V trgovinah Zara in Mango so navdušenje požele nove satenaste balerinke z elastiko po vzoru koničnega modela Miu Miu

Nove modne balerinke, elastične s trakom na nartu, so navdihnjene s klasičnim plesom in so v nizkih različicah pravkar prišle v trgovine Zara in Mango.

V trgovinah Zara in Mango so navdušenje požele nove satenaste balerinke z elastiko po vzoru koničnega modela Miu Miu - Foto: Profimedia

Še pred enajstimi leti je bilo redko, da bi se na ulici ozrli na tla in ne bi videli balerink in še več balerink. Toda potem so jih drugi modeli čevljev za dlje časa pustili na policah za čevlje, vendar niso bili pozabljeni, temveč so jih zamenjali mokasini in čevlji oxfordski. Na srečo jih 2023 prinaša nazaj, v običajni različici, z zaobljenim ali špišastim zaključkom, vendar se trendosredotoča tudi na klasične plesne balerinke, elastične, satenaste in s trakom na nasrtu.

Miu Miu je seveda kraljica balerink in prav ona je podpisala tiste, ki jih videvamo na svetovnih uličnih modnih pistah.

Navdihnjeni z baletom, eno najlepših oblik klasičnega plesa na svetu, bodo to sezono idealen spremljevalec kavbojk, pajkic, kril in oblek, z naraščajočim živim srebrom v termometrih pa bodo še močnejši. Komaj čakamo, da jih bomo nosili brez nogavic, a strokovnjaki niso mogli več zdržati in vse to združujejo z drznostjo.

Na srečo so v teh dneh cenovno dostopne različice prišle v nizkocenovne blagovne znamke, zlasti Mango in Zara, kjer že lahko kupimo te elastične balerinke s trakom po navdihu klasičnega plesa in Miu Miu.

Trendi se kažejo v satenasto rožnati barvi, vendar so na voljo tudi bele, pudraste in druge barve, ki bodo prišle z napredovanjem leta in zaključkom razprodaj.

Všeč nam je videz te modne balerine zaradi njene preprostosti, romantičnosti in umirjenosti.

Mango, cena: 69, 99 evrov

Mango, cena: 69, 99 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kralj Charles je uradno zaprosil za dovoljenje, da Harryja in Meghan povabi na kronanje

Priporočamo tudi: Salma Hayek šik v mini krilu in 17 cm visokih petah, ki osupnejo

Najbolj brano