Voluminizirajmo lase!

Bolj malo je žensk, ki bi se trudile doseči manjši volumen las (srečnice! ). Večina torej skušamo doseči ravno nasprotno. Sally Brooks, mednarodna kreativna direktorica znamke Nivea svetuje naslednje:

Nagrade, 23. 9. 2009
Voluminizirajmo lase! - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Videz: Potem ko lase umijete, vanje vtrite balzam. Nato jih otrite z brisačo, nanesite peno za oblikovanje in jih posušite. Če uporabite sprej za hitro oblikovanje, imajo lasje več volumna in se hitreje posušijo. Ko so lasje suhi, ustvarite velike kodre s pomočjo klešč za kodranje. Vsak skodran pramen las pripnite s sponko in ga pustite, da se ohladi, preden ga spustite. Na koncu lase rahlo počešite s ščetinasto krtačo in pričesko učvrstite z lakom za lase.

Namig: Če lasje med uporabo klešč postanejo preveč kodrasti, lahko kodre zravnate s toploto sušilnika za lase.

Podarjamo:

  • Balzam za volumen las v peni,
  • lak za izjemno močno utrjevanje pričeske + dvojni volumen in
  • peno za izjemno močno utrjevanje.

Nagradno vprašanje:

  • Kako pa vi poskrbite za volumen las?

Odgovore sprejemamo do srede, 30. septembra 2009, na naš e-naslov.

POZOR!

Poleg odgovora v sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov in mobilno številko), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

NAGRAJENKA:

Vita Žiberna, Sežana

Za vOlumen svojih las poskrbim tako, da jih umijem, nanesem peno za večji volumen, počakam, da se skoraj poslušijo nato pa jih spnem v figo. Zjutraj so lepo valoviti. Laka za lase mi ni potrebno nanašati, saj se lasje ponoči lepo uvijejo in ohranijo obliko čez cel dan. Zjutraj jih ne počešem, ampak jih le malce oblikujem z rokami. Za piko na i dodam še kakšno lepo špangico.

Najbolj brano