VROČE: Tu je nova, novembrska Elle!

Petek (13. 10.) je dan za novo številko revije Elle. Poglejte, kaj vse vas čaka v novi številki, ki se je bralke vedno znova zelo (raz)veselite.

Moda, 13. 10. 2017

Elle Slovenija

Ko je Elizabeth Gilbert opisala svoje spomine v knjigi Jej, moli, ljubi, si verjetno ni mislila, da bo po njej nastal film; da bo prav njo igrala čarobna Julia Roberts, pa si ni predstavljala niti v najbolj norih sanjah.

A življenje po navadi prinaša najlepša presenečenja ravno takrat, ko za njih najmanj prosimo.

Z njeno zgodbo o ponovnem odkrivanju lastnega jaza se je poistovetilo na milijone žensk in tudi Robertsovi gre zahvala, da je velika uspešnica postal še film.

Julia Roberts, ki jo je ameriška revija People že petič izbrala za najlepšo žensko na svetu in tokrat krasi tudi našo naslovnico, je tako velika zvezda, da bi si lahko privoščila vse, kar ji srce poželi, toda njej ogromno pomeni, da ostaja na realnih tleh in uživa v materinstvu in gospodinjskih opravilih vsakdana.

Zapriseženi igralki, ki si prizadeva, da vedno najde čas, da odpelje otroke v šolo, se zavzema še za študente LGBTQ, ozavešča o podnebnih spremembah in pomaga pri zbiranju donacij za cepivo za otroke v Afriki, je za klišejske oznake, kot je supermama, tako malo mar kot za lastne gube. In prav zato nam je tako všeč.

Biti zvest samemu sebi je danes težko, a da je z vztrajnostjo (ob tem se moraš malo tudi požvižgati na mnenja drugih) to vendarle mogoče,

pričajo tri nekdanje urednice revij, ki so svoja 'glamurozna', v hektične modne urnike vpeta življenja zamenjale za umirjeno, a toliko bolj izpopolnjujočo življenjsko pot.

Kako jim je uspelo in kaj počno, preberite na strani 44, potem pa naj vas navdihnejo še letošnji nominiranci Elle Style Awards, ki smo jih poiskali v vrstah mode, glasbe, plesa, arhitekture, gledališča in televizije ter visoke kulinarike.

"Ustvarjalno jesen vam želim, pa naj gre za lončarstvo (mimogrede, zanj pravijo, da je to nova joga), pletenje košar, vezenje gobelinov ali kaj bolj zapletenega," zaključuje tokratni uvodnik nove Elle odgovorna urednica, Barbara Sekirnik.

Barbara Sekirnik

NAROČITE TISKANO IZDAJO REVIJE TUKAJ

S samo nekaj kliki si lahko zagotovite, da se vaš  izvod Elle vsak mesec čisto svež znajde v vašem nabiralniku!

Najbolj brano