Torbica, ki jo je pred kratkim nosila Meghan Markle, ustreza vsem modnim zapovedim!

Vse je na mestu! Od barve, oblike in velikosti, do stajlinga, ki ga je z njo dopolnila!

Torbica, ki jo je pred kratkim nosila Meghan Markle, ustreza vsem modnim zapovedim! - Foto: Profimedia

Vsak kos, ki ga obleče Meghan Markle, je v hipu razprodan. To ni nič novega. A tokrat je torbica, ki jo je nosila vojvodinja, še posebej pritegnila našo pozornost.

Meghan navadno videvamo s preprostimi torbicami, tokrat pa se je odločila, da svoj modni slog popelje nekoliko dlje. Izbrala je temnozeleno torbico znamke Gabriela Hearst iz satenastega materiala. 

Oblekla je usnjeno krilo in bluzo v enakem odtenku temno zelene barve. Čez pa si je ogrnila eleganten plašč, ki se je odlično podal k njenim salonarjem. Torbica pa je v njeno modno kombinacijo vnesla osebno noto. 

Trajnostni materiali 

Meghan je že od nekdaj zvesta modnim znamkam, ki podpirajo trajnostno modo in tudi Gabriela Hearst je ena izmed njih. 99 % materialov, iz katerih so izdelane njene torbice, je trajnostnih.

Prav to je v današnjem času za veliko ljudi ključnega pomena pri izbiri oblačil in modnih dodatkov. Gabriela Hearst si je tako zelo hitro pridobila zveste stranke.

Torbice nenavadnih in inovativnih oblik 

To sezono smo na ulicah lahko opazili še večje število torbic nenavadnih geometrijskih oblik. In ta, ki jo je nosila Meghan, vsekakor ustreza vsem trenutnim modnim zapovedim. 

Torbica je trenutno sicer razprodana, na spletnem portalu Net-a-Porter pa lahko pobrskate za barvami, ki so še vedno voljo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Puli se vrača! Tu je 8 ODLIČNIH namigov, kako ga letos nosijo najbolj modna imena!

Priporočamo tudi: 5 najbolj priljubljenih modnih kombinacij z Instagrama, ki jih bomo to jesen videli povsod!

Najbolj brano