To so najbolj priljubljene japonke letošnega poletja

Zadnje novice potrjujejo, da japonke doživljajo svoj dokončen preboj na svetovni modni sceni.

To so najbolj priljubljene japonke letošnega poletja - Foto: Profimedia

Občudovali smo jih že v kreativnih modnih kombinacijah vodilnih svetovnih influencerk, kot tudi na modnih pistah v različnih spomladanskih in poletnih kolekcijah pomembnih modnih oblikovalcev. Zdaj pa smo priča vrhuncu njihovega modnega statusa te sezone.

Kultna znamka poletne obutve Havaianas in ena najbolj prestižnih modnih znamk Saint Laurent sta zasnovala prav poseben model japonk, ki že na prvi pogled navdušujejo s svojim dizajnom. Havaianas in Saint Laurent sta se odločila za vedno priljubljen živalski vzorec in izbrala čudovit zebrin potisk, ki s kombinacijo bele in črne barve odseva drznost ter eleganco.

Več informacij najdete tukaj

Ta model se bo zato izvrstno ujel s sleherno poletno kombinacijo za plažo, naravnost popoln pa bo tudi za sprehode in druženja na mestnih ulicah. Saint Laurent Havaianas bodo zagotovo nepogrešljiv klasičen model poletne obutve vsake garderobne omare.

Zdaj res ni več dvomov, da je moda lahko tudi resnično udobna in to je model, ki ga bomo zagotovo pogosto videvali v različnih modnih kombinacijah. Udobne japonke so po zaslugi tega nepričakovanega, a genialnega sodelovanja, tako tudi uradno postale del svetovne visoke mode!

Fotografije: Profimedia, promocijsko gradivo

Preberite še: To je bleščilo za ustnice, na katerega prisega tudi Michelle Obama

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez praznuje 50. rojstni dan! Poglejte njene najlepše stajlinge vseh časov!

Najbolj brano