Vidite potetoviranega otroka? Poglejte bolje

Mama štirih otrok, Tera Christianson, sicer fotografinja, je ustvarila izjemno uspešno kolekcijo majic za otroke, ki dajejo videz potetoviranih rok. Za nedolgočasen videz, ki pusti vtis, je povedala.

Moda, 14. 3. 2016
Vidite potetoviranega otroka? Poglejte bolje - Foto: Profimedia

Kolekcijo TotTude je ustvarila po tem, ko se je naveličala oblačil, ki so jih izbirali starši, ko so k njej pripeljali otroke na fotografiranje. Rokavi teh zabavnih majic so različno potiskani, med drugim s srci, plameni, lobanjami in plemenskimi tatuji. Same majčke je navdihnil rock, a ravno zaradi rokavov so majice postale zelo popularne.

"10 let že fotografiram otroke in v moj studio je prišlo že na stotine otrok. Medtem, ko so otroci vedno zabavni, so njihove obleke pogosto dolgočasne. Imam štiri deklice in za njih je v trgovinah na voljo več izbire, pri fantih pa je izbira borna. Toda, tudi najti "odštekana" oblačila za deklice, je težko. Želela sem ustvariti nekaj unikatnega, nekaj kar nisem že milijonkrat videla," je o zabavnih majicah povedala Tera Christianson. Povedala je še, da jo je veliko mam prosilo, naj najdem za fante nekaj unikatnega in te majice se ravno to. "Majice so postale velik hit in uživam, ko jih ustvarjam! Imam še veliko idej in komaj čakam, da jih uresničim."

Majice so narejene iz čistega bombaža, medtem, ko sta pri potetoviranih rokavih uporabljena najlon in elastan. majice stanejo od 22,50 evrov naprej. Najdete jih tukaj.

Najbolj brano