Do čvrste kože z NIVEA skirojem in Q10 mlekom za telo

Za ohranjanje lepe postave in čvrste kože je potreben celovit pristop, ki pomeni redno vadbo in uravnoteženo prehrano.

Promocijsko sporočilo, 10. 5. 2013
Do čvrste kože z NIVEA skirojem in Q10 mlekom za telo

Srečna izžrebanka je NAJA KOFOL, Slap ob Idrijci. Čestitamo!

Tukaj na pomoč priskoči NIVEA s svojo nagrado za vas, bralke elle.si. S skirojem za telesno aktivnost in izdelkom NIVEA Q10 plus za učvrstitev telesa vas popelje do čvrste kože za težko pričakovane poletne dni.

NIVEA Q10 plus izdelki za učvrstitev telesa s koži lastnimi aktivnimi sestavinami delujejo v popolni harmoniji z vašo kožo in občutno izboljšajo njeno čvrstost. Q10 skupaj z drugimi aktivnimi sestavinami, ki so naravno prisotne v telesu, kot sta L-karnitin (spodbuja pretvorbo maščob v energijo) in kreatin (zagotavlja dodatno energijo), vidno izboljša konture telesa, kožo zgladi in učvrsti.

Izdelki za učvrstitev kože bodo pokazali najboljše učinke, če se boste držali celovitega pristopa: zdrava prehrana + gibanje + nega kože. Koža je namreč največji človeški organ in vpije več kot 60 % tega, kar nanesemo nanjo. Svojevrstno telovadbo in prehrano za kožo pomenita torej tudi Q10 lotion in mleko za telo, ki lahko skupaj z nekaj preprostimi spremembami od prehranjevalnih navad do lahkih vaj, ki jih lahko opravite mimogrede, pomagata pri bolj čvrsti in napeti koži.

Odgovorite na nagradno vprašanje in z nekaj sreče lahko do poletja z vadbo in NIVEA Q10 plus učvrstitvenim mlekom za telo poskrbite za bolj čvrsto kožo.

Nagradno vprašanje se glasi: Katera sestavina spodbuja pretvorbo maščob v energijo?

a.     kreatin
b.     L-karnitin
c.     avokadovo olje

Pravilni odgovor pošljite do 20. maja aprila na naslov nagrade_elle@adriamedia.si. Ne pozabite pripisati svojih podatkov (ime, priimek in naslov).

Najbolj brano