Elle podarja: Torbice Giles for NIVEA Soft

Svetovno znani modni oblikovalec Giles Deacon je ustvaril ekskluzivne ilustracije za znamko NIVEA Soft. Podarjamo tri torbice Giles for NIVEA Soft.

Promocijsko sporočilo, 8. 11. 2013
Elle podarja: Torbice Giles for NIVEA Soft

Znamka NIVEA je pričela svetovno partnerstvo z Gilesom Deaconom, modnim oblikovalcem leta 2012 po izboru televizijskega programa The World Fashion Channel. Sodeluje pri ustvarjanju omejene serije treh novih zbirateljskih lončkov kreme NIVEA Soft.

Giles Deacon je delal kot oblikovalec za blagovne znamke Charles de Castelbajac, Bottega Veneta, Gucci in Emanuel Ungaro. S svojo lastno znamko GILES je navdušil ljubiteljice mode, kot sta Scarlett Johansson in Linda Evangelista. Poleg tega redno oblači zvezdnice Thandie Newton, Kate Moss, Kristen Scott Thomas, Drew Barrymore, Kylie Minogue, Lily Allen, Daisy Lowe, Daphne Guinness, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow in Carey Mulligan. V svoji karieri je prejel številne nagrade, med drugim »modni oblikovalec leta« (Designer of the Year).

Deacon, ki je najbolj znan po svojih igrivih dizajnih na modnih brveh, je v tesnem sodelovanju z znamko NIVEA ustvaril izdelek, ki odraža njegovo delo, obenem pa se je pozabaval s klasičnim dizajnom lončka. Vzorec »Modna brv« je nastal po navdihu modnih brvi po vsem svetu. Ta motiv prikazuje obleke in znane modne ikone na modni brvi. Drugi motiv »Zakulisje« pooseblja trenutek, preden stopiš na modno brv – tako poustvarja vznemirjenje v zakulisju, preden se modna revija začne. Tretji motiv »Snemanje« prikazuje modele pred fotoaparatom, ki so videti čudoviti, ko zavzemajo različne položaje. So v vznemirljivih oblačilih, ki jih spremlja oko fotoaparata.

Z NIVEA Soft by Giles poslikavo so okrašene tudi torbice, ki jih lahko prejmete s sodelovanjem v nagradni igri elle.si.

Odgovorite na vprašanje:

Katero ime ne opisuje enega izmed lončkov posebne edicije NIVEA Soft by Giles?

a. Modna brv

b. Sprehod v naravi

c. Snemanje

Vaše odgovore pošljite na naslov nagrade_elle@adriamedia.si.

Najbolj brano