XYZ FASHION STORE se širi na tržišča Evrope s prvo trgovino v Avstriji

Sportina Group 16. marca odpira svojo prvo trgovino XYZ FASHION STORE v Avstriji in s tem potrjuje svoje strateške usmeritve širitve iz regije na trge Evrope.

Moda, 2. 3. 2017
XYZ FASHION STORE se širi na tržišča Evrope s prvo trgovino v Avstriji - Foto: Promocijsko gradivo

Prva avstrijska trgovina XYZ se bo razprostirala na več kot 300 kvadratnih metrih površine v beljaškem nakupovalnem centru ATRIO, ki je del skupine vodilnih nakupovalnih centrov SES tako v Avstriji kot v Sloveniji.

XYZ je modna trgovina s konceptom, ki ponuja edinstveno nakupovalno izkušnjo, da bi zagotovila vsakemu posamezniku rešitev za popolno modno kombinacijo. XYZ odlikuje osebni pristop k modi, saj je vsak kos skrbno izbran ter prilagojen individualnim zahtevam naših kupcev. Ti z veseljem obiskujejo trgovine XYZ zaradi bogate izbire blagovnih znamk ter najboljše izbire modnih dodatkov. Hvaležni smo, da si delimo strast do mode. Naše poslanstvo je omogočiti vsakemu posamezniku oblikovanje lastnega stila ter modne identitete. Prizadevamo si ustvarjati dobre občutke med kupci, znamkami ter trgovino. To je razlog, zakaj želimo verjeti, da je XYZ edina modna trgovina, ki jo bodo naši kupci potrebovali.

V trgovini XYZ FASHION STORE Beljak bodo zastopana dobro poznana modna imena, kot so Michael Kors, UGG, Armani Jeans, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Antony Morato, Trussardi Jeans, Superdry – kar so le nekatere od številnih blagovnih znamk, ki jih ponuja XYZ v regiji, med katre spadajo tud Burberry, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Karl Lagerfled, Hugo Boss, Marc Cain in ostale.

"Tekstilna industrija v Evropi se hitro spreminja, nekatere modne verige se krčijo, druge stabilno rastejo. K tej skupini spada tudi Sportina Group. Naš moto je delati z najboljšimi na vseh področjih, zato smo ponosni, da nam je uspelo pripeljati uspešno ter rastoče podjetje, kot je Sportina Group, na tržišče Avstrije, in prepričani smo, da bo trgovina XYZ naredila ponudbo centra Atrio v Beljaku še bolj privlačno," je pojasnil Marcus Wild, CEO SES Spar European Shopping Centers.

XYZ je del skupine Sportina, največjega modnega trgovca v regiji. Sportina Group uspešno krepi vodilni položaj, z vstopom na avstrijski trg deluje že v 12 državah in je vodilni distributer modnih blagovnih znamk v regiji, saj ji zaradi edinstvenega koncepta ter nakupovalne izkušnje zaupa že več kot 80 globalnih znamk. Skupaj upravlja več kot 340 poslovalnic in zaposluje prek 2200 ljudi.

Ponosni smo, da nam je kot slovenskemu podjetju uspelo prodreti na avstrijski trg. XYZ je prepoznan kot izjemno inovativen koncept z velikim potencialom za širitev na trge Evrope tudi pri SES Spar European Shopping Centers, ki so nas še dodatno ohrabrili za širitev v Avstrijo.

Preberite še: Kako biti Parižanka vedno in povsod?

Priporočamo tudi: Kako poudariti svojo ženstvenost?

Najbolj brano