ELLE podkast | Lorella Flego in Petra Windschnurer o stanju mode po koronavirusu

Z modno poznavalko Lorello Flego ter modno in lepotno urednico revije ELLE, Petro Windschnurer, smo se v prvi epizodi ELLE Slovenija podkasta med drugim pogovarjale tudi o tem, kako uspeti v modnem svetu, in o stanju mode po koronavirusu. 

Podkast, 9. 6. 2020
ELLE podkast | Lorella Flego in Petra Windschnurer o stanju mode po koronavirusu - Foto: Mimi Antolovič, Zen

V prvi epizodi gostimo dve dolgoletni poznavalki mode pri nas in v tujini.  Petra Windschnurer in Lorella Flego sta se sprehodili skozi svoje prve korake v modnem svetu, se spomnili, kako ju je ravno to področje združilo in jima omogočilo, da se je med njima spletlo dolgoletno prijateljstvo.

Pogovarjale smo se tudi o tem, kako se je razvijala moda na Slovenskem, in o težavah, s katerimi se spopadajo domači modni oblikovalci. Obe se strinjata, da je ozaveščenost o domačem modnem ustvarjanju pri slovenski javnosti v zadnjih letih močno narasla in da vedno več Slovencev kupuje oblačila domačih oblikovalcev. S poslušalci pa delita tudi nasvete za oblikovalce in vse, ki želijo delati na področju modnega novinarstva.

Na koncu se dotaknemo tudi tega, kako bo kriza zaradi koronavirusa vplivala na področje mode pri nas in v tujini. Bodo tedni mode sploh še izvedljivi in zanimivi? Tako Petra kot Lorella ostajata pozitivni in zdi se jima, da bo zanimanje za modne revije ostalo enako ali bo celo večje v primerjavi s časom pred koronakrizo. Prav tako pozdravljata ugibanja, da bodo posledice pripeljale do upočasnitve tempa v modnem svetu. 

 

 

Poslušate nas lahko tudi na:

APPLE PODCASTS | SPOTIFY | GOOGLE PODCASTS

Najbolj brano