prvi na slovenski trg prinaša najbolj gledan modni resničnostni šov. Produkcijski ekipi so se pridružili tudi svetovalci iz tujine, ki skrbijo za najvišjo kakovost izdelka. Gledalke in gledalci, pričakujte vse!

Story: Velikokrat se zgodi, da zmagovalke tovrstnih oddaj kmalu zatonejo v pozabo.Kako bi po vašem mnenju zmagovalno dekle moralo unovčiti osvojeni naziv slo­venskega top modela?

Zmagovalki šova so vrata proti uspehu odprta na široko, od vsake posameznice pa je seveda odvisno, kako močno si zares želi vstopiti v svet mode. Če malo ugibam, lahko rečem, da so nekatere tekmovalke tu samo zaradi prepoznavnosti doma, pohod na modni Olimp pa je drugo poglavje.

Story: Pri snemanju tovrstnih šovov ste že izredno izkušeni, za vami so snemanja šovov Bar, Sanjska ženska in Survivor. Kaj bo tokrat drugače?

Tematika je tokrat tako zelo drugačna, da se v nekaterih pogledih znova ‘učim hoditi’. Veseli pa me, da smo našli sodelavce, ki vedo, kakšen naj bi bil končni izdelek in kako priti do rezultata. Vsebinsko gledano imajo udeleženke šova prvič resnično možnost polnega medijskega izpostavljanja tudi po koncu snemanja oddaje. Do sedaj so se akterji po končanih šovih na različne načine sami trudili biti opaženi v medijih, zmagovalki Top modela pa bo naziv prinesel zagotovilo, da bo stalnica v naših in tujih modnih revijah.

Najbolj brano