Victoria Beckham je z novo kolekcijo napovedala nov trend

16. 9. 2019

Victoria Beckham je včeraj na tednu mode v Londonu predstavila svojo kolekcijo za pomlad/poletje 2020, kjer je bilo čutiti nov pridih znamke.

1 / 13
Profimedia

V fotogaleriji si oglejte fotografije stajlingov z včerajšnje modne revije.

Znana po svojih rafiniranih, elegantnih kompletih tesnih koktajl oblekah in ostrem, androgenem krojenju, je Victoria Beckham izkoristila priložnost za ležerne široke obleke in obilje volančkov.

Oblikovalka je v kolekciji združila prepoznaven DNK znamke in navdih iz preteklih kolekcij ter tako ustvarila novo, sodobno mešanico.

Videli smo lahko obililico kameljih odtenkov, slonovine in kremaste barve, ki so jih prekinile barvite kombinacije rjave z vijolično in zeleno.

Za pomlad je Victoria pokazala številne možnosti lepo krojenih hlačnih in krilnih kostimov z rahlim priokusom 70-ih let, in cvetlične svilene obleke, dolge do gležnjev, ki plešejo med gibanjem. Obleke delujejo mogočne, a enostavne.

Včasih je enostavno za Viktorio Beckham pomenilo oprijete obleke do kolen.

Toda včeraj je predstavila koktajl obleke z dolgimi rokavi za sodobno žensko. V vpadljivih odtenkih, kot sta drzna zelena in fuksija, in v cvetlično abstraktnih potiskih, kolekcijo odlikuje romantičen pridih, ki zarisuje novo pot znamke.

V fotogaleriji si oglejte stajlinge, ki napisano najbolje prikazujejo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Selena Gomez se je ostrigla čisto na kratko!

Priporočamo tudi: 10 zvezdnic, ki so s svojimi naravnimi lasmi videti popolnoma drugačne

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan