Za silvestrovo zablestite kot Klara (takega glamurja si želimo tudi mi!)

Letošnje silvestrovo bo drugačno, a ne bi smelo biti zato nič manj glamurozno. Pomembno je, da se to noč počutite nadčudovito, tudi če bo zabava virtualna ali v krogu najbližjih! Me smo se po navdih za stajling zatekle k trenutno tako zelo priljubljeni Klari Jazbec.

Promocijsko sporočilo, 23. 12. 2020
Za silvestrovo zablestite kot Klara (takega glamurja si želimo tudi mi!) - Foto: PROMO

Pri Klari, ki je Slovenijo v decembru obnorela s hitom Največ, smo si napasle oči na treh videzih, ki jemljejo sapo, kar pomeni, da so tisti pravi. In vsak od njih skriva v sebi detajle, ki so krivi za vau učinek. Kateri so in katerega bi ve izbrale za svoj popoln silvestrski outfit?

1 Igra asimetrije in prosojnosti

Že samo igra asimetrija ima moč, da pričara čudovitost, če je kombinirana še s prosojnostjo, pa pusti odprtih ust. Asimetrija prinaša stajlingu dinamiko in učinkuje malce zagonetno, skrivnosti pa nas vse privlačijo. Klarina obleka vabi na ples, prosojnost pa še poudari vtis lahkotnega plapolanja in diskretne zapeljivosti. In ravno prav nežni neti na pasu so popolna kontrastna pika na i! 

2 Glamurozne črte

Črte, ki v svoji črno-beli kombinaciji delujejo nadvse elegantno, so popolno presenečenje za silvestrski večer. Tako preprosta oprava pa tako velik učinek! Nam je všeč predvsem zato, ker subtilno eleganco združuje z udobjem, kajti v tej obleki se lahko resnično počutite povsem sproščeno. Kot nadgradnjo za več glamurja pa si lahko privoščite malo bolj vpadljivo ličenje in nakit.

3 Bleščeča mehkoba

Obleka je lahko preprosta, vi pa jo povzdignite do glamurja z izbiro nakita in ličenja. Če izberete tako obleko, potem si pri nakitu in ličilih lahko daste duška – pretiravajte, le ostanite v mejah dobrega okusa. Medtem ko se mehko in udobno zliva s telesom, naj jo do popolnosti popelje tudi njena barva, ki tako zelo poudari vaše oči in telo. 

P. S. Izbrale pa smo še Klarin Instagram stajling, ki je prav tako lahko popolna izbira za najdaljšo noč v letu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLARA JAZBEC (@klarajazbec)

Klara je v decembru osvojila radijske postaje s hitom Največ, postala pa je tudi obraz in glas nove božične kampanje podjetja Telemach, ki je njeno pesem uporabilo v svojem oglasu. S svojo prezenco in posebnim glasom se je tako še bolj zasidrala v naše glave, sama pa nam je zaupala tole:

»Pri Telemachu sem stranka že kar nekaj let. Še moja soba in moj ukulele sta v barvah Telemacha. (smeh) To je tudi razlog, da v mojem videospotu za pesem Največ prednjači vijoličasta barva. Zelo sem vesela sodelovanja z njimi in tega, da je moja pesem postala naslovna pesem njihove božične kampanje, saj verjamem, da bo to še dodatno pripomoglo k prepoznavnosti in promociji moje nove pesmi.«

Ob Klarini pesmi Največ si božično vzdušje pričarajte še s Telemachovo božično ponudbo vrhunskih naprav po prazničnih cenah. Ne zamudite pa niti 50 % popusta na paket ŠE VEČ ali NAJVEČ za kar 6 mesecev.  

Ob vseh spletnih naročilih naprav pa prejmete še darilo: nepogrešljiv sterilizator za novo napravo in brezplačno dostavo.

Najbolj brano