Lancome Advanced Génifique: Pripravite se na novorojeni dotik kože!

V spodnji obrazec nam napišite, kaj pomeni za vas mladosten  videz, predvsem mlada koža, ter tudi, kako sami skrbite za to, da ju ohranjate, mi pa bomo med vami izbrali 5 žensk, ki bodo deležne posebne Lancômove pozornosti – na lastni koži bodo lahko preizkusile izdelek Advanced Génifique, ter odšle tudi na pravi zmenek z Lancômom.

Promocijsko sporočilo, 5. 3. 2014
Lancome Advanced Génifique: Pripravite se na novorojeni dotik kože!

Génifique, kultni Lancômov aktivator mladostnega videza, obvezni negovalni serum za milijone žensk po svetu in dobitnik več kot 130 mednarodnih nagrad, je dobil svojo še naprednejšo različico – Advanced Génifique.

Advanced Génifique, pomla- jevalni serum, koncentrat za aktivacijo mladostnega videza z novo učinkovito formulo, na inovativen način korigira in aktivira ključne lastnosti mla- dostne kože. Gre za lastnosti mlade kože na osnovi desetih klinično merljivih znakov, kjer se upošteva tako vidna zaznava (kar ženske vidijo v ogledalu in kar na njihovem obrazu vidijo drugi) kot tudi otipna zaznava (kar ženske otipajo s prsti in kar lahko izmerijo strokovnjaki).

DVOJNO DELOVANJE

Ta izpopolnjena Lancômova enačba mladosti se natančno osredotoči na obravnavo desetih bistvenih vidnih in otipljivih znakov mladosti ter jih učinkovito popravi in aktivira.

NAPREDNA FORMULA

Formula Advanced Génifique, patentirana do leta 2029, črpa iz najnovejših Lancômovih odkritij in je obogatena z biotehnološko pridobljeno sestavino, ki deluje v popolnem sožitju s kožo.

NAPREDNA TEKSTURA

Sveža tekstura se takoj vpije in ustvari občutek polnosti. Na površju pusti kot svila mehko sled, koži pa podari jasno zaznaven vtis polnosti, čvrstosti in prožnosti.

NAPREDNA OBLIKA

Ikonska 'mala črna steklenička' ostaja nespremenjena, srebrni kovinski pokrovček, ki vzbuja skrivnostnost z bežnim vpogledom v dragoceno formulo Youth Activating, pa je zdaj okrašen s simbolično Lancômovo vrtnico.

Popolna novost je kapalka, ki se samodejno napolni – z enim zasukom zajame ravno pravšnjo količino izdelka za optimalen nanos.

DVOJNI REZULTATI

Vidni znaki: polt je videti svetlejša, poenotena, bolj sijoča in gladka. Otipljivi znaki: koža je na občutek bolj elastična, pol- nejša, bolj udobna in svilnato mehka.

Najbolj brano