Shiseido - za lep in zdrav izgled telesa

Linija za nego telesa Shiseido ohranja odločen pogled na ženske ideale in prizadevanja. Prebuja naraven cikel obnavljanja kože, najnovejša tehnologija pa uresničuje znanstveno nego telesa, navdihnjeno s filozofijo vzhodno medicine in tako pomaga vsaki ženski pri oblikovanju lepega telesa.

Poletje, 5. 8. 2011
Shiseido - za lep in zdrav izgled telesa

Nega za telo Shiseido

Shiseido je bil ustanovljen leta 1872 v okrožju Ginza v Tokiu, kot prva japonska lekarna z zahodnim pridihom. 25 let pozneje je Shiseido vstopil v svet kozmetike z uvedbo Eudermine, lotionom za nego telesa, 100 let kasneje je Shiseido mednarodno priznan strokovnjak. Dosežek, ki je bil priznan s strani Mednarodnega združenja kozmetičnih podjetij in kemikov (IFSCC).

Leta 1985 je Shiseido globalno lansiral prvo linijo izdelkov za nego telesa. Od takrat je prvoten namen Shiseida ustvarjati izdelke, ki spodbujajo samookrevanje telesa skozi združitev vzhodne lepote ter zahodne znanosti in tehnologije. Ta filozofija jim pomeni lep in zdrav izgled telesa.

Verjamejo, da ključ do lepega telesa ni le oskrba z vitalnimi in hranilnimi snovmi, temveč tudi odstranitev neželenih snovi. Oziroma, ključno je najti najboljše stanje naravnega obnovitvenega cikla posameznika (cirkulacije).

Shiseido ohranja odločen pogled na ženske ideale in prizadevanja. Z izkoriščanjem lastnega strokovnega tehnološkega znanja, ki še napreduje in se izboljšuje, je Shiseido zmožen slediti svojemu cilju - pomagati vsaki ženski pri oblikovanju lepega telesa.

Navdih filozofije vzhodne medicine

Ena od prepoznavnih značilnosti vzhodne medicine je, da ne raziskuje le problematičnih delov telesa, ampak upošteva uravnoteženost celotnega telesa.

Medtem ko se zahodna medicina osredotoča le na specifična območja obolenj, vzhodna medicina holistično rešuje probleme preko uravnovešanja telesa. Ko zahodna medicina obravnava simptome, vzhodna skuša izboljšati človekovo okolje in moč, ki telesu pomaga izločati strupe in onemogoča ponavljanje problemov.

Nego za telo Shiseido navdihuje filozofija vzhodne medicine in je posvečena razvijanju izdelkov, ki optimizirajo naravni cikle obnove telesa oz. cirkulacijo. Kot je vzhodna medicina dokazala, izboljšava telesnega okolja preprečuje ponavljanje problemov. Zato Shiseido verjame, da kombinacija preprečevanja neželenih substanc in oskrbe z vitalnimi hranilnimi snovmi optimizira cirkulacijo in pomaga vzdrževati lepo izklesano telo.

Optimizacija naravnega obnavljanja telesa (cirkulacija)

Zemeljska gravitacija dokazano povzroča negativne učinke na obnavljanje kože. Ker gravitacija vleče vodo po telesu navzdol, vse to negativno vpliva na naravni obnovitveni cikel. Iz istega razloga lahko vsak opazi, da ima konec dneva bolj otečene noge, ali težje odstrani prstan iz roke. Na obnavljanje kože lahko vpliva tudi staranje, stresno življenjsko okolje, neuravnovešena dieta, pomanjkanje spanca in še številni drugi dejavniki.

Shiseido se zato osredotoča na optimiziranje naravnih obnovitvenih ciklov.

Linija Shiseido:

  • Shiseido advanced body creator - aromatični gel za izklesano telo
  • Shiseido firming body cream - oblikovana za  vlažno, prožno, mehko, čvrsto in živahno kožo
  • Shiseido revitalizing body emulsion - svilnata, mehka in hidratantna emulzija za telo
  • Shiseido smoothing body cleansing milk - luksuzno in penasto mleko za čiščenje telesa

Najbolj brano