To so najbolj iskani modni trendi leta 2021, ki bodo ostali vodilni tudi v novem letu

Od TikToka do modnih pist, to je 10 najbolj priljubljenih in zaželenih trendov leta 2021, o katerih bomo še govorili v letu 2022.

To so najbolj iskani modni trendi leta 2021, ki bodo ostali vodilni tudi v novem letu - Foto: Instagram

Z izjemno priljubljenimi modnimi trendi je leto 2021 res doživelo veliko. Nekatere od teh zagotovo ne bomo opustili, ravno nasprotno: družbo nam bodo delali tudi v mrzlih mesecih, vse do prihoda pomladi in poletja 2022. To potrjuje tudi mini krilo znamke Miu Miu, ki postaja bolj vedno iskano in priljubljeno. Podatki, ki jih razkriva Trendalytics, potrjujejo, da se trendi leta 2021 z vso vnemo vračajo tudi v leto 2022, morda v še bolj prepričljivi, mamljivi obliki. Če ste se v letu 2021 zaljubili v trendne torbice Bottega Veneta, ki se jih drži močan sloves in zanje krepko posegli v denarnice, ne skrbite, torbice ostajajo prepričljiv trend tudi v letu 2022. Podobno velja za čevlje in ko smo ravno pri čevljih, močno se je povečalo zanimanje za patchwork škornje, ki jih ponuja blagovna znamka Dolce&Gabbana, za njimi pa ne zaostaja niti Lanvin, ki nas navdušuje z bogatimi sandali, ki jih krasi čudovita platforma.

Če ste se nad opisanim navdušili, vabljeni k branju in zagotovo se tudi sami zaljubite v kakšen nov ali stari trend. 

Ne spreglejte:

1. Torbica Bottega Veneta

Luksuzna torbica modne znamke Bottega Veneta, ki je globoko navdihnjena tudi s pariško estetiko, je v primerjavi z letom 2020 zabeležila močan porast iskanj med modnimi navdušenkami. Tudi zahvaljujoč ikoničnim linijam Bottega Veneta maison.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New Bottega Veneta (@newbottega)

2. Mini krilo z nizkim pasom

Na modni pisti Miu Miu smo se na zadnjem pariškem tednu mode v septembru ozrli v prihodnost mode pomlad in poletje 2022. Tako kot se je zgodilo s kolekcijo Prada, namenjeno isti sezoni, je Miuccia Prada dala jasno vedeti, kaj bomo nosili letošnjo pomlad: mini krila. 

3. Steznik

Vivienne Westwood je steznike ponovno predstavila v modni kolekciji jesen-zima 2021 in 2022, oktobra lani pa je celo izdala omejeno izdajo kapsule na temo mačke. Angleškega oblikovalca, ki so ga zelo želeli zbiratelji kosov Vivienne, je prvotno navdihnila kultura dnevne sobe visoke družbe osemnajstega stoletja.

4. Elegantni bodiji

Udobje in še več udobja. In če se zgodi sodelovanje med Fendijem in SKIMS (blagovna znamka Kim Kardashian), potem trend postane še bolj vpliven. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

5. Klobuk iz umetnega krzna

Od vseh dodatkov je bilo leto 2021 (tudi) leto klobukov iz umetnega krzna. Klobuk, ki ga obožujejo modne navdušenke in vplivneži (na prvem mestu Chiara Ferragni!), je priča valu navdušenja in ljubitelji mode bodo vsekakor izkoristili njegovo slavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

6. Pulover z napihnjenimi rokavi

Opazili smo jih na modni pisti, v kolekciji Louis Vuitton jesen zima 2021 in 2022, in bili smo navdušeni.  Puloverji z napihnjenimi rokavi, ki malce spominjajo na balon in puloverji z balon so zelo iskani in zelo zaželeni. 

7. Hlače s širokimi hlačnicami

Zdi se, da tudi TikTok narekuje lastne trende : Trendalytics trdi, da je na družbeni platformi, ki jo najbolj ljubijo milenijci in generacija Z, hashtag, povezan s temi širokimi hlačami, ki so dosegle kar 144 milijonov ogledov. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

8. Sandali s platformo

Vrnili so se sandali s platformo v stilu 90-ih in njihov obstoj se obeta tudi v letu 2022.  

9. Sandali s trakovi

Sandali s tankimi trakovi, favoriti modnih in vplivnežev, ki so nam jih letos navdušeno pokazali v svojih družabnih posnetkih vseh barv. Ti prihajajo iz kolekcije AZ Factory in kažejo, kaj razkrivajo modni trendi za pomlad in poletje 2022: sandali s trakovi nam bodo zato še naprej delali družbo.

10. Patchwork škornji

Kako všeč so vam ti živahni škornji z vzorcem krpanke? Mi upamo, da zelo, saj ostajajo na modni sceni, prinesli pa bodo še več razposajenosti in barv. 

Fotografije: Instagram/@tamara 

Preberite še: 7 največjih trendov te zime, ki jih je Zara najbolje izpopolnila

Preberite tudi: Ti škornji, ki smo jih kot najstnice sovražile, se spet vračajo v modo

Najbolj brano