To so najbolj modne sandale in natikači, ki jih boste nosili to poletje

21. 3. 2021
To so najbolj modne sandale in natikači, ki jih boste nosili to poletje (foto: Profimedia)
Profimedia

Pozabite na prepletene natikače s peto po vzoru Botege Venette in "grde" sandale po vzoru Teva sandalov, letošnja pomlad in poletje bosta v znamenju sandal na prevezovanje in natikačev z masivno okrasno verigo.

Ko so se lani po modni pisti za blagovno znamko J. W. Anderson sprehodili manekeni v coklom podobnih natikačih s spektakularno veliko okrasno verigo, so modni poznavalci in lovci na trende enoglasno pokimali, da je to čevelj, ki bo definitivno zaznamoval tudi žensko pomladno sezono 2021. Bil je dovolj poseben, dovolj "grd" in tudi dovolj bleščeč, da bi smel na modni sceni kraljevati zgolj eno sezono, in še to samo v svetu moških.

Etro pomlad in poletje 2021

Etro pomlad in poletje 2021

Imeli so prav. Katie Holmes jih pred kratkim že nosila skupaj z rožnatimi nogavicami, medtem ko boste vi lahko izpeljanke natikačev z masivno verigo nosile v kombinaciji s sproščeno silhueto oblačil, navdihnjeno s spalno modo, ravno krojenimi džins hlačami in običajno t-majico, "prevelikim" hlačnim kostimom ter dolgo bombažno obleko.

Dior pomlad in poletje 2021

Dior pomlad in poletje 2021

In čeprav so zgoraj omenjeni natikači šele dobro zakorakali na svojo modno pot, so pri J. W. Anderson "zagrešili" še en obutveni trend, ki se je že razplamtel med ljubiteljicami lepih poletnih sandal. Govora je o sandalah z nizko ali srednje visoko peto na prevezovanje.

Ports 1961 pomlad in poletje 2021

Ports 1961 pomlad in poletje 2021

Prepletanje vrvic okoli stopala in gležnjev pa ni bilo ljubo samo temu oblikovalcu, po vsaj eno različico smo lahko zasledili še pri znamkah Etro, Blumarine, Luisa Spagnioli, Ports 1961, Polini, Sportmax, Dior, Tod's, Isabele Marant, Kenzo in številnih drugih.

Kje kupiti sandale z vrvicami?

Elvio Zanon, cena: 140, 50 evrov

Mango, cena: 49, 99 evrov

Boss, cena: 330 evrov

Ancient Greek Sandals, cena: 140 evrov

Tkees, cena: 133 evrov

Marella, cena: 199 evrov

Bimba Y Lola, cena: 195 evrov

Kje kupiti natikače?

JW Anderson, cena: 495 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

Serena Uziyel, cena: 425 evrov

Stradivarius, cena: 29, 95 evrov

Pripravila Petra Windschnurer

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton je pravkar nosila ta blazer iz Zare za manj kot 50 evrov

Priporočamo tudi: 10 najlepših pričesk za dame po 50. letu, ki bodo pomladile vaš videz