"Živimo v dobi, kjer se stvari merijo po tem, ali so 'instagramabilne' ali ne" (piše Barbara Sekirnik)

"Nemirna po navadi postanem junija," začenja tokratni uvodnik nove Elle odgovorna urednica, Barbara Sekirnik.

Moda, 9. 6. 2017

Barbara Sekirnik

Pisarna se segreva do nemogočih temperatur, čeprav jo hladimo, in moja koncentracija je, seveda, temu primerna. Misli mi uhajajo v skriti zaliv, do katerega se je treba prebiti po kozji stezi prek pečine, k odsevom sonca, ki se odbija od vodne površine, in k vetrcu z morja, ki prežene vročino. V senci dišečega bora bi najraje brala dobro knjigo, brez odvečnih stvari, samo jaz, morje in svoboda.

Dobro jutro z razgledom. #weekend #getaway #relax #adriaticsea #dalmatia

A post shared by Elle Slovenija (@elleslovenija) on Jun 2, 2017 at 10:32pm PDT

Za ogrevanje (ali bolje ohladitev) smo vam (v julijski Elle) zaupale, katere knjige bomo nosile v svojih torbah za na plažo. Če vas zanima, ali je to lahkotno branje ali kaj bolj poglobljenega, pokukajte na stran 30.

Ne vem, kako je z vami, ampak vedno bolj mi gredo na živce postilirane instagramske fotografije, sploh če vem, da so se za eno samo, sicer res popolno objavo več kot dobre pol ure trudile tri osebe. Medtem se jim je čudovit matcha latte že povsem shladil. No, povejte mi, kje je tu resničnost trenutka? Kje je tu užitek?

Redko kdaj zgrešimo, 3:1. #whatellewears #black #birkenstock

A post shared by Elle Slovenija (@elleslovenija) on Jun 6, 2017 at 7:54am PDT

Živimo v dobi, kjer se stvari merijo po tem, ali so 'instagramabilne' ali ne, in v dobi vplivnežev, ki jim plačujejo, da diskretno vpletajo produkte v svoje utrinke in zanetijo hrepenenje. Vse okoli nas je bolj ali manj iluzija in hitro se lahko ujamemo v njene lovke, in prav zato pozdravljam gibanje, ki je vedno bolj močno in slavi stvari takšne, kot so. Raje kruto resnične, in ne bele laži!

Barbara Sekirnik

Naročite revijo Elle TUKAJ!

Elle julij 2017

Najbolj brano